EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1466 tot 1470 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 30 november 2015

Black Friday ideaal moment om $1,9 miljard aan GOUD zonder de limiet in de markt te gooien

Je zou het misschien niet meteen zeggen maar de GOUDvergelijken.nl/kopen/1-troy-ounce-GOUDen-maple-leaf-munt" title="GOUD kopen" alt="GOUD kopen">GOUDprijs noteert vandaag rond hetzelfde niveau als een jaar geleden.

Je zou het misschien niet meteen zeggen maar de GOUDvergelijken.nl/kopen/1-troy-ounce-GOUDen-maple-leaf-munt" title="GOUD kopen" alt="GOUD kopen">GOUDprijs noteert vandaag rond hetzelfde niveau als een jaar geleden.

In euro gemeten, bedoel ik dan. (en dan is voor ons toch het enige wat telt)

Als we naar de GOUDprijs in dollar kijken, zien we een heel ander verhaal. De koers zocht vrijdag zelfs nieuwe lows op.

Vrijdag was het natuurlijk Black Friday. De dag na Thanksgiving.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 29 november 2015

GOUDprijs nadert dieptepunt, rally aankomende op middellange termijn

GOUD is de afgelopen week opnieuw gedaald tot het laagste punt in de afgelopen vijf jaar. Dit door de stijgende speculatie waarbij men veronderstelt dat de FED in december de interestvoeten zal verhogen in de Verenigde Staten. Hierdoor zal de dollar verder stijgen in waarde. Naast de verandering in de GOUDkoersen zullen ook de forexmarkten nieuwe verschuivingen zien gebeuren. Keerzijde van de medaille is de aankomende rally voor de GOUDprijzen.

De dollar koerst door de gestegen kans op een renteverhoging reeds 0,3% hoger vrijdag tot het hoogste niveau sinds 2004 ten opzichte van een korf van 10 veel gebruikte munten. De kans dat de FED daadwerkelijk de rente zal doen stijgen is gestegen tot bijna 72%, komende van 35% afgelopen maand.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 27 november 2015

Uw salaris in GOUD ontvangen? Dit bedrijf is er klaar voor!

GOUD is de perfecte verzekering. Al duizenden jaren behoudt het zijn waarde. Oorlogen, hyperinflatie, depressies… GOUD is de rots in de branding als alle andere ruilmiddelen falen.

GOUD is de perfecte verzekering. Al duizenden jaren behoudt het zijn waarde. Oorlogen, hyperinflatie, depressies… GOUD is de rots in de branding als alle andere ruilmiddelen falen.

Meer en meer mensen worden zich hier van bewust. Sinds de millenniumwissel is de prijs dan ook serieus gestegen. Ook banken centrale banken zijn gretige kopers van het edelmetaal. Maar een bedrijf uit een ongerelateerde sector dat GOUD koopt? Daar hadden we nog niet van gehoord.

Tot de webwinkel Overstock bekend maakte dat het GOUD kocht. En niet om op zijn website te zetten en door te verkopen… nee, om zijn personeel uit te betalen!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 27 november 2015

De GOUDkluizen lopen leeg en toch daalt de GOUDprijs. Hoe komt dat?

Het proces van de aankoop van fysiek GOUD zal in de toekomst heel anders verlopen als vandaag. Vandaag gaat u naar een GOUD shop en koopt u fysiek GOUD aan de prijs van de markt. Dit kan de komende jaren wel eens veranderen wanneer de kluizen van de zogenaamde Bullion Banks helemaal leeglopen.

Om dit beter te begrijpen legt Activist Post uit wat er aan de hand is. Wat we nu zien is dat de vraag naar fysiek GOUD en zilver steeds stijgt terwijl de prijs op de financiële markt steeds verder daalt. Dit is geen normale marktwerking meer.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 november 2015

Perth Mint lanceert volgend jaar nieuw GOUDcontract

De Australische Perth Mint gaat in samenwerking met de grootste effectenbeurs van Australië een nieuw GOUDcontract op de markt brengen. Daarmee wordt het voor grote institutionele beleggers makkelijker om GOUD te kopen.

Lees verder op Doijer & Kalff
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs