Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 1556 tot 1560
Bron: Welingelichtekringen.nl
Geplaatst: dinsdag 30 juni 2015

Waarom koopt Apple Griekenland niet?

Het begon een paar jaar geleden als een grap. Apple heeft bijna 200 miljard dollar cash. Een andeelhouder vroeg aan Tim Cook: “waarom kopen jullie Griekenland niet?”

Het idee van Leonid Bershidsky  is simpel: die bedrijven kopen gezamelijk de schuld van Griekenland op, tot er een normaal schuldenniveau overblijft, bijvoorbeeld 70 %. Dat kost ze 200 miljard.

Daar staat uiteraard iets tegenover: GOUDgerande vestigingsvoorwaarden en zeer lage belastingen. Voor eeuwig. Voor Griekenland kan de pret niet op: de schulden weg en ook nog de hoofdkwartieren binnen de grenzen van een paar van de topbedrijven van de wereld.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 29 juni 2015

GOUDprijs immuun geworden voor geopolitieke ontwikkelingen?

Het is enigszins verwonderlijk dat er bronnen zijn die melding maken van een stijgende GOUDprijs waaraan de ontwikkelingen rondom Griekenland ten grondslag liggen.

De website barrons.com bracht enkele GOUDmijnaandelen in beeld die een voortreffelijke stijging neerzette wegens het getouwtrek door Europa en Griekenland. De oorzaak zou wellicht beter gevonden kunnen worden als men de ontwikkeling van de Australische dollar afzet tegenover die van Amerika. Dit jaar al is de Australische dollar met zeven procent gedaald ten opzichte van de wereld reservemunt van Amerika.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 29 juni 2015

Daling aandelenmarkt gunstig voor GOUD

De daling van de Chinese aandelenmarkt is gunstig voor GOUD. De aandelenmarkt in China is recent hard gedaald. De import van GOUD is juist sterk gestegen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 juni 2015

GOUDkoppeling aan Chinese yuan reƫler dan u denkt

Naast het feit dat er al concrete plannen zijn om de GOUDprijs fixing ook in yuan te gaan lanceren, overweegt de Chinese centrale bank nu zelfs de nationale munt te gaan dekken door GOUD.

Bron: Goudvergelijken
Geplaatst: vrijdag 26 juni 2015

Kazachstan vergroot GOUDreserves

Kazachstan heeft haar GOUDreserves in de afgelopen 32 maanden laten groeien.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$