Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8027 artikelen gevonden. Artikel 1316 tot 1320
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 3 september 2015

Video: Hoeveel GOUD moet je in de portfolio hebben?

Fox Business behandelde deze week een vraagstuk waar veel beleggers mee worstelen: Hoeveel GOUD is het beste voor je beleggingsportefeuille? Fox Business vroeg het aan Jim Rickards, auteur van de boeken ‘Currency Wars’ en ‘Death of Money’ en deskundige op het gebied van GOUD en geld. Volgens Rickards is 10% een goed uitgangspunt, omdat GOUD vooral gezien moet worden als een vorm van verzekering van het vermogen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 3 september 2015

GOUDen munten en adelaar bij nazitrein gevonden

Schatzoekers die opzoek zijn naar de nazitrein, die volgens sommige vol met edelmetalen zou zitten, hebben een adelaar en diverse GOUDen munten gevonden. De Daily Mail plaatste foto’s van de gevonden GOUDen munten en de adelaar. Het is nog niet bekend of deze foto’s authentiek zijn.

Bron: www.marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 3 september 2015

GOUDen munten en adelaar gevonden bij nazitrein

Schatzoekers die opzoek zijn naar de nazitrein, die volgens sommige vol met edelmetalen zou zitten, hebben een adelaar en diverse GOUDen munten gevonden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 3 september 2015

Het is niet al GOUD wat blinkt

Het gaat niet zo best met de Russische economie. Lage olieprijzen zijn een gesel voor Gaprom, Rosneft en de schatkist. De inflatie kost het land duizenden banen per week. En de sancties verzwakken de Russische koopkracht dagelijks.

Toch blinkt één sector uit in de Russische mesthoop: de diamantsector. Of toch niet?

Mijnbedrijf Alrosa laat weten dat de bestellingen zijn gehalveerd en de helft van de bestaande orders werd ingetrokken. Een streep door de rekening van het bedrijf dat goed is voor 97% van de totale Russische diamantontginning, en 27% van de jaarlijkse wereldproductie.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 2 september 2015

Verkoop GOUD +70% en Zilver +14%

De verkoop van GOUD is in de eerste 8 maanden van dit jaar met 70% gestegen. Zilver steeg 14%. Op maandbasis was de stijging veel extremer met....Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$