EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 151 tot 155 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

CEO van een van de belangrijkste GOUDaandelen: “GOUDprijs gaat ‘substantieel’ hoger”

David Harquail is de CEO van Franco-Nevada, een van de grootste en belangrijkste GOUDaandelen op de aandelenmarkt. In een interview met Kitco legt Harquail uit waarom Franco-Nevada zo succesvol is en hij gaat ook in op de toekomst van de GOUDprijs. Die ziet hij de komende jaren namelijk substantieel hoger gaan.

Wie de mening wil horen over de GOUDprijs, kijkt best naar onderstaande video vanaf minuut 4:50. Maar we raden aan om ook de eerste minuten volledig te bekijken. Je kan er als belegger algemeen nog veel van leren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

Russische centrale bank koopt sinds 2015 onafgebroken GOUD

De Russen hebben afgelopen jaren meermaals laten zien dat hun vertrouwen in GOUD nog enorm groot is. Dit ondanks de licht dalende prijs van het gele edelemtaal. De Russische centrale bank heeft sinds maart 2015 iedere maand GOUD gekocht. Door de recente aankoop in januari 2018 van 20.000 kg GOUD heeft Rusland inmiddels een grotere GOUDvoorraad dan China. De GOUDvoorraad van Rusland is nu 1857 metrische ton. China heeft ‘slechts’ 1843 ton, zo blijkt uit cijfers van Bloomberg. Rusland bouwt haar officiële GOUDreserves onder andere verder op vanuit haar eigen mijnproductie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

Na de olie-crypto nu een GOUD-crypto

Venezuela gaat gebukt onder hyperinflatie en een ineenstorting van het sociaaleconomisch model. President Maduro klampt zich vast aan cryptomunten om het land terug in evenwicht te krijgen en de Amerikaanse sancties te omzeilen. Eerst werd een cryptomunt gelanceerd gedekt door olie, mogelijk volgt een tweede crypto, nu gedekt door GOUD.

Met de lancering van de Petro zou Venezuela maar liefst $735 miljoen opgehaald hebben in de pre-sale. Oppositiepartijen noemen dit al een illegale staatsfinanciering. Toch is Maduro niet van plan om er mee op te houden. Zo kondigde hij in een televisietoespraak de lancering aan van de Petro Gold, nu gedekt door GOUD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

Keerpunt Euro/Dollar aanstaande?

LET OP 4 MAART, 2018: KEERPUNT EURO/DOLLAR EN TREASURIES?

LET OP 4 MAART, 2018: KEERPUNT EURO/DOLLAR EN TREASURIES?

Want dan weten we de uitslag van de SPD-stemming over een Coalitie met CDU/CSU en van de Italiaanse verkiezingen. Heel belangrijk voor de EURO/DOLLAR, de GOUDPRIJS en de rendementen van de TREASURIES:

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

GOUDontdekking Novo krijgt langzaam vorm

Het enthousiasme voor beleggingen in de Pilbara is de voorbije maanden flink bekoeld.

Het enthousiasme voor beleggingen in de Pilbara is de voorbije maanden flink bekoeld.

Waar beleggers aanvankelijk met open mond keken naar de legendarische video’s op Purdy’s Reward, zien we nu vooral ontgoocheling.

Dat is deels te volgen want uit de exploratiecijfers die Novo Resources naar buiten bracht, blijkt dat de laag met de fameuze nuggets, redelijk dun (circa 15 meter diep) is.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs