Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 151 tot 155
Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 26 april 2017

Wat doe je met GOUD als contant geld wordt afgeschaft?

Stel dat je inderdaad deels GOUD koopt van je vermogen en je wilt over 20 jaar geld daarvoor terug, is dat dan nog wel mogelijk als over 20 jaar contant geld zo goed als verdwenen is? Als je dan je het geld wat je voor je verkochte GOUD elektronisch laat overmaken krijg je dan geen problemen met de belastingdienst die wil weten hoe je ineens aan dat geld komt?

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 25 april 2017

De stand van zaken rondom zilver

Met meevallende Franse verkiezingsresultaten (Le Pen lijkt geen kans te maken in de tweede ronde) is de aandacht voor zilver en GOUD even minder. Het acute gevaar van een Frexit is geweken zo denken speculanten.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 24 april 2017

Hoeveel GOUD is er per hoofd van de bevolking?

Hoeveel GOUD is er per hoofd van de bevolking? Dat is een vraag die lastig te beantwoorden is, omdat minder dan 20% van al het GOUD in de wereld in handen is van centrale banken en instituten als het IMF, de ECB en de BIS. Het meeste GOUD in de wereld bestaat uit sieraden, ornamenten en beleggingsGOUD, edelmetaal dat in private handen is.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 24 april 2017

GOUDprijs omlaag na verkiezingsuitslag Frankrijk

De GOUDprijs opende maandagochtend ruim 2,5% lager, nadat bekend was geworden dat de Franse president Macron de meeste stemmen had gehaald in de eerste verkiezingsronde. Hij neemt het in de tweede ronde op 7 mei op tegen de tweede populairste kandidaat van de verkiezingen, Le Pen van het Front National. Emmanuel Macron wist bijna 24% van de stemmen voor zich te winnen, tegenover een kleine 22% voor de eurosceptische Marine Le Pen.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017

Rusland blijft GOUD kopen: 25 ton in maart

Rusland heeft in maart bijna 25 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit nieuwe cijfers die de centrale bank deze week naar buiten heeft gebracht. De centrale bank kocht om precies te zijn 800.000 troy ounce GOUD, waarmee de totale GOUDreserve van het land een omvang van 1679,58 ton bereikt heeft. In de eerste drie maanden van dit jaar heeft Rusland in totaal al meer dan 65 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$