EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 156 tot 160 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 17 november 2017

Bizarre GOUDtransacties doen wenkbrauwen fronsen: wie manipuleert de GOUDprijs?

Bizar verhaal: Vrijdag werd op 10 minuten tijd maar liefst 4 miljoen ons GOUD, goed voor 8 miljard dollar, plots verkocht. Wie precies wat verkocht en aan wie is niet duidelijk. Het heeft er dus alle schijn van dat de GOUDprijs alweer flink gemanipuleerd wordt door de fiat-maffia.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 17 november 2017

Europese economie op weg naar een GOUDen periode

De eurozone verkeert in goede gezondheid. Dat is ook de boodschap van rapporten van Crédit Suisse en Oxford Economics, die gewag maken van een GOUDen periode.

De eurozone verkeert in goede gezondheid. Dat is ook de boodschap van rapporten van Crédit Suisse en Oxford Economics, die gewag maken van een GOUDen periode.

Deze ommekeer is opmerkelijk voor een regio die na de wereldwijde financiële crisis terecht kwam in een periode met problematische overheidsschulden, een gigantische werkloosheid en een financiële markt die heel dicht bij een deflatie zat en zelfs de overleving van de eurozone in het gedrang bracht.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 16 november 2017

Vraag naar beleggingsGOUD neemt toe in China

De vraag naar GOUDen munten en GOUDbaren was in het derde kwartaal van dit jaar hoger dan in dezelfde periode van vorig jaar, wat vooral te danken is aan een sterk toegenomen vraag vanuit China. Dat schrijft de World Gold Council in haar nieuwste kwartaalrapport dat deze week werd vrijgegeven. Chinese consumenten kochten in het derde kwartaal van dit jaar 64,3 ton aan beleggingsGOUD, een toename van 57% ten opzichte van een jaar geleden en het op één na beste kwartaal ooit gemeten.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 15 november 2017

Rusland en China gaan samenwerken in GOUDmijnsector

De GOUDmijnsector gaat naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe geldinjectie krijgen dankzij Rusland en China. Er wordt achter de schermen gewerkt aan een gezamenlijk mijnbouwfonds tussen het Russische Far East Development Fund en de China National Gold Group. De bedoeling is om nieuwe mijnen op te starten in Rusland, voornamelijk om GOUD te winnen maar eveneens anderen edelmetalen zoals zilver, platina en koper.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 11 november 2017

Is GOUD echt een goede hedge?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen GOUD kopen. Voor sommigen is het edelmetaal een manier om vermogen te beschermen tegen geldontwaarding, terwijl anderen GOUD in de portefeuille opnemen ter diversificatie. Maar een van de meest populaire redenen is dat het edelmetaal bescherming biedt tegen een economische of geopolitieke risico’s.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs