EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1306 tot 1310 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 21 januari 2016

GOUD forceert een doorbraak en sluipt terug in de psyche van de beleggers

Het sentiment rond GOUD verandert in de goede zin. We zitten nog niet in een nieuwe stierenmarkt, maar de positieve signalen nemen toe. De turbulente aandelenmarkt bracht slechts een bescheiden plus voor GOUD, maar verschillende onderliggende factoren kleuren steeds groener. Zo zette GOUD bijvoorbeeld een nieuw seculair hoogtepunt neer ten opzichte van andere grondstoffen.

Terwijl je in de media de laatste weken alleen maar verhalen hoort hoe aandelen nieuwe laagtes opzoeken, is het beter om eens te kijken naar activa die nieuwe hoogtes aanboren, zoals GOUD. Op onderstaande grafiek van GOUD vs grondstoffen (CRB-index) is te zien dat het gele edelmetaal een seculaire uitbraak forceert.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 januari 2016

Aandelen GOUDmijnen dalen terwijl GOUDprijs stijgt

Er is een disconnectie tussen de aandelen van GOUDmijnen en de GOUDprijs. Terwijl de GOUDprijs is gestegen daalde de aandele van GOUDmijnen met.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 21 januari 2016

Het is echt zo simpel!

Verliezen die op de beurzen oplopen tot -10% en meer en tegelijk een positieve start van 2016 voor GOUD (+3%) en zilver (+1,50%)…

Verliezen die op de beurzen oplopen tot -10% en meer en tegelijk een positieve start van 2016 voor GOUD (+3%) en zilver (+1,50%)…

“We zullen wel content zijn zeker?” vroeg iemand ons eerder deze week via e-mail…

Nee, tevreden zijn we niet. Het is best mogelijk dat het volgende stuk van de financiële crisis, die in de zomer van 2007 begon, hier en nu voor onze deur staat.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 januari 2016

GOUDprijs in de lift door onrust op beurzen

De GOUDprijs is bezig met een flinke opmars. Het edelmetaal wordt in economisch onzekere tijden gezien als een veilige vluchthaven voor beleggers.

Sinds begin dit jaar is de prijs van GOUD al met ruim 4 procent gestegen. Daarmee ligt de GOUDprijs op koers voor de beste maand sinds januari vorig jaar. De prijs van een troy ounce (31,1 gram) bedraagt nu meer dan 1107 dollar.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 21 januari 2016

Let goed op! Tijdens een aandelencrash worden de volgende miljonairs geboren

Een crash van de aandelenmarkt is goed nieuws … goed voor diegene die weten hoe ze er mee moeten omgaan. Miljonairs worden op de aandelenmarkt niet gemaakt wanneer de koersen stijgen, maar wel wanneer de koersen dalen. Wie dit begrijpt, maakt het meeste kans om miljonair te worden via de aandelenmarkt.

Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de GOUDmijnaandelen, daar worden nu de volgende miljonairs geboren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs