Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 1521 tot 1525
Bron: Slimintrading.com
Geplaatst: vrijdag 26 juni 2015

Hoelang gaat GOUD nog saai zijn?

Op 1 januari 2015 betaalde je voor 1 ounce GOUD $1172. Dat is tevens de GOUDprijs op het moment van schrijven. GOUD is saai en dat heeft met verschillende factoren te maken.

[...]

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juni 2015

Nederlands GOUD niet teruggehaald

Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem vindt het niet nodig om een deel van het in het buitenland opgeslagen GOUD terug naar Nederland te laten komen.

De Nederlandsche Bank (DNB) hanteert een beleid waarbij het GOUD op vier verschillende locaties wordt bewaard, namelijk in New York, Ottawa, Londen en Amsterdam. Volgens DNB is de spreiding over meerdere locaties goed voor de veiligheid en de beschikbaarheid.

Slechts elf procent van het GOUD ligt in Nederland, de overige 89 procent is opgeslagen in het buitenland.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 25 juni 2015

“Blijf long op GOUD en GOUDmijnaandelen”

Veel mensen zien de aanstaande renteverhoging door de Amerikaanse Federal Reserve, de lage inflatie van vandaag de dag en de mogelijkheid van een dollar die sterk blijft, als factoren die de zwakke GOUDprijs ondersteunen. Dit is een vrij conventionele gedachte, die GOUDbugs gek maakt en ook door veel traditionele en bearishe analyses ondersteund wordt. Een van de partijen die hier zo over denkt, is bijvoorbeeld Goldman Sachs.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 25 juni 2015

China lanceert nog dit jaar GOUDprijs fixing in yuan

De Shanghai Gold Exchange (SGE) lanceert eind dit jaar een nieuwe GOUDprijs fixing in Chinese yuan, zo verklaarde een woordvoerder van de Chinese GOUDbeurs tegenover Reuters. De afgelopen jaren is China uitgegroeid tot de grootste GOUDmarkt ter wereld. Met een eigen fixing in yuan krijgt China meer invloed op de prijsvorming van GOUD.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 25 juni 2015

Eerste GOUDen munten van Islamitische Staat gespot

Islamitische Staat (IS) is begonnen met de productie van GOUDen munten. Een Syrische activist die strijdt tegen Islamitische Staat  plaatste eerder deze week namelijk afbeeldingen van de munten op social media. De munten vertegenwoordigen bij de actuele GOUDkoers een waarde van $139, iets meer dan 1/10 troy ounce GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$