Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 1531 tot 1535
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 24 juli 2015

Over een contrair signaal gesproken: journalist verkiest een steen boven GOUD

Net als je denkt dat het niet meer erger kan worden voor de GOUDmarkt volgt er een nieuwe crash. Gelukkig duiken er ook alsmaar meer contraire signalen op.

Signalen die er op duiden dat iedereen GOUD heeft opgegeven. En als deze mensen hun GOUD verkocht hebben is het neerwaartse risico beperkt. Bovendien zullen ze allemaal hun GOUD terugkopen eens de prijs stijgt.

Welke signalen zien contraire investeerders?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 24 juli 2015

Waarom de prijzen van olie, GOUD en koper wegzakken

Tenzij u dit jaar tot nu toe onder een steen leefde, kan het u niet zijn ontgaan: de koersen van grondstoffen, van koper tot aluminium en van GOUD tot olie, staan onder druk. Waar de grondstoffenindex van het CRB op het laagste niveau sinds 2009 noteert, raakt die van Bloomberg zelfs niveaus die we het laatst in 2002 zagen.

Dat zet vraagtekens bij de stand van de wereldeconomie. David Kelly, hoofd global strategy bij JPMorgan Funds, voorziet nog geen grote problemen:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 24 juli 2015

Laat het maar snel augustus zijn voor de GOUDbelegger

Het is allemaal één grote farce geworden.

En dan bedoel ik dus alles he.

Niets is nog echt. De wereld is één grote leugen.

Er wordt zelfs nog amper moeite gedaan om het allemaal te verstoppen.

Bron: Doijer & Kalff
Geplaatst: donderdag 23 juli 2015

GOUDvoorraad ETFs terug op niveau 2008

De GOUDvoorraad van het grootste GOUD-ETF ter wereld is door de recente daling van de GOUDkoers gezakt naar het laagste niveau sinds september 2008. Terwijl grote beleggers hun posities in GOUD afbouwen zien we dat particulieren juist GOUD kopen. Vooral als de GOUDprijs daalt zien we nieuwe koopjesjagers op de markt komen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 23 juli 2015

De ups en downs in GOUD

Afgelopen maandag vond er een ongekende aanval plaats op de GOUDprijs, prijzen doken naar hun laagste punt op 5 jaar tijd. De prijs zakte met meer dan 4% en heeft de psychologische grens van $1100,- per ounce doorbroken. Maar waar gaat de koers naartoe?

Analist Jesse Colombo schrijft voor Forbes dat $1000,- het meest directe steunniveau voor GOUD is, een belangrijk weerstandsniveau in 2008 en 2009. Als GOUD daar doorheen breekt zal het volgende steunniveau $700 zijn, dat in 2006/2007 een sterke weerstand gaf. Voor zilver geeft hij aan dat $10,- een rond steunniveau is, het dieptepunt van het metaal in 2006 en eind 2008.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$