Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8026 artikelen gevonden. Artikel 1556 tot 1560
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 21 mei 2015

Market Update (21 mei 2015)

Griekenland mogelijk op 5 juni bankroet, inkomensongelijkheid het grootst in dertig jaar en liquiditeit op obligatiemarkt wordt steeds kleiner. Verder in het nieuws: Federal Reserve doet nog even niks, Rusland koopt 300.000 troy ounce GOUD bij in april, Saxo Bank voorziet stijging GOUDprijs door China en GOUDsector niet onder de indruk van nieuw spaarplan voor GOUD in India.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 mei 2015

GOUDprijs 50 maal hoger naar $64.000,-

Bloomberg Intelligence meldde dat wanneer China een GOUDstandaard in zou willen voeren dit alleen mogelijk is tegen een GOUDkoers van maar liefst $64.000,- per ounce, 50 maal de huidige waardering. Een traditionele GOUDstandaard is bij huidige prijzen onmogelijk vanwege het ontbreken van de hoeveelheid GOUD dat nodig is. Met deze wetenschap is duidelijk dat dit nooit zal gebeuren. Het is simpelweg onuitvoerbaar.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 20 mei 2015

India spoort bevolking opnieuw aan GOUD in te leveren

De regering van India probeert haar bevolking aan te sporen GOUD in te leveren bij de bank. In ruil daarvoor kunnen banken een vergoeding bieden in de vorm van rente. Op deze manier komt er meer GOUD in omloop en hoeft er minder van geïmporteerd te worden, dat is althans de theorie. De praktijk wijst uit dat soortgelijke pogingen uit het verleden gedoemd waren te mislukken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 20 mei 2015

Dit is waarom de meeste GOUD liefhebbers totaal verkeerd zijn

Een van de voornaamste reden waarom GOUD liefhebbers GOUD kopen, is omdat ze geloven dat de Amerikaanse Dollar in elkaar gaat klappen. China en andere groeilanden zouden GOUD kopen als uitweg uit het globale fiat geldsysteem.

Dit globale fiat geldsysteem wordt momenteel gedomineerd door de Amerikaanse dollar. Op deze manier kan de Verenigde Staten druk uitoefenen op deze landen, wie niet in de pas loopt, kan geen gebruik meer maken van de Amerikaanse dollar.

China vindt dit systeem verkeerd, daarom dat China zo veel mogelijk handelsakkoorden sluit met andere landen en het alternatieven op poten zet voor de Wereldbank en het IMF. Vele geloven dan ook dat China op een dag een update van de GOUDreserves zal bekend maken en daarna de fakkel van de Amerikaanse dollar zal overnemen.

Het enige probleem met deze stelling is dat het grootste deel verkeerd is, zegt Jim Rickards.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 mei 2015

Bitcoin en GOUD samen op weg naar een cashless society

Er is een ware hype ontstaan rondom bitcoin in combinatie met GOUD, waarschijnlijk door de vraag wat nu daadwerkelijk de onderliggende waarde is van bitcoins.

Zo is er Serica – een bedrijf uit San Francisco – dat eerder bekend stond als DigitalTangible. Zij staan bekend als de pionier in de bitGOUD markt. Zij lanceerden vorig jaar al als eerste een online GOUD / Bitcoin trading platform.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$