EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1471 tot 1475 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 4 januari 2016

GOUDprijs 2% hoger op eerste beursdag van 2016

Terwijl de aandelenmarkten wereldwijd rood kleuren stijgen de koersen van edelmetalen. De GOUDprijs staat op het moment van schrijven bijna 2% hoger op bijna €996 per troy ounce, terwijl de prijs van een kilo zilver een procent hoger staat op ruim €414. De edelmetalen profiteren van hun status als veilige haven.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 4 januari 2016

GOUD in 2015: voor sommige was het een topjaar

Het lijkt wel alsof GOUD in 2015 opnieuw een erbarmelijk slecht jaar achter de rug had. Dit is echter een totaal verkeerd beeld. In Amerikaanse dollar daalde de GOUDprijs met 11% in 2015 MAAR in euro bijvoorbeeld beperkte de daling zich tot 1%. Van de grootste en belangrijkste valuta ter wereld steeg de GOUDprijs zelfs in 10 van de 17 gevallen.

De GOUDprijs steeg het meeste in Argentinië, met een stijging van 37%, op de voet gevolgd door Brazilië waar de GOUDprijs in Braziliaanse real 33% hoger het jaar afsloot. Ook in Mexico, Rusland, Zuid-Afrika, Turkije en Oekraïne hadden beleggers in GOUD een goed jaar achter de rug.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 januari 2016

VIDEO: Doug Casey gaat voor GOUD in 2016

Doug Casey, venture capitalist, oprichter en voorzitter van Casey Research en gerenommeerd anarcho-kapitalist breekt op de website van de Canadese commodity trader Kitco een lans voor GOUD.

Doug Casey, venture capitalist, oprichter en voorzitter van Casey Research en gerenommeerd anarcho-kapitalist breekt op de website van de Canadese commodity trader Kitco een lans voor GOUD.

De rate hike van de Fed zal een slachting teweegbrengen op de beurzen, waardoor meer mensen zullen teruggrijpen naar GOUD. Ondanks manipulaties van de GOUDprijs zal dit sowieso een effect hebben op de handelsprijzen.

Voor gold bugs much ado about nothing. Wie het financieel riedeltje doorheeft, ziet GOUD niet als een belegging, maar als een verzekering tegen de volledige financiële en maatschappelijke meltdown. In dat paradigma is de reële prijs van GOUD in discrete tijd een stuk minder belangrijk.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 3 januari 2016

Barron’s: GOUD wint in 2016 glans waarschijnlijk niet terug

GOUD heeft al een aantal zware jaren achter de rug. Maar het is onwaarschijnlijk dat het edelmetaal in 2016 veel beleggers kan verleiden terwijl de financiële markten wachten op indicaties hoe ver en hoe snel de Fed de rente gaat verhogen, aldus Barron’s-redacteur Ira Iosebashvili.

Afgelopen jaar gaf de GOUDprijs in dollars 10,7% prijs op $ 1.060. Dat zijn niveaus die beleggers voor het laatst in februari 2010 zagen. Vanaf de top in september 2011 gaf GOUD al 43% prijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 1 januari 2016

Grondstoffenprijzen kregen forse tik in 2015

Handelaren in grondstoffen, metalen en gewassen hebben een zwaar jaar achter de rug, waarin de prijzen van zo goed als al hun producten stevig omlaag gingen. 

Handelaren in grondstoffen, metalen en gewassen hebben een zwaar jaar achter de rug, waarin de prijzen van zo goed als al hun producten stevig omlaag gingen. 

Olie, GOUD, zilver, koper, graan, maïs, soja en koffie werden allemaal goedkoper. Alleen suiker en katoen werden wat duurder.

De olieprijs was net als in 2014 de grote blikvanger onder de grondstoffen. De prijs van het 'zwarte GOUD' zette in de zomer van vorig jaar een glijvlucht in, die dit jaar met enkele kleine onderbrekingen werd doorgezet.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs