Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8125 artikelen gevonden. Artikel 146 tot 150
Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017

Rusland blijft GOUD kopen: 25 ton in maart

Rusland heeft in maart bijna 25 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit nieuwe cijfers die de centrale bank deze week naar buiten heeft gebracht. De centrale bank kocht om precies te zijn 800.000 troy ounce GOUD, waarmee de totale GOUDreserve van het land een omvang van 1679,58 ton bereikt heeft. In de eerste drie maanden van dit jaar heeft Rusland in totaal al meer dan 65 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017

Analisten voorzien stijging GOUDprijs naar $1350 per troy ounce

De GOUDprijs zou als gevolg van de geopolitieke spanningen in Syrië en Noord-Korea verder kunnen oplopen tot $1.350 per troy ounce, zo verwacht grondstoffenanalist Phillip Streible van RJO Futures. In een interview met Bloomberg zegt hij dat de verwachting van meer renteverhogingen door de Federal Reserve een neerwaartse druk geeft op de GOUDprijs, maar dat dit effect momenteel overschaduwd wordt door geopolitieke ontwikkelingen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 20 april 2017

Arno Wellens: Zet uw geld om in GOUD

Volgens Arno Wellens, auteur van het boek Het Euro Evangelie, doen mensen er verstandig aan een deel van hun vermogen van de bank te halen en GOUD te kopen. Hij ziet de toekomst voor de Europese muntunie somber in, omdat volgens hem het gevoel van solidariteit ontbreekt om de euro in stand te houden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Zilver is sterker dan GOUD en dicht bij een uitbraak op lange termijn

Net als de GOUDprijs noteert ook de zilverprijs al jaren ver onder de piek van 2011. Het bodemproces bij beide edelmetalen duurt bijzonder lang. Maar hoe langer de bodemvorming, hoe krachtiger de uitbraak. Wanneer de opwaartse druk stijgt, kan het dak er bijna letterlijk af wanneer de uitbraak een feit is. En bij zilver is het bijna zover.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Beleggers en analisten waren zelden zo enthousiast over GOUD

De GOUD- en zilverprijs wisten de afgelopen maanden goede zaken te doen. Opnieuw kwamen beide edelmetalen enorm goed uit de startblokken. Hetzelfde scenario speelde zich ook het afgelopen jaar af, maar destijds kwamen de edelmetalen in de tweede helft van het jaar weer in een dalende trend terecht.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$