EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
24
kliks
24
kliks
22
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
17
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1426 tot 1430 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 10 januari 2016

Chinese bank koopt Londense GOUDkluis met capaciteit tot 1.500 ton GOUD!

Dat steeds meer GOUD van het Westen naar het Oosten vloeit is geen nieuws. De westerse landen zien hun invloed in de GOUDmarkt slinken, terwijl China steeds meer in de pap te brokken heeft.

Dat steeds meer GOUD van het Westen naar het Oosten vloeit is geen nieuws. De westerse landen zien hun invloed in de GOUDmarkt slinken, terwijl China steeds meer in de pap te brokken heeft.

Zo ziet de GOUDbeurs van Shanghai jaar na jaar haar verhandeld volume aan edelmetalen toenemen.

Het laatste opmerkelijke nieuws is dat een Chinese-Zuid-Afrikaanse bank een Londense GOUDkluis van Deutsche bank wil overkopen. Een GOUDkluis met een capaciteit van 1.500 ton aan GOUD!

ICBC Standard Bank is een partnerschap tussen de Chinese ICBC bank en Standard Bank, Afrika’s grootste bank.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 9 januari 2016

Deutsche Bank: ‘Zilver kan gaan outperformen’

De afgelopen dagen zijn vooral de ogen gericht geweest op de flinke stijging van de GOUDprijs. Gezien deze prestatie blijft de zilverprijs duidelijk achter. Grant Sporre, analist bij Deutsche Bank, is echter van mening dat de zilverprijs in de nabije toekomst wel eens zou kunnen gaan ‘outperformen’.

Sporre laat door middel van de bovenstaande grafiek zien dat de zilverprijs de afgelopen jaren een stuk slechter heeft gepresteerd dan de GOUDprijs. Deze grafiek toont namelijk de outperformance van de GOUDprijs ten opzichte van de zilverprijs. Deutsche Bank komt tot de conclusie dat deze outperformance binnenkort wel eens ten einde zou kunnen gaan komen. In het verleden wisten we rond deze koers meerdere malen een top te bereiken. Volgens Deutsche Bank zou de zilverprijs daarom de komende jaren wel eens de GOUDprijs kunnen gaan verslaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 8 januari 2016

Wikileaks: Opties werden besproken om GOUD terug te brengen in het internationale monetaire systeem

Zoals u weet werden er door Wikileaks de laatste jaren heel veel vertrouwelijke documenten uitgelekt, die een inkijkje geven in de communicatie tussen ministeries van verschillende landen. Een aantal van deze cables bespreken tot in detail de ontwikkelingen op de GOUDmarkt en de rol van GOUD binnen het financiële systeem.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 januari 2016

UBS: Verkoop aandelen en stap in GOUD

Beleggers zouden nu uit aandelen moeten stappen en overwegen GOUD te kopen, dat schrijven technisch analisten Michael Riesner en Marc Müller van UBS in een nieuw 39-pagina’s tellend rapport dat vooruitblikt op de aandelenmarkt in 2016.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 8 januari 2016

China kocht in december 19 ton GOUD

De Chinese centrale bank heeft in december ongeveer 19 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo schrijft Reuters op basis van de nieuwste cijfers van de People’s Bank of China. Daarmee komt de totale officiële GOUDreserve van de tweede grootste economie ter wereld uit op 1.762 ton, goed voor een vijfde plaats in de ranglijst van landen met de grootste GOUDvoorraden.

Lees verder op Argentor
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs