Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8163 artikelen gevonden. Artikel 1386 tot 1390
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 15 oktober 2015

Is er een nieuwe GOUDen Dageraad aangebroken?

GOUD is bezig aan een opmars. Een klein detail voor doorwinterde gold bugs, maar vooral een streep door de rekening van Team Fiat, die hun natte droom van een GOUDimplosie stilaan mogen opbergen.

Goed nieuws ook voor de mijnbedrijven: de GOUDeuforie sijpelde duidelijk door in de mijnaandelen. De vraag naar mijnaandelen is deze week met 20 tot 30% gestegen. Een welgekomen signaal voor een sector die de voorbije maanden vooral zwarte sneeuw zag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 oktober 2015

GOUD en GOUDmijnaandelen: zo ziet een nieuwe stierenmarkt er uit

De GOUDprijs en de GOUDmijnaandelen hebben momenteel de wind in de rug. Hoewel we nooit zeker zijn wat de toekomst brengt, nemen de signalen toe dat GOUD en GOUDmijnaandelen aan het begin staan van een nieuwe stierenmarkt.

In de rally van de GOUDprijs eind 2014 – begin 2015 stegen verschillende GOUDmijnaandelen met 100% – 200%. Dit huzarenstukje kunnen ze de komende maanden nog eens overdoen. De HUI-index, een mandje van GOUDmijnaandelen, noteert ondertussen al 30% boven zijn dieptepunt. Dit wil dus ook zeggen dat  er GOUDmijnaandelen zijn die veel beter presteren.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 15 oktober 2015

GOUDprijs naar hoogste niveau in drie maanden

De GOUDprijs in euro’s is vandaag gestegen naar het hoogste niveau in drie maanden tijd. Op het moment van schrijven staat de koers op €33.385 per kilo, een niveau dat we op 17 juli voor het laatst gezien hebben. Toen duidelijk werd dat de Federal Reserve de rente toch niet ging verhogen besloten beleggers weer positie te nemen in het gele metaal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 oktober 2015

Miljardair Paul Singer: GOUD is het enige echte geld

GOUD wordt over het hoofd gezien. Dat stelt Paul Singer van Elliot Management vandaag op de SOHN Investment Conference in Tel Aviv:

Singer is miljardair en staat op nummer 26 van Bloomberg’s Top-50 van meest invloedrijke personen. Hij meent dat GOUD under-owned is:

De fondsbeheerder veegt de vloer aan met beleidsmakers die zichzelf veel te belangrijk hebben gemaakt na de crisis. In een “cult van centraal bankieren” kijken beleggers nu gespannen naar elke beweging van Janet Yellen en Mario Draghi. Hun beleid heeft de koersen van aandelen en obligaties de hoogte ingeduwd.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: woensdag 14 oktober 2015

GOUD wint aan populariteit in Maleisië

Dat Chinezen en Indiërs veel GOUD kopen wisten we al, maar ook in Maleisië wint het edelmetaal aan populariteit. Vooral jongeren blijken geïnteresseerd in het edelmetaal en besluiten steeds vaker een deel van hun spaargeld aan te houden in de vorm van GOUDen munten of een digitale GOUDrekening.



Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$