Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 136 tot 140
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Zilver is sterker dan GOUD en dicht bij een uitbraak op lange termijn

Net als de GOUDprijs noteert ook de zilverprijs al jaren ver onder de piek van 2011. Het bodemproces bij beide edelmetalen duurt bijzonder lang. Maar hoe langer de bodemvorming, hoe krachtiger de uitbraak. Wanneer de opwaartse druk stijgt, kan het dak er bijna letterlijk af wanneer de uitbraak een feit is. En bij zilver is het bijna zover.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Beleggers en analisten waren zelden zo enthousiast over GOUD

De GOUD- en zilverprijs wisten de afgelopen maanden goede zaken te doen. Opnieuw kwamen beide edelmetalen enorm goed uit de startblokken. Hetzelfde scenario speelde zich ook het afgelopen jaar af, maar destijds kwamen de edelmetalen in de tweede helft van het jaar weer in een dalende trend terecht.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Russische bank wil India helpen met GOUD kopen

Sberbank, de grootste bank van Rusland, wil India ondersteunen bij het importeren van GOUD. Aleksei Kechko, directeur van de Indiase branch van Sberbank, zei in een interview met Free Press Journal dat beide landen zullen profiteren van een dergelijke samenwerking. Sberbank koopt veel GOUD van Russische GOUDmijnen en zoekt een goede afzetmarkt voor het edelmetaal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 april 2017

GOUD staat aan de vooravond van iets groots

De GOUDprijs kende vorige week een zeer krachtig herstel. We schreven eerder al dat de GOUDprijs nu op een kritiek niveau aanbeland is. Hoewel op korte termijn de kans groter is op een consolidatie dan een verdere uitbraak, lijkt het gele edelmetaal op lange termijn aan de vooravond te staan van iets magisch.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 april 2017

Recente ontwikkelingen die ook in 2008 de katalysator voor GOUD waren

De GOUDprijs maakt mooie sprongen, en daar zijn duidelijke redenen voor. Negatieve reƫle rente is een feit. De inflatie loopt hard op terwijl centrale banken wereldwijd de rente rond het nulpunt laten begeven. Dit brengt ons bij de omstandigheden die we konden waarnemen toen de GOUDprijs vanaf 2008 op tilt ging.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$