EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1446 tot 1450 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 11 januari 2016

ICBC neemt enorme GOUDkluis Londen in gebruik

ICBC, de grootste bank van China, gaat in Londen een GOUDkluis met een capaciteit van 1.500 ton huren. Dat schrijft Reuters op basis van vier verschillende bronnen in de GOUDmarkt. De Chinese bank wil een grotere rol spelen in de GOUDmarkt van Londen, waar GOUDbanken als JP Morgan, HSBC, Bank of Nova Scotia, Barclays en UBS dagelijks voor miljoenen aan GOUDtransacties uitvoeren voor hun klanten

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 11 januari 2016

Ingrijpende verandering op de GOUDmarkt waar niemand over praat

Terwijl de westerse banken steeds meer hun handen afhouden van de grondstoffenmarkt, maken Chinese banken steeds meer gebruik van hun dollars om deze leegte op te vullen. Zo nam het Chinese ICBC Standard Bank recent de lease over van de GOUD- en zilverkluis van Deutsche Bank in Londen.

In het depot zit maar liefst 1.500 ton aan fysiek GOUD en zilver opgeslagen. Hiermee staan de Chinezen in een klap op de kaart in de Westerse GOUDmarkt. Want met deze indrukwekkende ‘move’ mogen de Chinezen waarschijnlijk ook aanschuiven bij de dagelijkse clearing van de GOUD- en zilverprijzen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 januari 2016

Olieprijs sinds 1988 niet meer zo laag ten opzichte van GOUD

Door de daling van de olieprijs is de GOUD olie ratio naar recordhoogte gestegen. Sinds 1988 kon je niet meer zoveel olie kopen met een troy ounce GOUD als nu. Door wereldwijde overproductie zakte de olieprijs naar het laagste niveau in meer dan 11 jaar tijd, terwijl de GOUDprijs de laatste dagen weer profiteert van haar status van veilige haven.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 10 januari 2016

Chinese bank koopt Londense GOUDkluis met capaciteit tot 1.500 ton GOUD!

Dat steeds meer GOUD van het Westen naar het Oosten vloeit is geen nieuws. De westerse landen zien hun invloed in de GOUDmarkt slinken, terwijl China steeds meer in de pap te brokken heeft.

Dat steeds meer GOUD van het Westen naar het Oosten vloeit is geen nieuws. De westerse landen zien hun invloed in de GOUDmarkt slinken, terwijl China steeds meer in de pap te brokken heeft.

Zo ziet de GOUDbeurs van Shanghai jaar na jaar haar verhandeld volume aan edelmetalen toenemen.

Het laatste opmerkelijke nieuws is dat een Chinese-Zuid-Afrikaanse bank een Londense GOUDkluis van Deutsche bank wil overkopen. Een GOUDkluis met een capaciteit van 1.500 ton aan GOUD!

ICBC Standard Bank is een partnerschap tussen de Chinese ICBC bank en Standard Bank, Afrika’s grootste bank.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 9 januari 2016

Deutsche Bank: ‘Zilver kan gaan outperformen’

De afgelopen dagen zijn vooral de ogen gericht geweest op de flinke stijging van de GOUDprijs. Gezien deze prestatie blijft de zilverprijs duidelijk achter. Grant Sporre, analist bij Deutsche Bank, is echter van mening dat de zilverprijs in de nabije toekomst wel eens zou kunnen gaan ‘outperformen’.

Sporre laat door middel van de bovenstaande grafiek zien dat de zilverprijs de afgelopen jaren een stuk slechter heeft gepresteerd dan de GOUDprijs. Deze grafiek toont namelijk de outperformance van de GOUDprijs ten opzichte van de zilverprijs. Deutsche Bank komt tot de conclusie dat deze outperformance binnenkort wel eens ten einde zou kunnen gaan komen. In het verleden wisten we rond deze koers meerdere malen een top te bereiken. Volgens Deutsche Bank zou de zilverprijs daarom de komende jaren wel eens de GOUDprijs kunnen gaan verslaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs