EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1276 tot 1280 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

Man verantwoordelijk voor 240 miljard denkt dat Nasdaq onder de 3.800 punten duikelt

Technologieaandelen zitten in de hoek waar de klappen vallen. De Nasdaq is dit jaar al met 13 procent gekelderd. En het einde is nog niet in zicht, zo denkt Scott Minerd, CIO bij Guggenheim Partners. Hij vergelijkt de huidige situatie met de markt in 1987 of 1998.

Aandelen als Apple, LinkedIn en Twitter zaten al een tijd in een dalende trend, maar de laatste dagen dalen zelfs de tot voor kort populaire aandelen van Google en Facebook. Minerd denkt dat deze val nog even voortduurt, omdat beleggers in de komende weken op zoek gaan naar veilige beleggingen als obligaties en GOUD, of aan de zijlijn blijven met cash.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

Venezuela liquideert zijn GOUDvoorraad!

“Socialisme werkt tot het geld van de anderen op is.” het is een gezegde dat nog maar eens gaat bewezen worden in Venezuela. Hun laatste assets vliegen nu de deur uit: de GOUDvoorraad van het land.

“Socialisme werkt tot het geld van de anderen op is.” het is een gezegde dat nog maar eens gaat bewezen worden in Venezuela. Hun laatste assets vliegen nu de deur uit: de GOUDvoorraad van het land.

Zelfs de Venezolaanse die-hard communisten als Chavez en Maduro lijken het belang in te zien van GOUD. Chavez liet de GOUDvoorraad repatriëren om het veilig in eigen land te bewaren.

Maduro op zijn beurt bewaarde het tot de allerlaatste moment, maar ziet zich nu genoodzaakt om het toch te verkopen. Daarmee lijkt het einde in zicht voor het socialistische regime in Venezuela.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

Beleggers zoeken toevlucht in GOUD: hoogste prijs sinds de zomer

De onrust op de financiële markten leidt tot een hernieuwde populariteit van GOUD onder beleggers. De prijs van de traditionele veilige haven in onzekere tijden liep maandag op naar het hoogste peil sinds juni vorig jaar.

De GOUDprijs steeg met ruim 2 procent tot 1200 dollar per troy ounce (31,1 gram). De prijs van het edelmetaal zit al een tijd in de lift, nadat eind vorig jaar een voorlopig dieptepunt van 1050 dollar werd bereikt. Sinds de jaarwisseling werd GOUD al ruim 13 procent meer waard.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 8 februari 2016

GOUDreserves China verder gestegen

China heeft afgelopen maand Dollars gedumpt en weer GOUD gekocht. De Chinese Centrale Bank kocht....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: maandag 8 februari 2016

Rendementsvrij risico

Een veel gehoord (terecht) argument in het verleden tegen het kopen van GOUD is dat het geen rente of dividend oplevert. Maar nu veel staatsobligaties ook geen rendement meer opleveren, kunnen we dit argument naar de prullenbak verwijzen. Waarom zou u als belegger nog voor staatsobligaties kiezen, als u tegen dezelfde kosten ook bijvoorbeeld fysiek GOUD kunt bezitten?

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs