Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 131 tot 135
Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 24 april 2017

GOUDprijs omlaag na verkiezingsuitslag Frankrijk

De GOUDprijs opende maandagochtend ruim 2,5% lager, nadat bekend was geworden dat de Franse president Macron de meeste stemmen had gehaald in de eerste verkiezingsronde. Hij neemt het in de tweede ronde op 7 mei op tegen de tweede populairste kandidaat van de verkiezingen, Le Pen van het Front National. Emmanuel Macron wist bijna 24% van de stemmen voor zich te winnen, tegenover een kleine 22% voor de eurosceptische Marine Le Pen.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017

Rusland blijft GOUD kopen: 25 ton in maart

Rusland heeft in maart bijna 25 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit nieuwe cijfers die de centrale bank deze week naar buiten heeft gebracht. De centrale bank kocht om precies te zijn 800.000 troy ounce GOUD, waarmee de totale GOUDreserve van het land een omvang van 1679,58 ton bereikt heeft. In de eerste drie maanden van dit jaar heeft Rusland in totaal al meer dan 65 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017

Analisten voorzien stijging GOUDprijs naar $1350 per troy ounce

De GOUDprijs zou als gevolg van de geopolitieke spanningen in Syrië en Noord-Korea verder kunnen oplopen tot $1.350 per troy ounce, zo verwacht grondstoffenanalist Phillip Streible van RJO Futures. In een interview met Bloomberg zegt hij dat de verwachting van meer renteverhogingen door de Federal Reserve een neerwaartse druk geeft op de GOUDprijs, maar dat dit effect momenteel overschaduwd wordt door geopolitieke ontwikkelingen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 20 april 2017

Arno Wellens: Zet uw geld om in GOUD

Volgens Arno Wellens, auteur van het boek Het Euro Evangelie, doen mensen er verstandig aan een deel van hun vermogen van de bank te halen en GOUD te kopen. Hij ziet de toekomst voor de Europese muntunie somber in, omdat volgens hem het gevoel van solidariteit ontbreekt om de euro in stand te houden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Zilver is sterker dan GOUD en dicht bij een uitbraak op lange termijn

Net als de GOUDprijs noteert ook de zilverprijs al jaren ver onder de piek van 2011. Het bodemproces bij beide edelmetalen duurt bijzonder lang. Maar hoe langer de bodemvorming, hoe krachtiger de uitbraak. Wanneer de opwaartse druk stijgt, kan het dak er bijna letterlijk af wanneer de uitbraak een feit is. En bij zilver is het bijna zover.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$