Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 131 tot 135
Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 26 mei 2017

Nieuwe GOUDprijs fixing blijft problematisch

De nieuwe elektronische GOUDprijs fixing die twee jaar geleden werd ingevoerd verloopt nog steeds problematisch, zo meldt Reuters. Er wordt nog steeds te weinig GOUD verhandeld op dit nieuwe platform, met als gevolg dat de volatiliteit te hoog blijft. Dat brengt onzekerheid met zich mee voor handelaren, producenten en afnemers, die contracten afsluiten op basis van deze referentieprijs.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 24 mei 2017

Arizona legaliseert GOUD en zilver als betaalmiddel

In de Amerikaanse staat Arizona is het nu mogelijk GOUD en zilver als geld te gebruiken. Gouverneur Doug Ducey zette deze week namelijk zijn handtekening onder wetsvoorstel 'HB 2014', waarin staat dat edelmetalen een wettig betaalmiddel zijn en als zodanig vrijgesteld moeten worden van belasting.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 19 mei 2017

Regering India snapt niet waarom mensen GOUD kopen

De regering van India heeft niet begrepen waarom mensen GOUD kopen, want na drie jaar kunnen we vaststellen dat de programma’s om het bezit van GOUD te ontmoedigen op een totale mislukking zijn uitgelopen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 18 mei 2017

GOUD heeft het moeilijk

GOUD in de verdomhoek, want het geld volgt de stierenmarkt. Aandelen in de lift, GOUD heeft het moeilijk.  Nu aandelen de pannen van het dak spelen, raken andere activaklasse uit de gratie van beleggers. Vooral GOUD krijgt de wind van voren.

Week na week koersen de aandelenmarkten hoger. U heeft het hier al tot in den treure kunnen teruglezen, in onze wekelijkse column. Op hetzelfde ogenblik werden we steeds kritischer voor de aanhoudende klim. Steeds meer signalen vertellen ons dat we waakzaam moeten worden, voor de plotse terugkeer van volatiliteit naar de markten. Dit geluid wordt ons steeds minder in dank afgenomen, integendeel, hoe meer we waarschuwen, hoe luider de commentaren uit het publiek. Ze dulden steeds meer tegendraadse geluiden, want de stierenmarkt laat er wat hun betreft geen twijfel over bestaan: dit gaat nog veel langer duren.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 17 mei 2017

GOUD: de beste verdediging

Steeds vaker worden we geconfronteerd met ontwikkelingen die ons zowel op dit moment als ook in de toekomst financieel raken. Zo kost het tegenwoordig geld om je spaarcenten op een bankrekening te parkeren en is de belofte van een toekomstig pensioen niet zo zeker als voorheen werd aangenomen door iedereen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$