EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
41
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 136 tot 140
Geplaatst op: dinsdag 1 augustus 2017

Chinese vraag naar GOUD opnieuw gestegen

De Chinezen laten weer van zich horen op de GOUDmarkt. In de eerste zes maanden van dit jaar kochten de Chinezen maar liefst 51 procent meer GOUD dan dezelfde periode van vorig jaar. Volgens analisten en marktkenners wordt er naar veilige beleggingen gezocht omwille van de verhoogde financiële en geopolitieke risico’s.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 28 juli 2017

Chinese vraag naar GOUDbaren sterk toegenomen

De vraag naar GOUDbaren in China is in de eerste helft van dit jaar met meer dan de helft toegenomen, zo blijkt uit de nieuwste cijfers die de China Gold Association vandaag naar buiten bracht. In de eerste zes maanden van dit jaar werd er op de Chinese GOUDmarkt in totaal 158,4 metrische ton aan GOUDbaren verkocht, een stijging van 51% ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 28 juli 2017

Volatiliteit GOUDprijs op laagste niveau sinds 2005

In de afgelopen vier maanden bleef de GOUDprijs in dollars binnen een bandbreedte van 7,6%, waarmee de volatiliteit van het edelmetaal het laagste niveau in meer dan tien jaar tijd bereikte. De laatste keer dat de prijs van het edelmetaal over een dergelijke periode zo weinig beweging liet zien was in 2005. Sinds begin juni is de prijs van GOUD niet één dag met meer dan een procent gestegen of gedaald.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: donderdag 27 juli 2017

De Fed maakt zichzelf weer eens compleet belachelijk

Fernando Martin, econoom van de Fed van St. Louis, heeft zijn onzalige werkgever weer eens de nodige oneer aangedaan door een onsamenhangend brandrede tegen GOUD te publiceren in de (((Wall Street Journal))).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 26 juli 2017

Deze GOUDmijn moet $190 miljard aan belastingen betalen!

GOUDmijnaandelen kunnen een heel lucratieve belegging zijn. Als de GOUDprijs stijgt, stijgen GOUDmijnaandelen nog sneller. Maar met investeringen in individuele GOUDmijnen is het oppassen geblazen. Dat werd gisteren nogmaals duidelijk.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs