Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 1381 tot 1385
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015

Daling GOUDprijs nog lang niet voorbij – $1.000 kwestie van tijd

Het is moeilijk om een betere trend te vinden dan de trend van de GOUDprijs. Voor de GOUDliefhebbers is het spijtig genoeg een neerwaartse trend. De technische analisten van All Star Charts zien de GOUDprijs dan ook nog steeds verder dalen, met $1.000 als voorlopig eindpunt.

Na een calvarietocht van meer dan 4 jaar zou men denken dat GOUD een van de meest gehate activa is op de markt. Maar de data over de GOUDmarkt laten iets anders zien. Het sentiment is weliswaar negatief maar nog lang niet depressief in vergelijking met andere dieptepunten op de GOUDmarkt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015

Hoe geloofwaardig is het onderzoek naar de GOUDprijsmanipulatie?

Maandag liet de Zwitserse mededingingscommissie weten dat het een onderzoek opent naar mogelijke onwettige kartelvorming tussen 7 grootbanken om de prijs te manipuleren.

Dat de GOUDprijs gemanipuleerd wordt is een publiek geheim. Van zodra de GOUDprijs begint aan te sterken, dumpt Morgan Stanley uit het niets (ongedekt) papierGOUD op de markt om de prijs te blussen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 30 september 2015

Laagste gemiddelde olieprijs sinds begin 2009

Olie werd in het derde kwartaal verhandeld voor een gemiddelde prijs van 46,50 dollar per vat. Dat is het laagste niveau sinds de eerste drie maanden van 2009. 

Handelaren verwachten dat de prijzen woensdag, de laatste dag van het derde kwartaal, onder druk blijven door aanzwellende Amerikaanse voorraden en een oplopende productie bij de OPEC.

Sinds een piek in juni is het zwarte GOUD ruim een kwart goedkoper geworden, terwijl op jaarbasis sprake is van een ruime halvering.

Bron: www.marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 29 september 2015

Experts op weg naar de nazi trein

Het Poolse leger heeft experts op het gebied van chemie, stralingen en explosieven gestuurd naar de plek waar de befaamde GOUDtrein zou zijn. De bedoeling is om schatzoekers te beschermen tegen eventuele gevaren in de omgeving

Bron: www.marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 29 september 2015

Russische miljardair gelooft weer in GOUD

Ooit, in 2011, leek GOUD de barrière van $ 2000 per troy ounce zonder veel moeite te gaan doorbreken. Het heeft echter niet zo mogen zijn. In 2015 ligt de prijs ruim 40% lager dan het hoogste niveau in 2011.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$