Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 1541 tot 1545
Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 16 juni 2015

Texas haalt GOUD weg uit New York

Met de acceptatie van een nieuw wetsvoorstel mag Texas een eigen GOUDkluis bouwen voor de opslag van edelmetalen. Zodra deze kluis gereed is komt er $1 miljard aan GOUD in te liggen dat nu nog bewaard wordt bij de New York Federal Reserve. Met de ondertekening van dit wetsvoorstel door gouverneur Greg Abbott heeft Texas de primeur met een GOUDkluis op ‘staatsniveau’.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 16 juni 2015

Texas haalt GOUD terug uit New York

Met de acceptatie van een nieuw wetsvoorstel mag Texas een eigen GOUDkluis bouwen voor de opslag van edelmetalen. Zodra deze kluis gereed is komt er $1 miljard aan GOUD in te liggen dat nu nog bewaard wordt bij de New York Federal Reserve.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 16 juni 2015

Walhalla voor GOUDkevers in de maak

Er beweegt iets in Texas: de statelijke overheid staat op het punt om een fonds op te richten dat investeerders zou toelaten om zilver,  GOUD, en een aantal andere edelmetalen op te slaan buiten de federale bankenreguleringen om. Dat zou revolutionair zijn.

Als het fonds er komt, en als het daarenboven een succes wordt, zou Texas GOUDen en zilveren certificaten in omloop brengen. Met andere woorden: een parallelle, statelijke munt die gekoppeld aan een zuivere bimetalen standaard de concurrentie met de dollar zou kunnen aangaan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 15 juni 2015

Grondstoffen: Winsten tot 1.000 % zijn niet uitgesloten

Grondstoffen zijn niet bepaald een succesverhaal de laatste jaren: suiker, zilver, maïs, aardgas, sojabonen, koper, aluminium, GOUD, nikkel, koffie, … al deze grondstoffen noteren vandaag lager dan 3 jaar geleden en de meeste staan zelfs 20 % of meer lager.

Maar er broeit iets onder de grondstoffen. What goes up, must come down … maar dit geldt evengoed andersom. Er komt een moment dat grondstoffen terug tot de lievelingen op de beurs zullen behoren en dat moment is misschien wel dichterbij dan je denkt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 15 juni 2015

Een forse uitbraak van de GOUDprijs kan niet lang meer uitblijven

Het slechtste wat je nu kunt doen … is GOUD verkopen. Dit is waarom. De GOUDprijs stagneert al enige tijd, het zit gevangen in een trading range tussen $ 1.170 en $ 1.250. Nochtans zijn er achter de scène krachten aan het verzamelen die de GOUDprijs fors hoger kunnen duwen. We zetten ze even op een rijtje:

# China creëert een GOUD investeringsfonds voor centralen banken. Meer dan 60 andere landen hebben al in dit fonds geïnvesteerd. Dit fonds moet $ 16 miljard ophalen om te investeren in GOUDmijnen in de Silk Road regio.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$