EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
24
kliks
24
kliks
22
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1316 tot 1320 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 16 februari 2016

Stijging GOUDprijs stuwt vraag naar beleggingsGOUD

De GOUDprijs is de afgelopen weken flink gestegen en staat nu al 11% hoger dan aan het begin van dit jaar. In dollars is de prijs van GOUD dit jaar al bijna 17% gestegen. Onrust op de aandelenmarkt, zorgen over de degelijkheid van de Europese bankensector en de dreiging van een nog lagere rente zijn de belangrijkste factoren die een vlucht richting GOUD uitlokken.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 16 februari 2016

Mis deze trein niet! Zilver is ‘de deal van je leven’

Ondanks de (forse) terugval van de zilverprijs gisteren, blijft het plaatje er zeer gunstig uitzien. Vorige week steeg het edelmetaal samen met GOUD meer dan 7%, een kleine afkoeling was dus welgekomen (en zeker niet onverwacht op een dag dat de Amerikaanse beurs dicht was). James Turk ziet dan ook de kans van je leven om nu nog goedkoop zilver te kopen.

Aan de hand van de huidige prijsevolutie kan men stellen dat GOUD en zilver een definitieve bodem vormde in december vorig jaar. Maar het gaat er op de financiële markten zo turbulent aan toe, dat we iedere dag de prijsevolutie moeten opvolgen, zegt James Turk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 februari 2016

Stijging GOUDprijs onterecht volgens Goldman Sachs

De recente stijging van de GOUDprijs is volgens Goldman Sachs gebaseerd op.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 16 februari 2016

Goldman Sachs: short GOUD

Beleggers moeten volgens Goldman Sachs GOUD verkopen gezien de bezorgheid over de gezondheid van de wereldeconomie overdreven is.

Beleggers moeten volgens Goldman Sachs GOUD verkopen gezien de bezorgheid over de gezondheid van de wereldeconomie overdreven is.

De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs, die enkele dagen geleden nog haar vooruitzichten voor 2016 naar de prullenmand verwees, vindt dat de huidige vrees rond China, olie en negatieve rentevoeten overdreven is. “Deze elementen hebben te zwaar doorgewogen op de financiële markten en de GOUDprijs te zwaar opgedreven. Verkoop dan ook GOUD of ga er short op.”

Goldman ziet GOUD in de komende 3 maanden terugvallen tot $1,100 en zelfs tot $1,000 binnen 12 maanden. De Federal Reserve gaat volgens de zakenbank later dit jaar verschillende renteverhogingen doorvoeren en voor neerwaartse druk op de GOUDprijs zorgen. Goldman Sachs gaat met dit laatste duidelijk tegen de trend in. De markt gaat er immers van uit dat de Fed in 2016 zijn monetaire politiek niet meer zal verstrakken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 februari 2016

Column: Vlucht naar GOUD

Beleggers en spaarders kiezen op dit moment om verschillende redenen voor de veiligheid van edelmetalen. De daling van de aandelenmarkten, zorgen over de degelijkheid van de Europese bankensector en de verwachting dat centrale banken de rente verder moeten verlagen lijken op het eerste gezicht de belangrijkste redenen waarom de GOUDprijs zo hard gestegen is.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs