EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
66
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
45
kliks
25
kliks
25
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1496 tot 1500 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 19 november 2015

Olieprijs zakt onder de $40

De prijs van een vat ruwe olie zakte woensdag even onder de $40, het laagste niveau in drie maanden tijd. De combinatie van wereldwijde groeivertraging, overproductie en toenemende bovengrondse voorraden zet de prijs van het zwarte GOUD nog verder onder druk.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 18 november 2015

GOUD en de stijging van de rente

De paniek slaat weer toe onder GOUDbeleggers. Wie de prijsactie in de afgelopen weken heeft gevolgd, kan er niet omheen: de GOUDprijs begeeft zich in een moeilijk technisch parket.

Toch dienen we dit beeld meteen te nuanceren. GOUD in dollartermen staat onder druk, maar GOUD in eurotermen ligt er helemaal niet zo slecht bij, integendeel!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 november 2015

Beleggen in GOUD, de posities van 4 Top Beleggers

Het sentiment rondom beleggen in GOUD staat op een dieptepunt. Deze 4 top beleggers kochten de volgende posities....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 17 november 2015

Peter Schiff: “GOUD is als een verzekering. Zorg dat u het koopt voor het te laat is.”

De daling van de GOUDprijs tot het laagste punt in vijf jaar heeft veel media ertoe aangezet om GOUD te bestempelen als een vergane glorie. De dagen als veilige haven voor GOUD zouden voorbij zijn. Maar daar vergissen de meesten zich in. GOUD is als een verzekering en een verzekering hebt u nodig vóór er iets gebeurt.

Het belang van een veilige haven te zijn wordt de laatste maanden fors overschaduwd door de potentiële renteverhoging van de Federal Reserve. Dat geen enkele centrale bank sinds 2008 erin slaagde een renteverhoging vol te houden, kunt u hier zien op deze grafiek.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 november 2015

Deze landen bezitten het meeste GOUD

De edelmetalen hebben het dit jaar niet gemakkelijk gehad. De GOUD- en zilverprijs hebben ook dit jaar de negatieve trend van de afgelopen jaren weten voort te zetten. Het is daarom ook niet vreemd dat steeds meer beleggers de GOUDsector de rug toekeren. De GOUDprijs komt steeds dichter bij de grens van 1000 dollar en onder deze ‘psychologische’ grens lijkt de paniek pas echt los te barsten.

We moeten echter niet vergeten dat de edelmetalen voornamelijk fungeren als ‘veilige haven’. Gezien de beurskoersen hebben we vandaag de dag nog geen veilige haven nodig. Maar, we weten allemaal ook dat als de paniek eenmaal toeslaat, dat het allemaal dan erg hard kan gaan. Mochten de beurzen dus in de toekomst gaan ‘toppen’, dan kunnen de edelmetalen voor de beleggers weer ineens interessant gaan worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs