EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1331 tot 1335 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 13 januari 2016

ABN Amro minder somber over GOUDprijs

De ABN Amro is wat minder somber geworden over GOUDprijs, dat schrijft analist Georgette Boele in haar wekelijkse rapport over de edelmetalen.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

Het meest vermadelijke "goedje"

‘Gold looses luster for third straight year as investors sell’. Dat stond op 31 december j.l. op Bloomberg te lezen. De schrijver was kennelijk vergeten dat de GOUDprijs zich al sinds september 2011 in een neerwaartse spiraal bevindt en bepaald niet omdat beleggers verkopen! Voorts werd gemeld dat het GOUD zich sinds het jaar 2000 in de langste glijvlucht beweegt. Ook dat is niet juist want de langste glijvlucht deed zich voor na het hoogtepunt van $856 in januari 1980 en duurde tot het jaar 2000 toen de GOUDprijs was teruggevallen tot het bedenkelijke niveau rond $250 gelijk aan een val van ruim 70%.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 11 januari 2016

ICBC neemt enorme GOUDkluis Londen in gebruik

ICBC, de grootste bank van China, gaat in Londen een GOUDkluis met een capaciteit van 1.500 ton huren. Dat schrijft Reuters op basis van vier verschillende bronnen in de GOUDmarkt. De Chinese bank wil een grotere rol spelen in de GOUDmarkt van Londen, waar GOUDbanken als JP Morgan, HSBC, Bank of Nova Scotia, Barclays en UBS dagelijks voor miljoenen aan GOUDtransacties uitvoeren voor hun klanten

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 11 januari 2016

Ingrijpende verandering op de GOUDmarkt waar niemand over praat

Terwijl de westerse banken steeds meer hun handen afhouden van de grondstoffenmarkt, maken Chinese banken steeds meer gebruik van hun dollars om deze leegte op te vullen. Zo nam het Chinese ICBC Standard Bank recent de lease over van de GOUD- en zilverkluis van Deutsche Bank in Londen.

In het depot zit maar liefst 1.500 ton aan fysiek GOUD en zilver opgeslagen. Hiermee staan de Chinezen in een klap op de kaart in de Westerse GOUDmarkt. Want met deze indrukwekkende ‘move’ mogen de Chinezen waarschijnlijk ook aanschuiven bij de dagelijkse clearing van de GOUD- en zilverprijzen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 januari 2016

Olieprijs sinds 1988 niet meer zo laag ten opzichte van GOUD

Door de daling van de olieprijs is de GOUD olie ratio naar recordhoogte gestegen. Sinds 1988 kon je niet meer zoveel olie kopen met een troy ounce GOUD als nu. Door wereldwijde overproductie zakte de olieprijs naar het laagste niveau in meer dan 11 jaar tijd, terwijl de GOUDprijs de laatste dagen weer profiteert van haar status van veilige haven.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs