Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 1411 tot 1415
Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 27 augustus 2015

Jim Sinclair over GOUD, Zilver en Aandelen (video)

Deze week was er weer een interview met Jim Sinclair. Mr. Gold hanteert nog steeds zijn koersdoel voor van...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 27 augustus 2015

Peter Schiff: "Ik moest liegen op TV"

Peter Schiff is een graag geziene gast op economische TV-programma’s. Hij neemt geen blad voor de mond en zijn publiek kan dat appreciëren. Maar soms mag hij blijkbaar niet alles zeggen wat hij denkt op TV.

Hoewel Schiff steeds verschijnt op TV-stations als CNBC, Bloomberg, Fox Business, etc. is hij geen grote fan van traditionele media. Hij is een GOUDkever en een Fed-hater, terwijl je op TV niets positiefs hoort over GOUD en men een en al lof is over de Fed.

Hij gaat meestal als een van de weinigen in tegen de meningen van de mainstream economisten. Het liefst haalt hij uit naar Ben Bernanke, Janet Yellen en Nobelprijswinnaar Paul Krugman.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 27 augustus 2015

Nazi GOUDtrein gevonden in Polen?

In het zuidwesten van Polen zijn schatzoekers naar eigen zeggen dicht bij de vondst van een verborgen trein met grote lading GOUD. De trein raakte ‘vermist’ in het heuvelachtige en bergachtige zuiden van Polen, in de omgeving van Walbrzych. In dat gebied hebben de Duitsers tussen 1943 en 1945 zeven lange tunnels gegraven, maar het was nooit duidelijk waar deze tunnels precies voor dienden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 augustus 2015

Stanley Druckenmiller stapt groot in GOUD

Begin deze maand schreven we over Duitse vermogensbeheerders die GOUD uit hun klantendepots gooiden. Dat viel zo’n beetje precies samen met het dieptepunt van de GOUDprijs. Want als er één definitie van stupid money is dan zijn het wel Duitse beleggers. Denk aan de Landesbanken. Amerikaanse investeringsbanken dumpten op de valreep van de huizenbubbel nog dankbaar vrachtladingen giftige obligaties op de hopeloos naïeve Duitsers.

Aan de andere kant van het beleggingsspectrum staat een Stanley Druckenmiller. Deze hedge fund manager en miljardair was ooit hoofdstrateeg onder George Soros. Het was Druckenmiller’s idee om in 1992 de Britse pond te shorten. De Bank of England brak en Soros’ Quantum Fund verdiende ruim een miljard. Met zijn eigen Duquesne Capital maakte Druckenmiller 30% per jaar van 1986 tot 2010.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 25 augustus 2015

Zwitserland exporteerde in juli veel GOUD naar Azië

Aziatische landen hebben in de maand juli meer dan 100 ton GOUD uit Zwitserland gehaald, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van het Zwitserse douane. Dat is bijna een verdubbeling ten opzichte van een maand eerder. De stijging komt voor een belangrijk gedeelte voor rekening van India, dat in juli ruim 69 ton GOUD importeerde. Dat was ruim drie keer zoveel als in de maand juni.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$