Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 1276 tot 1280
Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 27 november 2015

India importeert dit jaar recordhoeveelheid GOUD

India zal dit jaar waarschijnlijk voor het eerst meer dan duizend ton GOUD importeren, zo concludeert de All India Gems & Jewellery Trade Federation. De vraag naar GOUD is dit jaar toegenomen door de daling van de GOUDkoers, waardoor veel koopjesjagers op de markt kwamen. Ook steeg de waarde van de Indiase roepie.

Bron: Doijer & Kalff
Geplaatst: donderdag 26 november 2015

Vraag naar GOUD India lager vanwege slechte oogst

De vraag naar GOUD in India zal in het vierde kwartaal van dit jaar beduidend lager uitvallen dan in voorgaande jaren, zo schrijft Reuters op basis van verschillende bronnen in de Indiase GOUDsector. Bachhraj Bamalwa, directeur van de All India Gems & Jewellery Trade Federation, voorziet een daling van de vraag naar GOUD tot 150 a 175 ton. Dat is veel minder dan de 201,6 ton in het vierde kwartaal van vorig jaar en het gemiddelde van 231 ton in het vierde kwartaal van de afgelopen vijf jaren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 26 november 2015

Indiers houden GOUD liever zelf

De Indiase Minister President Narendra Modi lanceerde twee weken geleden met veel fanfare een plan om binnenlandse aanhoudingen in GOUD (20.000 ton) aan te trekken om de balans van het land te verstevigen en de invoer te beperken.

Dit door middel van alternatieve investeringsmogelijkheden als een GOUD-te-gelde-regeling, GOUD obligaties en de uitgifte van eigen GOUDen munten.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 25 november 2015

Verkoop GOUDen Munten richting Record

De daling in de GOUDprijs sinds juli van dit jaar heeft de verkoop GOUDen munten een enorme boost....

Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 24 november 2015

Rusland voegt ruim 18 ton GOUD aan reserves toe

De Russische centrale bank heeft in oktober 18,66 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de Bank of Russia. De totale waarde van de Russische GOUDvoorraad steeg van $48,89 miljoen eind september naar $50,58 miljoen eind oktober. Gecorrigeerd voor de ontwikkeling van de GOUDkoers is dat een toename van ongeveer 600.000 troy ounce.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$