Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 1336 tot 1340
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 oktober 2015

GOUD en GOUDmijnaandelen: zo ziet een nieuwe stierenmarkt er uit

De GOUDprijs en de GOUDmijnaandelen hebben momenteel de wind in de rug. Hoewel we nooit zeker zijn wat de toekomst brengt, nemen de signalen toe dat GOUD en GOUDmijnaandelen aan het begin staan van een nieuwe stierenmarkt.

In de rally van de GOUDprijs eind 2014 – begin 2015 stegen verschillende GOUDmijnaandelen met 100% – 200%. Dit huzarenstukje kunnen ze de komende maanden nog eens overdoen. De HUI-index, een mandje van GOUDmijnaandelen, noteert ondertussen al 30% boven zijn dieptepunt. Dit wil dus ook zeggen dat  er GOUDmijnaandelen zijn die veel beter presteren.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 15 oktober 2015

GOUDprijs naar hoogste niveau in drie maanden

De GOUDprijs in euro’s is vandaag gestegen naar het hoogste niveau in drie maanden tijd. Op het moment van schrijven staat de koers op €33.385 per kilo, een niveau dat we op 17 juli voor het laatst gezien hebben. Toen duidelijk werd dat de Federal Reserve de rente toch niet ging verhogen besloten beleggers weer positie te nemen in het gele metaal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 oktober 2015

Miljardair Paul Singer: GOUD is het enige echte geld

GOUD wordt over het hoofd gezien. Dat stelt Paul Singer van Elliot Management vandaag op de SOHN Investment Conference in Tel Aviv:

Singer is miljardair en staat op nummer 26 van Bloomberg’s Top-50 van meest invloedrijke personen. Hij meent dat GOUD under-owned is:

De fondsbeheerder veegt de vloer aan met beleidsmakers die zichzelf veel te belangrijk hebben gemaakt na de crisis. In een “cult van centraal bankieren” kijken beleggers nu gespannen naar elke beweging van Janet Yellen en Mario Draghi. Hun beleid heeft de koersen van aandelen en obligaties de hoogte ingeduwd.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: woensdag 14 oktober 2015

GOUD wint aan populariteit in Maleisië

Dat Chinezen en Indiërs veel GOUD kopen wisten we al, maar ook in Maleisië wint het edelmetaal aan populariteit. Vooral jongeren blijken geïnteresseerd in het edelmetaal en besluiten steeds vaker een deel van hun spaargeld aan te houden in de vorm van GOUDen munten of een digitale GOUDrekening.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 14 oktober 2015

Biedt GOUD bescherming bij een berenmarkt in aandelen?

Waar moet je als belegger naar vluchten als er een nieuwe berenmarkt in aandelen komt? GOUD wordt dikwijls aanzien als een alternatief wanneer de aandelenkoersen dalen. Maar klopt dit wel? Hoe presteert GOUD wanneer aandelen in een berenmarkt zitten?

Merk Investments zocht het voor u uit.

Allereerst zegt Merk Investments dat u als belegger uw voorzorgen moet nemen vóór er een nieuwe berenmarkt in aandelen komt (een daling van de indices van minstens 20%). Het is nu een goed moment aangezien het sentiment op de aandelenbeurs keert van half vol naar half leeg. Dit betekent dat beleggers verkopen bij een rally in plaats van bijkopen bij een dip.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$