Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 1556 tot 1560
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 10 juni 2015

Bitcoin en GOUD blijven elkaar versterken

Wederom is er een bitcoin aanbieder die zijn activiteiten weet te combineren met GOUD. Anthem Vault Inc. wist $3,2 miljoen aan te trekken voor de lancering van HayekGold – een wereldwijd te gebruiken digitaal betalingsplatform met GOUD als basis. Een door GOUD gedekte digitale valuta (Hayek) ondersteund door 1 gram GOUD dat verzekerd in een kluis in Utah opgeslagen ligt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 8 juni 2015

5 zaken die iedereen verkeerd heeft over een GOUDstandaard

We geloven graag wat we willen horen, en zo is dat ook met de GOUDstandaard. Wie het woord ‘GOUDstandaard’ in de mond durft nemen wordt al voor gek of idioot verklaard. Een GOUDstandaard kan nooit werken omdat GOUD een barbaars relikwie is.

Maar de economen die de GOUDstandaard onmiddellijk de grond in boren, zien ook een aantal belangrijke zaken over het hoofd:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 6 juni 2015

Rusland wil meer GOUD; dit is waarom

De centrale bank van Rusland doet een poging om beleggers gerust te stellen door zijn plannen over het agressief toevoegen aan de reserveholdings openbaar te maken.. Dit alles met als doel om de financiële stabiliteit te vergroten.

In een uitgebreide toespraak op een bankenconferentie afgelopen week, sprak Elvira Nabiullina, hoofd van de Central Bank of Russia (CBR) over het verhogen van de vreemde valuta voorraden en de GOUDvoorraden in de komende jaren. Dat meldde althans Dow Jones. De centrale bank is van plan om zijn reserveniveaus te verhogen van iets meer dan 300 miljard dollar naar 500 miljard dollar, zo meldde het persbureau.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 5 juni 2015

US Mint ziet vraag naar beleggingsmunten dalen

Het Amerikaanse munthuis heeft in de eerste vijf maanden van dit jaar minder GOUDen en zilveren munten verkocht dan in dezelfde periode van vorig jaar, zo blijkt uit de laatste cijfers van de US Mint. Begin dit jaar was er door de plotselinge stijging van de GOUDkoers en de zilverkoers nog sprake van een stormloop op beleggingsmunten.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 5 juni 2015

Market Update (5 juni 2015)

Betaalkaarten en contant geld zijn volgens VISA over vijf jaar al overbodig, beurzen wereldwijd onderuit door stijgende rentes en zorgen over Griekenland en 11 Europese landen moeten nieuwe bail-in regels implementeren. Verder in het nieuws: Centrale bank Rusland wil meer GOUD kopen en valutareserve aanvullen, ECB verliest grip op de obligatiemarkten en IMF adviseert Federal Reserve om renteverhoging uit te stellen tot volgend jaar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$