Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8125 artikelen gevonden. Artikel 1546 tot 1550
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 18 juli 2015

Het is weer tijd om GOUD te kopen

Bloedrode beursdag voor precious metalbugs. GOUD en platina tekenen historische laagterecords op. Reden tot paniek? Alles behalve.

Voor GOUD ziet de toekomst er rooskleurig uit. De prijscorrectie lijkt niet het gevolg van een plotse dumping van fysiek GOUD en futures. Belangrijke GOUDmijnen en trainers hebben plots hun prijzen herzien. Mogelijk heeft dat te maken met een revaluatie van de geschatte reserves.

De plotse prijsimplosie is in staat vele GOUDbedrijven over kop te jagen. De marges zijn immers niet zo groot en productiekosten stijgen alleen maar.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 17 juli 2015

GOUDvoorraad China stijgt met 57% naar 1.658 ton

China heeft vandaag voor het eerst in zes jaar weer openheid gegeven over de omvang van haar publieke GOUDvoorraad, zo meldt Bloomberg. Sinds 2009 heeft het land haar GOUDreserve weten uit te breiden van 1.054 naar 1.658 ton, een toename van 57 procent. dat is veel minder dan de duizenden tonnen waarover gespeculeerd werd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 juli 2015

Dit edelmetaal rallyde zojuist 29% in 5 dagen

GOUD heeft het zwaar. Zilver ligt ook onder druk. Platina laat het dit jaar helemaal lopen, net als palladium.

Dat geldt ook voor het zeldzame edelmetaal rodium, afgeleid van het Griekse ‘rodon’ ofwel ‘roos’. Tot voor kort dan. Want de rodiumprijs steeg de afgelopen vijf dagen met maar liefst 29%. Dat is de sterkste stijging in de afgelopen zes jaar.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: vrijdag 17 juli 2015

Verkoop GOUDen Munten richting record

De verkoop van GOUDen munten is in de maand juli stevig aangetrokken. Juli kan een recordmaand worden voor het Amerikaanse munthuis.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 16 juli 2015

Is dit een moment om in GOUDmijnen te stappen?

Sinds het begin van dit jaar is de GOUDprijs in dollars een paar procent gezakt, maar de GOUDmijnen deden het beduidend slechter. Een mandje van zestien grote GOUDmijnen heeft sinds het begin van dit jaar al 16% van haar waarde verloren. Ten opzichte van fysiek GOUD staan de aandelen op de laagste koers in dertig jaar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$