Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8028 artikelen gevonden. Artikel 1461 tot 1465
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 7 juli 2015

Bodemproces is gaande in de GOUDmijnsector

Een sector die het de afgelopen jaren niet gemakkelijk heeft gehad is zonder twijfel die van de GOUDmijnen. De GOUDmijnsector heeft de afgelopen jaren flink wat waarde moeten inleveren en veel analisten twijfelen eraan of daar de komende tijd verandering in gaat komen.

Ondanks al die negatieve verwachtingen, wat betreft de analisten, begonnen de GOUDmijnaandelen aan het begin van dit jaar met een flinke stoot omhoog. Deze opwaartse impuls was echter niet van lange duur; de afgelopen weken hebben we opnieuw een sell-off gezien in de GOUDmijnsector.

Bron: Doijer & Kalff
Geplaatst: maandag 6 juli 2015

GOUDmijnen kunnen profiteren van een Griekse exit

De problemen rondom Griekenland kunnen positief uitpakken voor een belegging in GOUDmijnaandelen. “Als Griekenland echt uit de Eurozone vertrekt zullen veilige havens in waarde stijgen en kunnen de GOUDmijnen profiteren van een stijgende GOUDkoers”, zo verklaarde Raleigh Finlayson van het Australische Saracen Mineral Holdings Ltd.

Bron: beurshalte.nl
Geplaatst: zaterdag 4 juli 2015

Heeft GOUD zijn magie verloren?

Het eeuwige verhaal is, dat in tijden van oorlog, economische tegenwind of tegenslag en onrust van andere aard GOUD de absoluut veilige haven is voor mensen die wat te verliezen hebben. Gaat dit aloude verhaal nog op of behoort het op de schroothoop van de geschiedenis?

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 3 juli 2015

Hoe veilig is uw spaargeld nog na dit weekend?

De beelden uit Griekenland zijn soms hartverscheurend. Rijen aanschuivende oude mensen op zoek naar geld. Natuurlijk is niet iedereen er zo erg aan toe. Veel mensen zagen dit al aankomen en brachten hun vermogen in veiligheid.

Jim Rickards tweete deze week nog dat veel Grieken waarschijnlijk nu spijt hebben dat ze geen GOUD gekocht hebben. GOUD is een van de mogelijke vluchtroutes voor fiat geld voor het geval dat het serieus mis loopt, zoals in Griekenland nu. En net als veel Grieken nu zijn er veel Belgen, Nederlanders, Amerikanen, … die denken dat het bij ons zover niet zal komen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: vrijdag 3 juli 2015

GOUDprijs daalt nog 10% volgens meest accurate Analist

De meest accurate GOUDanalist ziet de GOUDprijs nog 10% dalen dit jaar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$