EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
64
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
45
kliks
25
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1386 tot 1390 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 5 januari 2016

Hij gaf zijn studies op en begon te beleggen met zijn studiebeurs: nu verdient hij 40.000 euro per maand

Elijah Oyefeso is nog maar 21, maar hij heeft nu al zijn schaapjes op het droge. Nochtans gaf hij al snel de brui aan zijn studies. Met zijn studiebeurs begon hij te beleggen en na amper negen maanden verdiende de jongeman tienduizenden euro's per maand. Op zijn achttiende kocht hij zijn eerste Mercedes en op zijn twintigste reed hij rond in een GOUDen Lamborghini.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 5 januari 2016

GOUDprijs breekt door de 1.000

De GOUDprijs heeft dinsdag de grens van €1.000 per troy ounce weten te doorbreken en is daarmee terug op het niveau van begin december. Rond het middaguur stond de GOUDkoers op €1.004,28 per troy ounce, een stijging van 0,97%. Gisteren steeg de prijs van het edelmetaal ook al met 2% als gevolg van de toenemende spanningen in het Midden-Oosten en het negatieve sentiment op de aandelenmarkten. 

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 4 januari 2016

Rick Rule en Keith Neumeyer over GOUD en Zilver in 2016

Rick Rule (Sprott) en Keith Neumeyer (First Majestic Silver) over beleggen in GOUD en zilver in 2016...

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: maandag 4 januari 2016

GOUDprijs 2% hoger op eerste beursdag van 2016

Terwijl de aandelenmarkten wereldwijd rood kleuren stijgen de koersen van edelmetalen. De GOUDprijs staat op het moment van schrijven bijna 2% hoger op bijna €996 per troy ounce, terwijl de prijs van een kilo zilver een procent hoger staat op ruim €414. De edelmetalen profiteren van hun status als veilige haven.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 4 januari 2016

GOUD in 2015: voor sommige was het een topjaar

Het lijkt wel alsof GOUD in 2015 opnieuw een erbarmelijk slecht jaar achter de rug had. Dit is echter een totaal verkeerd beeld. In Amerikaanse dollar daalde de GOUDprijs met 11% in 2015 MAAR in euro bijvoorbeeld beperkte de daling zich tot 1%. Van de grootste en belangrijkste valuta ter wereld steeg de GOUDprijs zelfs in 10 van de 17 gevallen.

De GOUDprijs steeg het meeste in Argentinië, met een stijging van 37%, op de voet gevolgd door Brazilië waar de GOUDprijs in Braziliaanse real 33% hoger het jaar afsloot. Ook in Mexico, Rusland, Zuid-Afrika, Turkije en Oekraïne hadden beleggers in GOUD een goed jaar achter de rug.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs