EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1521 tot 1525 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2015

Venezuela moet GOUD verkopen om schulden te betalen

Het door hyperinflatie getroffen Venezuela heeft steeds meer moeite om haar schulden aan het buitenland te betalen. De centrale bank heeft bijna geen valutareserves meer en moet daarom de GOUDvoorraad aanspreken om aan haar betalingsverplichtingen te kunnen voldoen.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: donderdag 29 oktober 2015

Chinese import GOUD uit Hong Kong neemt weer toe

China heeft in de maand september aanzienlijk meer GOUD uit Hong Kong geïmporteerd dan in voorgaande maanden, zo schrijft Reuters op basis van de laatste cijfers van het Hong Kong Census and Statistics Department.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 28 oktober 2015

GOUD- en zilverprijs naar hoogste niveau sinds juni

De zilverprijs is vandaag met meer dan 2% gestegen naar €470 per kilo, het hoogste niveau in bijna vijf maanden tijd. De GOUDprijs staat meer dan een procent hoger op €34.321 per kilo en €1.067 per troy ounce, een prijs die we in juni voor het laatst gezien hebben.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 28 oktober 2015

CEO Degussa ziet een einde komen aan het negatieve sentiment in de GOUDsector

Wolfgang Wrzesniok-Rossbach, CEO bij Degussa – de grootste GOUDhandelaar in Europa – bediscussieerde bij Bloomberg de GOUDprijzen, de vraag naar GOUD en het openen van Degussa’s eerste kantoor in Singapore. Hij is van mening dat de GOUDmarkt nog steeds in de kinderschoenen staat, te zien aan haar uitbreidingsactiviteiten in Azië.

Volgens de CEO zien de vooruitzichten voor GOUD er een stuk rooskleuriger uit dan menigeen denkt. GOUD gaat volgens hem richting de $1500,- en dat terwijl de algemene consensus is dat de prijs richting de $1000,- zal gaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 27 oktober 2015

Chinezen vluchten massaal naar het GOUD

De afgelopen maanden is het voor de Chinezen niet gemakkelijk geweest. Zo werd rond de zomer van dit jaar bekend gemaakt dat de Chinese vertraging erger was dan waar de meeste mensen vooraf hadden gedacht. Deze mededeling was het gevolg van een serie tegenvallende macrocijfers die lieten zien dat de Chinese economie het een stuk moeilijker had dan een aantal maanden geleden. Ook de Chinese beleggers werden getroffen door dit slechte nieuws. Als gevolg van de serie tegenvallende macrocijfers brak het berengeweld op de Chinese beurzen namelijk los. De Shanghai index moest in een aantal weken tijd flink waarde inleveren. En tot op de dag van vandaag heeft de stier deze schade nog niet weten te herstellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs