Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 1271 tot 1275
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 november 2015

Black Friday ideaal moment om $1,9 miljard aan GOUD zonder de limiet in de markt te gooien

Je zou het misschien niet meteen zeggen maar de GOUDvergelijken.nl/kopen/1-troy-ounce-GOUDen-maple-leaf-munt" title="GOUD kopen" alt="GOUD kopen">GOUDprijs noteert vandaag rond hetzelfde niveau als een jaar geleden.

In euro gemeten, bedoel ik dan. (en dan is voor ons toch het enige wat telt)

Als we naar de GOUDprijs in dollar kijken, zien we een heel ander verhaal. De koers zocht vrijdag zelfs nieuwe lows op.

Vrijdag was het natuurlijk Black Friday. De dag na Thanksgiving.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 29 november 2015

GOUDprijs nadert dieptepunt, rally aankomende op middellange termijn

GOUD is de afgelopen week opnieuw gedaald tot het laagste punt in de afgelopen vijf jaar. Dit door de stijgende speculatie waarbij men veronderstelt dat de FED in december de interestvoeten zal verhogen in de Verenigde Staten. Hierdoor zal de dollar verder stijgen in waarde. Naast de verandering in de GOUDkoersen zullen ook de forexmarkten nieuwe verschuivingen zien gebeuren. Keerzijde van de medaille is de aankomende rally voor de GOUDprijzen.

De dollar koerst door de gestegen kans op een renteverhoging reeds 0,3% hoger vrijdag tot het hoogste niveau sinds 2004 ten opzichte van een korf van 10 veel gebruikte munten. De kans dat de FED daadwerkelijk de rente zal doen stijgen is gestegen tot bijna 72%, komende van 35% afgelopen maand.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 27 november 2015

Uw salaris in GOUD ontvangen? Dit bedrijf is er klaar voor!

GOUD is de perfecte verzekering. Al duizenden jaren behoudt het zijn waarde. Oorlogen, hyperinflatie, depressies… GOUD is de rots in de branding als alle andere ruilmiddelen falen.

Meer en meer mensen worden zich hier van bewust. Sinds de millenniumwissel is de prijs dan ook serieus gestegen. Ook banken centrale banken zijn gretige kopers van het edelmetaal. Maar een bedrijf uit een ongerelateerde sector dat GOUD koopt? Daar hadden we nog niet van gehoord.

Tot de webwinkel Overstock bekend maakte dat het GOUD kocht. En niet om op zijn website te zetten en door te verkopen… nee, om zijn personeel uit te betalen!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 27 november 2015

De GOUDkluizen lopen leeg en toch daalt de GOUDprijs. Hoe komt dat?

Het proces van de aankoop van fysiek GOUD zal in de toekomst heel anders verlopen als vandaag. Vandaag gaat u naar een GOUD shop en koopt u fysiek GOUD aan de prijs van de markt. Dit kan de komende jaren wel eens veranderen wanneer de kluizen van de zogenaamde Bullion Banks helemaal leeglopen.

Om dit beter te begrijpen legt Activist Post uit wat er aan de hand is. Wat we nu zien is dat de vraag naar fysiek GOUD en zilver steeds stijgt terwijl de prijs op de financiële markt steeds verder daalt. Dit is geen normale marktwerking meer.

Bron: Doijer & Kalff
Geplaatst: vrijdag 27 november 2015

Perth Mint lanceert volgend jaar nieuw GOUDcontract

De Australische Perth Mint gaat in samenwerking met de grootste effectenbeurs van Australië een nieuw GOUDcontract op de markt brengen. Daarmee wordt het voor grote institutionele beleggers makkelijker om GOUD te kopen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$