Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8069 artikelen gevonden. Artikel 1286 tot 1290
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 19 oktober 2015

LBMA wil meer transparantie in GOUDmarkt

Deze week is de Londen Bullion Market Association (LBMA) in Wenen bijeengekomen om tijdens hun jaarlijkse conferentie te praten over de laatste ontwikkelingen in de GOUDmarkt. Het thema dat dit jaar hoog op de agenda staat is het verbeteren van de transparantie in de markt waar dagelijks ongeveer $21 miljard aan GOUD verhandeld wordt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 oktober 2015

Lucht voor edelmetalen niet per se positief

De terugval in de prijs van GOUD is een geschenk geweest voor die individuele, institutionele en officiële hard asset-investeerders die goed wisten te timen. Maar aan elke opportuniteit komt een eind. De nieuwe uptrend zal dan ook echt niet lang meer op zich laten wachten.

GOUD steeg meer dan 2% de afgelopen week en staat meer dan 10% hoger sinds zijn laagste punt zo’n 3 maanden geleden. Is de correctie nu eindelijk voorbij? Het is nog te vroeg om dat met zekerheid te zeggen. Maar alle fundamenten die GOUD deed stijgen van $250,- tot meer dan $1900,- per ounce zijn nog steeds aanwezig.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 19 oktober 2015

Russen hackten beursinformatie van Dow Jones om GOUDen zaakjes te doen

Een groep Russische hackers is op de servers van Dow Jones Co. en een aantal nieuwssites ingebroken om beurstips te stelen. De hackers hoopten zo geld te verdienen op de beurs. Dat meldt persagentschap Bloomberg.

Bron: Doijer & Kalff
Geplaatst: vrijdag 16 oktober 2015

GOUDprijs in India lager door zwakke vraag

De prijs voor een troy ounce GOUD in lag de afgelopen week in India $7 tot $11 lager dan de wereldwijde GOUDprijs en dat is volgens Reuters de grootste discount in drie maanden tijd. Door de stijging van de GOUDkoers kopen Indiërs wat minder GOUD dan verwacht, met als gevolg dat er bij distributeurs en handelaren voorraad is blijven liggen.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 16 oktober 2015

GOUDen munten China voortaan 30 gram

De Chinese centrale bank lanceert op 28 oktober een nieuwe serie van GOUDen en zilveren beleggingsmunten. Bijzonder aan deze munten is dat het gewicht voor het eerst niet meer op een troy ounce gebaseerd is, maar op het metrieke systeem.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$