Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 1521 tot 1525
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 mei 2015

De GOUDmarkt danst op de beat van de Grexit

Het is de gold bugs vast niet ontgaan. Sinds bekend raakte dat 5 juni het (zoveelste) moment van de waarheid is waarop beslist zal worden of het doek valt over Griekenland, is GOUD aan een stevige opmars bezig.

GOUD breekt vandaag door de psychologische grens van de 1220 dollar per ons. Een trimestrieel record. Mogelijk komt het record van januari, 1302.25 dollar, weldra terug in zicht.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 16 mei 2015

Let op!! Zilver breekt uit …

Het heeft eventjes geduurd, maar de zilverprijs breekt nog eens uit. De laatste keer dat de zilverprijs probeerde uit te breken was vorige zomer toen de rally in de kiem werd gesmoord door de rally van de Amerikaanse Dollar. Sindsdien zal zilver terug in een dalende trend … tot nu.

Zilver test momenteel voor de 3e keer de neerwaartse trend sinds juli 2014 en het ziet er sterk naar uit dat het deze keer zal slagen in de opwaartse uitbraak.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 15 mei 2015

Binnenkort feestje voor GOUDmijnaandelen

Terwijl de GOUDprijs zo’n 3,5 % hoger staat dan in het begin van het jaar, staan GOUDmijnaandelen een kleine 10 % hoger, dat is dus bijna 3 keer beter. Beleggers in GOUDmijnaandelen zitten al lang te wachten op een forse opstoot van de GOUDmijnaandelen, dit is niet abnormaal aangezien eens de GOUDtrein vertrekt, sommige aandelen op korte tijd met 100 % of zelfs 400 % kunnen stijgen.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: vrijdag 15 mei 2015

Agnico Eagle overtuigd van het potentieel van Belo Sun Mining

Belo Sun kondigde gisteren een strategische investering van $15 miljoen van Agnico Eagle aan. Daarmee koopt de GOUDproducent zich in voor een totaal van meer dan 17% van de aandelen.

Het project van Belo Sun heeft een grote economische waarde en de ontwikkeling ervan verloopt voorspoedig. Het ligt echter wel in een gebied in Brazilië waar tegelijkertijd een grote stuwdam wordt gebouwd. Hierdoor is er veel  aandacht van actiegroepen, en vooral van regionale politici die deze projecten gebruiken om in de landelijke schijnwerpers te komen. Ondanks deze strubbelingen heeft Agnico Eagle kennelijk vertrouwen in het welslagen van het project.

Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: vrijdag 15 mei 2015

Duitsers kopen 20% meer GOUD dan vorig jaar

De economie van Duitsland draait redelijk goed, maar toch zijn de Duitsers minder zeker over de economische toekomst van het land. Uit het nieuwste rapport van de World Gold Council blijkt namelijk dat Duitsers in de eerste drie maanden van dit jaar 20% meer GOUDbaren en GOUDen munten kochten dan in dezelfde periode van vorig jaar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$