Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 1376 tot 1380
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 20 oktober 2015

Iran plant grote mijnbouwprojecten: GOUDproductie x 3, koperproductie x 2

Iran is momenteel volop op zoek naar internationale investeerders voor bijna 15 mijnbouwprojecten, waaronder GOUD, zink en ijzererts welke na het beëindigen van de sancties tegen het land een directe productieverhoging zouden moeten opleveren.

President Hassan Rouhani gaat naar verwachting Frankrijk en Italië bezoeken komende maand om diverse overeenkomsten te tekenen voor diverse van deze projecten, volgens het Iraanse ministerie van Industrie, mijnbouw & handel. Kandidaten voor deze 15 projecten zouden moeten bekend zijn binnen de 4 maand, waarbij de ontginning van de Neekouyeh GOUDmijn reeds ten westen van Teheran reeds in oktober bekend zal gemaakt worden.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 20 oktober 2015

Koersdoel GOUD ABN AMRO 26% te laag

Het koersdoel voor de GOUDprijs van ABN AMRO is momenteel 26% te laag. Andere banken zolas Goldman Sachs en JP Morgan...

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 oktober 2015

GOUDmijnaandelen: deze keer is het écht anders

Wordt dit de zoveelste ontgoocheling voor de GOUDkevers of is het deze keer écht anders. Als we de vergelijking maken met de vorige opstoot van de GOUDprijs  en de GOUDmijnaandelen dan zien we vandaag wél fundamenteel grote verschillen.

Dit zorgt er voor dat de kans nu veel groter is dat we deze keer écht vertrokken zijn met de GOUDprijs en de GOUDmijnaandelen.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 19 oktober 2015

LBMA wil meer transparantie in GOUDmarkt

Deze week is de Londen Bullion Market Association (LBMA) in Wenen bijeengekomen om tijdens hun jaarlijkse conferentie te praten over de laatste ontwikkelingen in de GOUDmarkt. Het thema dat dit jaar hoog op de agenda staat is het verbeteren van de transparantie in de markt waar dagelijks ongeveer $21 miljard aan GOUD verhandeld wordt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 oktober 2015

Lucht voor edelmetalen niet per se positief

De terugval in de prijs van GOUD is een geschenk geweest voor die individuele, institutionele en officiële hard asset-investeerders die goed wisten te timen. Maar aan elke opportuniteit komt een eind. De nieuwe uptrend zal dan ook echt niet lang meer op zich laten wachten.

GOUD steeg meer dan 2% de afgelopen week en staat meer dan 10% hoger sinds zijn laagste punt zo’n 3 maanden geleden. Is de correctie nu eindelijk voorbij? Het is nog te vroeg om dat met zekerheid te zeggen. Maar alle fundamenten die GOUD deed stijgen van $250,- tot meer dan $1900,- per ounce zijn nog steeds aanwezig.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$