EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
27
kliks
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1451 tot 1455 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 9 december 2015

GOUDschat van 17 miljard: niets dan leugens!

Voor genuanceerde informatie over GOUD moet je niet aankloppen bij de traditionele media. Dat wordt nog maar eens bewezen in de berichtgeving rond een “recent gevonden GOUDschat van 17 miljard euro”.

Voor genuanceerde informatie over GOUD moet je niet aankloppen bij de traditionele media. Dat wordt nog maar eens bewezen in de berichtgeving rond een “recent gevonden GOUDschat van 17 miljard euro”.

De kranten stonden er gisteren vol van. Onderzoekers zouden voor de kust van Colombia een drie eeuwen oud scheepswrak gevonden hebben. Aan boord: 11 miljoen GOUDstukken en 200 ton smaragden.

De krantenredacties kopieerden het persbericht zonder enige kadering van de feiten. Waar zij stopten met werken, zijn wij begonnen en we ontdekten het volgende.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 8 december 2015

India wil import 24 karaat GOUDen sieraden verbieden

India overweegt de import van 24 karaat GOUDen sieraden te verbieden, zo schrijft Reuters. GOUD wordt als sieraad ingevoerd tegen een veel lagere heffing van twee procent, om vervolgens omgesmolten te worden tot GOUDbaren en GOUDen munten. Op deze manier loopt de regering veel inkomsten mis.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 8 december 2015

Spanje wil akkoord met Colombia over GOUDschat

Spanje wil in het geschil over de eigendomsrechten van de GOUDschat in het wrak van het galjoen San José een consensuele overeenkomst met Colombia sluiten. Minister van Buitenlandse Zaken José Manuel García-Margallo onderstreepte echter tegelijkertijd dat Madrid de eigendomsrechten claimt. "Dit was een staatsschip, en het is van de staat, onder wiens vlag het voer", zei de minister vandaag aan het persagenstchap Efe in Alicante.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 7 december 2015

GOUDreserves China hard toegenomen in november

De GOUDreserves China zijn in november sterk gegroeid. De Chinese GOUDvoorraad bedraagt nu 1744 ton waarmee China in de buurt komt van...

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: maandag 7 december 2015

China blijft GOUD kopen: 21 ton in november

De Chinese centrale bank heeft de afgelopen maand naar schatting 21 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, de grootste maandelijkse aankoop sinds in juni bekend werd dat haar GOUDvoorraad sinds 2009 met ruim 600 ton GOUD was toegenomen.

Lees verder op Hollandgold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs