Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8004 artikelen gevonden. Artikel 136 tot 140
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2017

GOUDmijnaandelen kunnen kleine beleggers stinkend rijk maken

GOUDmijnaandelen kunnen kleine beleggers stinkend rijk maken. Je gelooft het pas wanneer je dit leest. Wat moet je doen? Simpel, van het begin tot het einde mee surfen met de opwaartse trend van GOUDmijnaandelen. Je hebt zelfs niet veel geld nodig om over x-aantal jaar als een rijk man of vrouw door het leven te gaan. Nu staan we opnieuw aan het begin van zo’n jarenlange opwaartse trend. Ben jij mee?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2017

Investeren in edelmetalen? Kies dan voor zilver

Sinds begin dit jaar zijn edelmetalen terug aan een remonte bezig, zowel GOUD als zilver vertonen een stijging die sinds begin januari non-stop aan het doorstoten is. Omdat GOUD iets minder hard is gestegen en zelfs slechts zijwaarts bewoog de afgelopen week, is het interessanter voor beleggers om zich voornamelijk te focussen op zilver.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2017

Moet u junior of senior GOUDmijnaandelen kopen?

Sinds het jaar 2011 zijn GOUDmijnaandelen niet bepaald in trek. Het jaar 2016 kan echter gezien worden als een transitiejaar. Het afgelopen jaar wist de GOUDprijs zich immers te herpakken en uiteraard profiteerden de GOUDmijnaandelen hier ook flink van. De GOUDmijnsector was zelfs een van de best presterende sectoren van 2016.

Ook het jaar 2017 is goed begonnen voor de GOUDkevers. Dankzij de strenge woorden van Donald Trump zijn de beleggers massaal naar het GOUD gevlucht. Dit is opnieuw een teken dat GOUD haar waarde als ‘veilige haven’ nog niet heeft verloren.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2017

UBS: Oplopende inflatie gunstig voor GOUD

De GOUDprijs is dit jaar al bijna 7% gestegen, maar een oplopende inflatie en meer politieke onzekerheid kan de prijs nog verder doen stijgen. Dat zegt analist Dominic Schnider van het Zwitserse UBS in een interview met CNBC. Hij verwacht dat de prijs van het edelmetaal dit jaar verder zal oplopen tot $1.300 per troy ounce.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

Deze sector staat mogelijk aan de vooravond van de grootste prijsexplosie in jaren!

Net zoals bij de start van 2016, zit ons ook dit jaar weer iets dwars. Vorig jaar was het de algemene terughoudendheid voor het GOUD- en zilvercomplex. We vonden het zo jammer dat de meeste beleggers zich in slaap hadden laten wiegen door de jarenlange berenmarkt. Of simpelweg het complex de rug hadden toegekeerd. Dit jaar zitten we opnieuw met hetzelfde gevoel in onze maag. Maar dan voor de grondstoffen.

We startten 2016 met een unieke GOUD ACTIE op, die beleggers een unieke ‘edge’ bezorgde. Wat volgde was een waanzinnig succes. De sector verdubbelde op enkele maanden, en onze SELECTIE deed het nog eens dubbel zo goed.

De rendementen die door de GOUD ACTIE geboekt werden, waren bij ons nog nooit gezien...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$