EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1491 tot 1495 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 26 november 2015

Vraag naar GOUD India lager vanwege slechte oogst

De vraag naar GOUD in India zal in het vierde kwartaal van dit jaar beduidend lager uitvallen dan in voorgaande jaren, zo schrijft Reuters op basis van verschillende bronnen in de Indiase GOUDsector. Bachhraj Bamalwa, directeur van de All India Gems & Jewellery Trade Federation, voorziet een daling van de vraag naar GOUD tot 150 a 175 ton. Dat is veel minder dan de 201,6 ton in het vierde kwartaal van vorig jaar en het gemiddelde van 231 ton in het vierde kwartaal van de afgelopen vijf jaren.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: donderdag 26 november 2015

Indiers houden GOUD liever zelf

De Indiase Minister President Narendra Modi lanceerde twee weken geleden met veel fanfare een plan om binnenlandse aanhoudingen in GOUD (20.000 ton) aan te trekken om de balans van het land te verstevigen en de invoer te beperken.

Dit door middel van alternatieve investeringsmogelijkheden als een GOUD-te-gelde-regeling, GOUD obligaties en de uitgifte van eigen GOUDen munten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 november 2015

Verkoop GOUDen Munten richting Record

De daling in de GOUDprijs sinds juli van dit jaar heeft de verkoop GOUDen munten een enorme boost....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 24 november 2015

Rusland voegt ruim 18 ton GOUD aan reserves toe

De Russische centrale bank heeft in oktober 18,66 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de Bank of Russia. De totale waarde van de Russische GOUDvoorraad steeg van $48,89 miljoen eind september naar $50,58 miljoen eind oktober. Gecorrigeerd voor de ontwikkeling van de GOUDkoers is dat een toename van ongeveer 600.000 troy ounce.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: maandag 23 november 2015

Een beetje hoop voor de GOUDprijs

Vorige week daalde de GOUDprijs door de belangrijke steun van $1.072 per ounce. Het daalde verder tot $1.062, het laagste niveau sinds begin 2010. Op vrijdag sloot de GOUDprijs af $1.076, toch nog net iets boven het belangrijke steunniveau. Dit geeft de GOUDliefhebbers een klein beetje hoop.

$1.072 was tot vorige week het laagste niveau van 2015. Dat de GOUDprijs hier nogmaals doorzakte is een slecht teken. Dat de GOUDprijs uiteindelijk toch nog boven dit niveau de week wist af te sluiten duidt erop dat het nog niet definitief op weg is naar $1.000 of lager.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs