EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1326 tot 1330 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 18 februari 2016

Hoe je verstandig kunt beleggen in GOUD

De onrust op financiële markten maakt GOUD weer populair. Maar is het daadwerkelijk verstandig om het gele edelmetaal op te nemen in een beleggingsportfolio?

De onrust op financiële markten maakt GOUD weer populair. Maar is het daadwerkelijk verstandig om het gele edelmetaal op te nemen in een beleggingsportfolio?

GOUD staat weer op nadrukkelijk op de radar van beleggers.

Volgens de aanbieder van indexfondsen ETF Securities werd er afgelopen week alleen al 552 miljoen dollar in zogenoemde GOUD-ETF’s gestoken. Dat zijn beleggingsproducten die de ontwikkeling van de GOUDprijs volgen. Niet eerder kozen beleggers in één week zo massaal voor GOUD-ETS’s, aldus ETF Securities.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 18 februari 2016

ABN AMRO verhoogt Koersdoel GOUD met 44%

De edelmetaalanalist van ABN AMRO heeft haar negatieve kijk op GOUD vaarwel gezegd en ziet GOUD dit jaar stijgen naar...

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 18 februari 2016

ABN Amro: GOUDprijs gaat naar $1.300

De GOUDprijs stijgt dit jaar naar $1.300 per troy ounce, zo verwacht analiste Georgette Boele van de ABN Amro. Het nieuwe koersdoel is opmerkelijk, omdat de bank jarenlang heeft vastgehouden aan een veel lager koersdoel voor GOUD. Eind december schreef de analiste van ABN Amro in haar vooruitblik voor de GOUDmarkt in 2016 nog dat de GOUDprijs in 2016 een bodem van $900 per troy ounce zou bereiken.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: donderdag 18 februari 2016

Chinezen kopen meer GOUD door stijging GOUDkoers

Ook in China heeft de stijging van de GOUDkoers een run op beleggingsGOUD ontketend, zo verklaarde een woordvoerder van de World Gold Council tegenover Reuters. Dit jaar was de belangstelling voor GOUDbaren en GOUDen munten in China zelfs groter dan voor sieraden, een uitzonderlijke situatie.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: donderdag 18 februari 2016

Goldman Sachs verwacht daling GOUDprijs

De GOUDprijs is de afgelopen weken hard gestegen en bereikte vorige week zelfs het hoogste niveau in een jaar tijd. Met een stijging van meer dan 11% sinds het begin van dit jaar is het edelmetaal zelfs de best presterende belegging. Maar als we Goldman Sachs moeten geloven is de huidige rally in GOUD geen lang leven beschoren.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs