EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
15
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1541 tot 1545 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 20 oktober 2015

Is het ergste achter de rug voor platinum?

Platinum beleeft een dramatisch 2015. Het edelmetaal zakte dit jaar zelfs onder de GOUDprijs. Maar nu is het prijsverschil met GOUD zo groot geworden, dat diverse marktkenners denken dat het ergste achter de rug is.

De prijs van platinum was gedurende het grootste deel van de laatste 10 jaar een flink stuk hoger dan GOUD. Gemiddeld betaalde men voor platinum 34 procent meer, zo’n $273 per ounce.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 oktober 2015

Iran plant grote mijnbouwprojecten: GOUDproductie x 3, koperproductie x 2

Iran is momenteel volop op zoek naar internationale investeerders voor bijna 15 mijnbouwprojecten, waaronder GOUD, zink en ijzererts welke na het beëindigen van de sancties tegen het land een directe productieverhoging zouden moeten opleveren.

Iran is momenteel volop op zoek naar internationale investeerders voor bijna 15 mijnbouwprojecten, waaronder GOUD, zink en ijzererts welke na het beëindigen van de sancties tegen het land een directe productieverhoging zouden moeten opleveren.

President Hassan Rouhani gaat naar verwachting Frankrijk en Italië bezoeken komende maand om diverse overeenkomsten te tekenen voor diverse van deze projecten, volgens het Iraanse ministerie van Industrie, mijnbouw & handel. Kandidaten voor deze 15 projecten zouden moeten bekend zijn binnen de 4 maand, waarbij de ontginning van de Neekouyeh GOUDmijn reeds ten westen van Teheran reeds in oktober bekend zal gemaakt worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 20 oktober 2015

Koersdoel GOUD ABN AMRO 26% te laag

Het koersdoel voor de GOUDprijs van ABN AMRO is momenteel 26% te laag. Andere banken zolas Goldman Sachs en JP Morgan...

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 20 oktober 2015

GOUDmijnaandelen: deze keer is het écht anders

Wordt dit de zoveelste ontgoocheling voor de GOUDkevers of is het deze keer écht anders. Als we de vergelijking maken met de vorige opstoot van de GOUDprijs  en de GOUDmijnaandelen dan zien we vandaag wél fundamenteel grote verschillen.

Dit zorgt er voor dat de kans nu veel groter is dat we deze keer écht vertrokken zijn met de GOUDprijs en de GOUDmijnaandelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 oktober 2015

LBMA wil meer transparantie in GOUDmarkt

Deze week is de Londen Bullion Market Association (LBMA) in Wenen bijeengekomen om tijdens hun jaarlijkse conferentie te praten over de laatste ontwikkelingen in de GOUDmarkt. Het thema dat dit jaar hoog op de agenda staat is het verbeteren van de transparantie in de markt waar dagelijks ongeveer $21 miljard aan GOUD verhandeld wordt.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs