EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1326 tot 1330 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 27 januari 2016

Dow Jones naar 25.000 punten, GOUD naar $50.000/ounce

Zit het pessimisme zo diep dat alles weer gaat stijgen? Gisteren stegen zowel aandelen als de GOUDprijs mooi hand in hand, het kan dus. Maar het blijft een vreemde markt om in te beleggen, een markt die alle wetten van de financiële markten lijkt te willen tarten. Het kan dus ook verrassen in positieve zin.

De Federal Reserve houdt vandaag nog eens een meeting. Veel mag er niet verwacht worden. De huidige turbulentie sluit een nieuwe renteverhoging zo goed als uit. Analist Yves Lamoureux gelooft zelfs dat Janet Yellen en Co nog zullen terugkomen op hun beslissing om de rente te verhogen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 27 januari 2016

Comex GOUDvoorraad daalt 73% in een dag?

De geregistreerde GOUDvoorraden op de Comex zijn in één dag met 73% gedaald, zo blijkt uit het dagelijkse voorraadoverzicht van de CME Group. Bij Brink's werd 21.200 troy ounce GOUD omgezet van de 'registered' naar 'eligible' voorraad, terwijl Scotia Mocatta een soortgelijke verschuiving zag met een veel groter volume van meer dan 95.000 troy ounce GOUD.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 27 januari 2016

Fysieke GOUDvoorraad op de Comex neemt op 1 maand met 73 procent af

De eens zo machtige Comex Exchange is nu nog slechts een schaduw van wat het ooit was. In 2008 hield de Comex zo’n vijf miljoen ounces aan geregistreerde GOUDvoorraden aan. Op haar hoogtepunt in 2006 was dit zelfs bijna 5,3 miljoen ounces. Afgelopen maand was dit nog slechts 275.000 ounces, de exchange lijkt volledig richting papieren markt te gaan.

Geregistreerde GOUDvoorraden of “Registered Gold Inventories” zijn de GOUDvoorraden die direct geleverd kunnen worden. Sommigen beweren dat dit niet zo belangrijk is, aangezien er nog steeds 6.4 miljoen ounces “Eligible Gold Inventories” aan de Comex worden toegeschreven. “Eligible” betekend “in aanmerking komend / beschikbaar / beleenbaar” en kan ook worden omschreven als “desirable” en “legal”.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 januari 2016

Zilver en GOUD stijgen ruim 5%

De zilverprijs en GOUDprijs in dit jaar met ruim 5% gestegen. Het meest opvallende uit de meest recente data is...

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 26 januari 2016

Wat is jou GOUDprofiel?

Iedere goed gediversifieerde beleggingsportefeuille moet een portie GOUD hebben. Zelfs ’s werelds grootste hedge fund, het All Weather Fund van Ray Dalio, heeft een deel GOUD. Voor wie nog geen GOUD heeft, is onderstaande gids handig om eens te kijken hoe je het beste het gele edelmetaal opneemt in je portefeuille.

Doorheen de geschiedenis heeft GOUD zijn waarde bewezen in tijden van inflatie, deflatie en globale onrust op de valutamarkten. Vandaag woedt er een hevig gevecht achter de schermen tussen inflatie en deflatie waardoor beide elkaar voorlopig nog in evenwicht houden. De onrust op de valutamarkten is op dit moment de meest zichtbare reden om GOUD te bezitten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs