Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 1426 tot 1430
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 3 september 2015

GOUDen munten en adelaar bij nazitrein gevonden

Schatzoekers die opzoek zijn naar de nazitrein, die volgens sommige vol met edelmetalen zou zitten, hebben een adelaar en diverse GOUDen munten gevonden. De Daily Mail plaatste foto’s van de gevonden GOUDen munten en de adelaar. Het is nog niet bekend of deze foto’s authentiek zijn.

Bron: www.marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 3 september 2015

GOUDen munten en adelaar gevonden bij nazitrein

Schatzoekers die opzoek zijn naar de nazitrein, die volgens sommige vol met edelmetalen zou zitten, hebben een adelaar en diverse GOUDen munten gevonden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 3 september 2015

Het is niet al GOUD wat blinkt

Het gaat niet zo best met de Russische economie. Lage olieprijzen zijn een gesel voor Gaprom, Rosneft en de schatkist. De inflatie kost het land duizenden banen per week. En de sancties verzwakken de Russische koopkracht dagelijks.

Toch blinkt één sector uit in de Russische mesthoop: de diamantsector. Of toch niet?

Mijnbedrijf Alrosa laat weten dat de bestellingen zijn gehalveerd en de helft van de bestaande orders werd ingetrokken. Een streep door de rekening van het bedrijf dat goed is voor 97% van de totale Russische diamantontginning, en 27% van de jaarlijkse wereldproductie.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 2 september 2015

Verkoop GOUD +70% en Zilver +14%

De verkoop van GOUD is in de eerste 8 maanden van dit jaar met 70% gestegen. Zilver steeg 14%. Op maandbasis was de stijging veel extremer met....

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 2 september 2015

Grondstofmalaise drukt Canada in recessie

Canada is in een recessie beland door de aanhoudende druk op de prijzen van grondstoffen, waaronder olie. 

In het tweede kwartaal slonk de Canadese economie met 0,5 procent na een krimp van 0,8 procent in de eerste drie maanden van dit jaar. Twee kwartalen van krimp op rij geldt technisch als een recessie.

Canada is de grootste olie-exporteur onder de G7-landen. De prijs van het zwarte GOUD is in het afgelopen jaar ruimschoots gehalveerd en dook vorige week onder 40 dollar per vat door aanhoudende zorgen over de Chinese economie.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$