Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 1266 tot 1270
Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 30 november 2015

GOUDprijs naar $500 volgens Rabobank

Volgens de Rabobank is GOUD een bubbel die implodeert. De bank voorziet...

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 30 november 2015

Kijktip: De geheime wereld van GOUD

Vanavond om half negen wordt op nieuwszender RTL-Z de documentaire ‘De Geheime Wereld van GOUD’ uitgezonden. Volgens de aankondiging gaat de documentaire in op de bijzondere aantrekkingskracht die het edelmetaal heeft op de mensheid en op de rol die het speelt (speelde?) in het monetaire systeem.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 30 november 2015

Is renteverhoging Fed negatief voor GOUD?

Vaak wordt door verschillende media aan zogenaamde ‘experts’ gevraagd wat de redenen van een daling van GOUD op een bepaalde dag was. Het meest genoemde argument is de verwachte renteverhoging door de Federal Reserve. Maar is dat ook echt zo?

Bron: Hollandgold
Geplaatst: maandag 30 november 2015

Amerikaanse retailer slaat voor $10 miljoen GOUD en zilver in

De online retailer Overstock.com heeft voor $10 miljoen aan GOUDen en zilveren munten ingekocht als verzekering tegen financiële rampspoed, zo bericht de Financial Times. Volgens directeur Jonathan Johnson wordt het edelmetaal buiten het banksysteem bewaard voor het geval het elektronische betalingsverkeer faalt.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 30 november 2015

Iran rolt rode loper uit voor investeerders

Iran heeft de rode loper uitgerold voor investeerders in olie en gas. Het land heeft zeventig projecten in de aanbieding ter waarde van 30 miljard dollar (28,3 miljard euro). Het betreft 52 productielocaties en achttien exploratieprojecten zowel op land als offshore.

Met het aanbieden van de projecten anticipeert Iran op het opheffen van de economische sancties. Iraanse functionarissen presenteerden de locaties op een tweedaagse conferentie in Teheran. Meerdere Europese en Aziatische bedrijven zouden in de rij staan om zaken te doen met het land.

Iran hoopt uiteindelijk meer dan 100 miljard dollar aan investeringen op te halen. Het mikt op GOUDen tijden voor de energie- en petrochemische industrie. Daarnaast zal ook de staatskas worden gespekt. Onder meer hoopt het land zijn olieproductie op termijn te verdubbelen. In 2020 wil het land naar verluidt per dag 5,7 miljoen vaten produceren, in vergelijking met de 2,7 miljoen vaten nu.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$