EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 146 tot 150 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 2 december 2017

Oostenrijk repatrieert 35 ton GOUD

De Oostenrijkse centrale bank heeft dit jaar in totaal 35 ton GOUD uit Zurich en Londen teruggehaald, zo verklaarde de woordvoerder van de centrale bank tegenover wien.orf.at. Samen met de 15 ton in 2015 en nog eens 15 ton in 2016 heeft de centrale bank in totaal al 65 ton van het edelmetaal teruggehaald.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 29 november 2017

Olieprijs stijgt slechts licht ondanks mogelijke oorlog tussen Iran en Saoedi-Arabië

Het zwarte GOUD, namelijk olie is de afgelopen maanden opnieuw een opwaartse trend bezig. Toch is de kans klein dat de hoge prijzen uit het verleden opnieuw bereikt zullen worden, dit ondanks de stijgende spanningen tussen twee grootmachten in de regio, namelijk Iran en Saoedi-Arabië.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 26 november 2017

Je kan nu 6 troy ounce GOUD kopen met één bitcoin

Met één bitcoin kan je momenteel ongeveer 6 troy ounce (ofwel ruim 185 gram) GOUD aanschaffen. In onderstaande grafiek, via Bloomberg & Zero Hedge, de ontwikkeling van de GOUDprijs per troy ounce en de prijs van 1 bitcoin.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 23 november 2017

GOUDontdekking

“No, it’s better. It’s bigger”, liet Quinton Hennigh zich ontvallen op een onbewaakt moment.

“No, it’s better. It’s bigger”, liet Quinton Hennigh zich ontvallen op een onbewaakt moment.

Hij refereert naar de recente GOUDontdekkingen in West-Australië en is van mening dat de Philbara-regio méér GOUD bevat dan de Witwatersrand in Zuid-Afrika.

Veertig procent van al het GOUD van de wereld werd er gevonden. Deze regio produceerde maar liefst 1,6 miljard ounces GOUD.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 20 november 2017

Gaat Bitcoin aan haar eigen succes ten onder?

De populariteit van Bitcoin heeft dit jaar een grote vlucht genomen en aan de prijsontwikkeling te zien zijn de verwachtingen van deze virtuele munt bijzonder hoog. Men ziet in de virtuele munt een alternatief betaalmiddel, dat zonder tussenkomst van banken verhandeld kan worden en dat net als GOUD een relatief schaars goed is. Maar kan deze virtuele munt, die op het moment van schrijven $7.225 waard is, die hoge verwachtingen wel waarmaken?

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs