Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 1361 tot 1365
Bron: Hollandgold
Geplaatst: woensdag 14 oktober 2015

GOUD wint aan populariteit in Maleisië

Dat Chinezen en Indiërs veel GOUD kopen wisten we al, maar ook in Maleisië wint het edelmetaal aan populariteit. Vooral jongeren blijken geïnteresseerd in het edelmetaal en besluiten steeds vaker een deel van hun spaargeld aan te houden in de vorm van GOUDen munten of een digitale GOUDrekening.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 14 oktober 2015

Biedt GOUD bescherming bij een berenmarkt in aandelen?

Waar moet je als belegger naar vluchten als er een nieuwe berenmarkt in aandelen komt? GOUD wordt dikwijls aanzien als een alternatief wanneer de aandelenkoersen dalen. Maar klopt dit wel? Hoe presteert GOUD wanneer aandelen in een berenmarkt zitten?

Merk Investments zocht het voor u uit.

Allereerst zegt Merk Investments dat u als belegger uw voorzorgen moet nemen vóór er een nieuwe berenmarkt in aandelen komt (een daling van de indices van minstens 20%). Het is nu een goed moment aangezien het sentiment op de aandelenbeurs keert van half vol naar half leeg. Dit betekent dat beleggers verkopen bij een rally in plaats van bijkopen bij een dip.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 oktober 2015

James Grant: volgende stap mogelijk helikoptergeld, GOUD gaat comeback maken

2016 is nog een eindje weg, maar een belangrijke kandidaat voor het woord van het jaar hebben we al: helikoptergeld. Ditmaal is het James Grant, uitgever van de bekende Interest Rate Observer nieuwsbrief, die het helikopterballetje opgooit. In een interview met Finanz und Wirtschaft waarschuwt de expert voor een extremer beleid van centrale banken. Grant zet ook in op een nieuwe opleving van de GOUDprijs.

Allereerst de lage huidige rente. Grant wijst er op dat de in 19e eeuw de rentes ook gedurende lange tijd daalden. Wat wel nieuw is, is het extreme ingrijpen van de autoriteiten in de markten. Grant:

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 13 oktober 2015

Aandelen GOUDmijnen staan 12% lager

De aandelen van de vijf grootste GOUDmijnen zijn dit jaar gemiddeld 12% gedaald. De onderwaardering is niet onopgemerkt gebleven. Het slimme geld is inmiddels....

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 12 oktober 2015

Video: Willem Middelkoop over geopolitiek, GOUD en de grote reset

Willem Middelkoop was op 26 september een van de sprekers tijdens de Reinvent.money conferentie in Rotterdam. Hij sprak over de laatste geopolitieke ontwikkelingen, zoals de machtsverschuiving van het ‘Westen’ richting opkomende grootmachten als China en Rusland, maar ook over hervormingen van het monetaire systeem en de rol die GOUD daarin speelt. Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$