Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 1291 tot 1295
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 november 2015

Modi wilt GOUD weer een grotere rol geven in het Indiase monetaire systeem

De Indiase premier Narendra Modi lanceerde vorige week donderdag drie plannen aangaande GOUD. India wedijvert met China als ‘s werelds grootste GOUDconsument en Modi wil meer van de binnenlandse aanhoudingen aantrekken om de balans van het land te verstevigen.

Er wordt geschat dat er zo’n 20.000 ton GOUD in Indiase tempels en in huishoudens aangehouden wordt, meer dan vier keer de hoeveelheid die aangehouden wordt in Fort Knox in de VS. Modi wil proberen om aanspraak te maken op deze fysieke voorraden door middel van alternatieve investeringsmogelijkheden.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 9 november 2015

GOUDreserves China weer toegenomen in oktober

China heeft afgelopen maand weer tonnen GOUD gekocht. Uit de laatste cijfers....

Bron: Hollandgold
Geplaatst: maandag 9 november 2015

China kocht in oktober 14 ton GOUD

De Chinese centrale bank heeft in oktober ongeveer 14 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van het Chinese State Administration of Foreign Exchange. Het land wil minder valutareserves aanhouden en koopt daarom stelselmatig GOUD bij.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 6 november 2015

GOUDprijs lager na sterk banencijfer VS

In de maand oktober kwamen er 271.000 nieuwe banen bij, veel meer dan de 184.000 waar analisten op gerekend hadden. Sinds december vorig jaar kwamen er in één maand niet zoveel banen bij in de Amerikaanse economie. Daardoor daalde de GOUDprijs in dollars met 1,5%.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 6 november 2015

Indiase minister wil lagere importheffing op GOUD

De Indiase minister van Handel heeft een voorstel gedaan om de importheffing op GOUD te verlagen van tien naar twee procent. Een lagere importheffing is gunstig voor alle juweliers in India, omdat ze op die manier goedkoper GOUD kunnen inkopen. In 2013 werd de importheffing nog stapsgewijs verhoogd, om het tekort op de betalingsbalans te verlagen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$