EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1471 tot 1475 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 16 november 2015

Kan GOUD profiteren van terroristische aanval?

GOUD sloot vorige week vrijdag op $1.080,90 de laagste sluitingskoers van de week sinds februari 2010. De terroristische aanval op Parijs kan het gele edelmetaal opnieuw een duw in de rug geven. Voor andere grondstoffen is er weinig of geen impact zeggen specialisten.

De impact van de aanval op de oliemarkt is beperkt, zegt Eugen Weinberg van Commerzbank AG. Mogelijk is er tijdelijk een lagere vraag naar olie door de geopolitieke spanningen. GOUD kan echter wel een tijdelijke opstoot kennen doordat beleggers minder risico’s willen nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 november 2015

GOUD ETFs verliezen opnieuw aantrekkingskracht

De voorkeur van beleggers verschuift steeds meer van papierGOUD naar fysiek GOUD. Terwijl de vraag naar GOUDbaren en munten steeg, daalde de vraag naar aandelen van GOUD exchange traded funds. Bloomberg schrijft dat beleggers wereldwijd alleen deze maand al voor $1,12 miljard aandelen van GOUD ETF’s in de verkoop hebben gedaan.

Lees verder op Argentor
Geplaatst op: zaterdag 14 november 2015

Vraag naar GOUD stijgt fors, volgt de GOUDprijs binnenkort?

De vraag naar GOUD steeg in het derde kwartaal 2015 met 8% op jaarbasis. De vraag naar GOUD bereikte het hoogste niveau van de afgelopen twee jaar op een totaal van 1.120,9 ton. De sterkste stijging kwam uit de hoek van de investeringen via GOUDen munten en baren.

De vraag naar GOUDen munten en baren steeg in het derde kwartaal met 33% tot 295,7 ton. Ten opzichte van het tweede kwartaal is dit een stijging met 46%. Vooral consumenten storten zich op GOUD met een stijging van 62% in de Verenigde Staten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 13 november 2015

Nico Pantelis wint de GOUDen Stier – Beste Beleggingsexpert 2015

Wat een geweldige avond in Amsterdam! Nico Pantelis, hoofdanalist van Slim Beleggen, wint opnieuw de GOUDen Stier 2015 in de categorie ‘Beste Beleggingsexpert’. We kunnen er veel over schrijven, maar nog liever laten we Nico zelf aan het woord.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 13 november 2015

China breidt zoektocht GOUD uit naar de zeebodem

In China is een ondergrondse GOUDreserve van tenminste 470 ton in kaart gebracht. De GOUDreserve ligt op twee kilometer onder zeeniveau en werd de afgelopen drie jaar in kaart gebracht met in totaal 67 boorplatformen op zee. Daarbij werd in totaal 120 kilometer aan zeebodem geanalyseerd door een team van in totaal duizend man.

Lees verder op Doijer & Kalff
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs