Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8053 artikelen gevonden. Artikel 1456 tot 1460
Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 23 juli 2015

Goldman Sachs verlaagt koersdoel GOUD

Goldman Sachs heeft het koersdoel voor GOUD verlaagd. Begin van dit jaar werd het koersdoel al lager gezet. De bank ziet de GOUDprijs dit jaar flink dalen.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 22 juli 2015

Waarom blijven GOUDmijnen hun productie opschroeven?

Waarom zouden GOUDmijnen hun productie verder verhogen, nu het GOUD nog maar zo weinig oplevert? Het antwoord op deze vraag is heel simpel. De GOUDmijnsector zit diep in de schulden en moet dus wel blijven produceren om haar schuldenlast te kunnen dragen.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 22 juli 2015

De 12 wetten van de GOUDprofeten

De GOUDprijs is in vrije val. Sommigen kunnen het edelmetaal niet snel genoeg  dumpen; anderen blijven hardnekkig vasthouden aan hun geloof in GOUD.

Barry Ritholtz beschrijft dit gedrag als ‘goldbuggery’. Goldbugs vormen volgens hem een religieuze sekte die de volgende twaalf ‘regels’ als hun levensideologie beschouwen:

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 22 juli 2015

GOUDprijs zakt onder de 1.000 per troy ounce

De GOUDprijs zakte vanmorgen door de grens van €1.000 per troy ounce en is daarmee terug op het niveau van begin dit jaar. Verschillende experts zijn het er over eens dat we de bodem nog niet gezien hebben en dat een verdere prijsdaling het meest waarschijnlijk is. Desondanks blijven landen als Rusland en China GOUD kopen.

Bron: Beursplein6.nl
Geplaatst: woensdag 22 juli 2015

“Belangrijke steunniveaus GOUD doorbroken”

De GOUDprijs tikte deze week het laagste niveau in 5 jaar aan nadat het maandag 4 procent daalde als gevolg van China waar het edelmetaal massaal van de hand werd gedaan. 

Er lijken voor beleggers steeds minder redenen te vinden om GOUD aan te houden als een veilige haven die hen beschermt tegen risico’s. Zeker met het oog op een verdere stijging voor de dollar die in het vooruitzicht lijkt te liggen dankzij een aanstaande Amerikaanse renteverhoging.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$