Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8163 artikelen gevonden. Artikel 1471 tot 1475
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 22 augustus 2015

Is de GOUDprijs aan haar opmars begonnen?

Donderdag schoot de GOUDprijs wakker. Eindelijk. Futures op september worden weer boven de 1150 dollar per ons verhandeld. Ruim 6 procent boven het absolute vriespunt van 5 augustus. Is de GOUDen winter definitief voorbij?

Nu de storm rond de Chinese devaluatie is gaan liggen laat de Fed weten dat de beloofde rate hike in september wellicht niet zal doorgaan. Anticiperend op een nieuwe currency war is de exodus uit de dollar ingezet. Daarvan lijkt GOUD nu te profiteren.

Bron: TheBullionHouse.nl
Geplaatst: zaterdag 22 augustus 2015

GOUDreserves Rusland weer toegenomen in juli

Rusland kocht de laatste jaren het meeste GOUD van alle centrale banken ter wereld. Ook in juli sloegen de Russen een flinke hoeveelheid GOUD in.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 21 augustus 2015

Deutsche Bank trekt zich terug uit GOUDmarkt

Deutsche Bank heeft haar laatste activiteit op de GOUDmarkt afgestoten, zo bericht Reuters. Begin vorig jaar trok de bank zich al terug uit de fixing van de GOUDprijs en nu stopt ze ook met het uitvoeren van zogeheten over the counter transacties op de GOUDmarkt in Londen. Standard Chartered zou interesse hebben om deze taak over te nemen.

Bron: TheBullionHouse.nl
Geplaatst: vrijdag 21 augustus 2015

Beleggen in GOUD: Zwitsers gaan voorop

Volgens de laatste cijfers van de World Gold Council kochten de Duitsers 24 ton GOUD. De Zwitsers blijken...

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 21 augustus 2015

Rusland voegt 12,5 ton GOUD aan reserves toe

De centrale bank van Rusland blijft GOUD kopen ter diversificatie van de valutareserves. Cijfers van de centrale bank laten zien dat er in juli 12,5 ton GOUD bij gekomen is, waarmee de totale GOUDreserve naar 1.287,7 ton groeide. Alleen dit jaar heeft Rusland al 80 ton GOUD gekocht, terwijl er sinds 2009 al 680 ton GOUD aan de reserves is toegevoegd. Dat is meer dan de 604 ton die de centrale bank van China in dezelfde periode aan haar GOUDreserve toevoegde.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$