Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8146 artikelen gevonden. Artikel 1281 tot 1285
Bron: Hollandgold
Geplaatst: maandag 30 november 2015

Amerikaanse retailer slaat voor $10 miljoen GOUD en zilver in

De online retailer Overstock.com heeft voor $10 miljoen aan GOUDen en zilveren munten ingekocht als verzekering tegen financiële rampspoed, zo bericht de Financial Times. Volgens directeur Jonathan Johnson wordt het edelmetaal buiten het banksysteem bewaard voor het geval het elektronische betalingsverkeer faalt.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 30 november 2015

Iran rolt rode loper uit voor investeerders

Iran heeft de rode loper uitgerold voor investeerders in olie en gas. Het land heeft zeventig projecten in de aanbieding ter waarde van 30 miljard dollar (28,3 miljard euro). Het betreft 52 productielocaties en achttien exploratieprojecten zowel op land als offshore.

Met het aanbieden van de projecten anticipeert Iran op het opheffen van de economische sancties. Iraanse functionarissen presenteerden de locaties op een tweedaagse conferentie in Teheran. Meerdere Europese en Aziatische bedrijven zouden in de rij staan om zaken te doen met het land.

Iran hoopt uiteindelijk meer dan 100 miljard dollar aan investeringen op te halen. Het mikt op GOUDen tijden voor de energie- en petrochemische industrie. Daarnaast zal ook de staatskas worden gespekt. Onder meer hoopt het land zijn olieproductie op termijn te verdubbelen. In 2020 wil het land naar verluidt per dag 5,7 miljoen vaten produceren, in vergelijking met de 2,7 miljoen vaten nu.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 november 2015

Black Friday ideaal moment om $1,9 miljard aan GOUD zonder de limiet in de markt te gooien

Je zou het misschien niet meteen zeggen maar de GOUDvergelijken.nl/kopen/1-troy-ounce-GOUDen-maple-leaf-munt" title="GOUD kopen" alt="GOUD kopen">GOUDprijs noteert vandaag rond hetzelfde niveau als een jaar geleden.

In euro gemeten, bedoel ik dan. (en dan is voor ons toch het enige wat telt)

Als we naar de GOUDprijs in dollar kijken, zien we een heel ander verhaal. De koers zocht vrijdag zelfs nieuwe lows op.

Vrijdag was het natuurlijk Black Friday. De dag na Thanksgiving.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 29 november 2015

GOUDprijs nadert dieptepunt, rally aankomende op middellange termijn

GOUD is de afgelopen week opnieuw gedaald tot het laagste punt in de afgelopen vijf jaar. Dit door de stijgende speculatie waarbij men veronderstelt dat de FED in december de interestvoeten zal verhogen in de Verenigde Staten. Hierdoor zal de dollar verder stijgen in waarde. Naast de verandering in de GOUDkoersen zullen ook de forexmarkten nieuwe verschuivingen zien gebeuren. Keerzijde van de medaille is de aankomende rally voor de GOUDprijzen.

De dollar koerst door de gestegen kans op een renteverhoging reeds 0,3% hoger vrijdag tot het hoogste niveau sinds 2004 ten opzichte van een korf van 10 veel gebruikte munten. De kans dat de FED daadwerkelijk de rente zal doen stijgen is gestegen tot bijna 72%, komende van 35% afgelopen maand.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 27 november 2015

Uw salaris in GOUD ontvangen? Dit bedrijf is er klaar voor!

GOUD is de perfecte verzekering. Al duizenden jaren behoudt het zijn waarde. Oorlogen, hyperinflatie, depressies… GOUD is de rots in de branding als alle andere ruilmiddelen falen.

Meer en meer mensen worden zich hier van bewust. Sinds de millenniumwissel is de prijs dan ook serieus gestegen. Ook banken centrale banken zijn gretige kopers van het edelmetaal. Maar een bedrijf uit een ongerelateerde sector dat GOUD koopt? Daar hadden we nog niet van gehoord.

Tot de webwinkel Overstock bekend maakte dat het GOUD kocht. En niet om op zijn website te zetten en door te verkopen… nee, om zijn personeel uit te betalen!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$