EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1411 tot 1415
Geplaatst op: maandag 19 oktober 2015

Lucht voor edelmetalen niet per se positief

De terugval in de prijs van GOUD is een geschenk geweest voor die individuele, institutionele en officiële hard asset-investeerders die goed wisten te timen. Maar aan elke opportuniteit komt een eind. De nieuwe uptrend zal dan ook echt niet lang meer op zich laten wachten.

GOUD steeg meer dan 2% de afgelopen week en staat meer dan 10% hoger sinds zijn laagste punt zo’n 3 maanden geleden. Is de correctie nu eindelijk voorbij? Het is nog te vroeg om dat met zekerheid te zeggen. Maar alle fundamenten die GOUD deed stijgen van $250,- tot meer dan $1900,- per ounce zijn nog steeds aanwezig.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 oktober 2015

Russen hackten beursinformatie van Dow Jones om GOUDen zaakjes te doen

Een groep Russische hackers is op de servers van Dow Jones Co. en een aantal nieuwssites ingebroken om beurstips te stelen. De hackers hoopten zo geld te verdienen op de beurs. Dat meldt persagentschap Bloomberg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 16 oktober 2015

GOUDprijs in India lager door zwakke vraag

De prijs voor een troy ounce GOUD in lag de afgelopen week in India $7 tot $11 lager dan de wereldwijde GOUDprijs en dat is volgens Reuters de grootste discount in drie maanden tijd. Door de stijging van de GOUDkoers kopen Indiërs wat minder GOUD dan verwacht, met als gevolg dat er bij distributeurs en handelaren voorraad is blijven liggen.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: vrijdag 16 oktober 2015

GOUDen munten China voortaan 30 gram

De Chinese centrale bank lanceert op 28 oktober een nieuwe serie van GOUDen en zilveren beleggingsmunten. Bijzonder aan deze munten is dat het gewicht voor het eerst niet meer op een troy ounce gebaseerd is, maar op het metrieke systeem.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 16 oktober 2015

GOUDprijs komt tot leven

De GOUDprijs glanst weer iets meer en is goed bezig het etiket ‘dood actief’ van zich af te schudden. Op woensdag steeg de GOUDprijs voor het eerst in 5 maanden terug boven het 200-daags gemiddelde.

Hoe belangrijk het 200-daags gemiddelde is, kon u hier al lezen. In mei steeg de GOUDprijs al even boven dit 200-daags gemiddelde maar in feite is het al van begin dit jaar geleden dat de GOUDprijs boven zijn lange termijn trend noteerde.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs