EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
6
kliks
6
kliks
6
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1471 tot 1475 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 20 oktober 2015

GOUDmijnaandelen: deze keer is het écht anders

Wordt dit de zoveelste ontgoocheling voor de GOUDkevers of is het deze keer écht anders. Als we de vergelijking maken met de vorige opstoot van de GOUDprijs  en de GOUDmijnaandelen dan zien we vandaag wél fundamenteel grote verschillen.

Dit zorgt er voor dat de kans nu veel groter is dat we deze keer écht vertrokken zijn met de GOUDprijs en de GOUDmijnaandelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 oktober 2015

LBMA wil meer transparantie in GOUDmarkt

Deze week is de Londen Bullion Market Association (LBMA) in Wenen bijeengekomen om tijdens hun jaarlijkse conferentie te praten over de laatste ontwikkelingen in de GOUDmarkt. Het thema dat dit jaar hoog op de agenda staat is het verbeteren van de transparantie in de markt waar dagelijks ongeveer $21 miljard aan GOUD verhandeld wordt.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 19 oktober 2015

Lucht voor edelmetalen niet per se positief

De terugval in de prijs van GOUD is een geschenk geweest voor die individuele, institutionele en officiële hard asset-investeerders die goed wisten te timen. Maar aan elke opportuniteit komt een eind. De nieuwe uptrend zal dan ook echt niet lang meer op zich laten wachten.

GOUD steeg meer dan 2% de afgelopen week en staat meer dan 10% hoger sinds zijn laagste punt zo’n 3 maanden geleden. Is de correctie nu eindelijk voorbij? Het is nog te vroeg om dat met zekerheid te zeggen. Maar alle fundamenten die GOUD deed stijgen van $250,- tot meer dan $1900,- per ounce zijn nog steeds aanwezig.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 oktober 2015

Russen hackten beursinformatie van Dow Jones om GOUDen zaakjes te doen

Een groep Russische hackers is op de servers van Dow Jones Co. en een aantal nieuwssites ingebroken om beurstips te stelen. De hackers hoopten zo geld te verdienen op de beurs. Dat meldt persagentschap Bloomberg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 16 oktober 2015

GOUDprijs in India lager door zwakke vraag

De prijs voor een troy ounce GOUD in lag de afgelopen week in India $7 tot $11 lager dan de wereldwijde GOUDprijs en dat is volgens Reuters de grootste discount in drie maanden tijd. Door de stijging van de GOUDkoers kopen Indiërs wat minder GOUD dan verwacht, met als gevolg dat er bij distributeurs en handelaren voorraad is blijven liggen.

Lees verder op Doijer & Kalff
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs