Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 1506 tot 1510
Bron: beurshalte.nl
Geplaatst: zaterdag 4 juli 2015

Heeft GOUD zijn magie verloren?

Het eeuwige verhaal is, dat in tijden van oorlog, economische tegenwind of tegenslag en onrust van andere aard GOUD de absoluut veilige haven is voor mensen die wat te verliezen hebben. Gaat dit aloude verhaal nog op of behoort het op de schroothoop van de geschiedenis?

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 3 juli 2015

Hoe veilig is uw spaargeld nog na dit weekend?

De beelden uit Griekenland zijn soms hartverscheurend. Rijen aanschuivende oude mensen op zoek naar geld. Natuurlijk is niet iedereen er zo erg aan toe. Veel mensen zagen dit al aankomen en brachten hun vermogen in veiligheid.

Jim Rickards tweete deze week nog dat veel Grieken waarschijnlijk nu spijt hebben dat ze geen GOUD gekocht hebben. GOUD is een van de mogelijke vluchtroutes voor fiat geld voor het geval dat het serieus mis loopt, zoals in Griekenland nu. En net als veel Grieken nu zijn er veel Belgen, Nederlanders, Amerikanen, … die denken dat het bij ons zover niet zal komen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: vrijdag 3 juli 2015

GOUDprijs daalt nog 10% volgens meest accurate Analist

De meest accurate GOUDanalist ziet de GOUDprijs nog 10% dalen dit jaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 3 juli 2015

Beleggen in toekomstige GOUDmijnen!

Wat dacht je van beleggen in de GOUDmijnen van de toekomst ? Welke beleggingen worden echte trends ? Welke producten kunnen de wereld veranderen en bijgevolg een mooi rendement opleveren voor de belegger ?

Laat ons wel wezen, de toekomst kunnen we niet voorspellen. Beleggen op basis van verwachtingen blijft vrij risicovol. Er zijn echter wel enkele sectoren die we maar beter in het oog houden.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 3 juli 2015

GOUDprijs in India lager door tegenvallende vraag

In India ligt de GOUDprijs per troy ounce op dit moment $8 tot $15 beneden de internationale GOUDprijs in Londen, zo meldt Reuters. De korting op GOUD is het gevolg van een relatief zwakke vraag in combinatie met ruime voorraden bij GOUDhandelaren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$