Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 1561 tot 1565
Bron: Slim In Dividend.com
Geplaatst: vrijdag 5 juni 2015

De toekomst van GOUD, stapt u mee in onze tijdmachine?

Stapt u even mee met ons in de tijdmachine. We gaan terug in de tijd naar het jaar 2000. Rond deze periode betaalde je voor een troy ounce ongeveer $250. We bezoeken onze investeringskameraden en beginnen te verkondigen en vooral te waarschuwen dat GOUD binnen een decennia wel 8 keer zoveel zou gaan kosten.

U wordt volledig uitgelachten en mensen beginnen zich af te vragen of ze u nog wel serieus moeten nemen. We stappen maar weer snel terug in de tijdmachine en keren terug, maar wel met een pitstop in het jaar 2009.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 juni 2015

China en Rusland werken aan GOUDstandaard

Enkele weken geleden meldden we nog de opmerkelijke GOUDaankoop die de Russen in Q1 van 2015 gedaan hebben. Vandaag laat Elvira Nabiullina, de gouverneur van de Russische Centrale bank, weten dat Rusland op korte termijn de reserves wil optrekken van 360 (waarvan 48 miljard in GOUD) naar 500 miljard dollar.

Daarmee zou Rusland het record evenaren van 2012-13, toen zowel de olieprijs als de Russische import piekte. Daarmee wapenen de Russen zich tegen het krachtigste wapen ter wereld: inflatie.

Of dat op korte termijn kan is nog maar de vraag: het monsterorder van maart bedroeg “slechts” 1,2 miljard dollar, terwijl Nabiullina mikt op 140 miljard.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 4 juni 2015

Beleggers verlagen GOUDposities naar laagste punt in 4 jaar

Beleggers hebben hun posities in GOUDfondsen deze week teruggebracht naar het laagste punt in 4 jaar, op speculatie rondom de Federal Reserve die dichterbij het verhogen van de rente komt.

De assets in exchange traded products die worden gedekt door het gele edelmetaal daalden afgelopen maand met 2,4 ton naar 1599,5 op maandag, zo blijkt uit data van Bloomberg. Het aantal belangen daalde met 4,8 procent sinds eind februari, en staan inmiddels op het laagste niveau sinds 14 januari.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 4 juni 2015

Beleggers stappen weer uit GOUD ETFs

Door de wereldwijde stijging van de aandelenkoersen neemt de belangstelling voor een belegging in GOUD af, zo meldt Bloomberg. De totale voorraad GOUD in exchange traded funds zakte deze week met 0,3 procent naar 1.594,1 ton, het laagste niveau in meer dan vijf jaar tijd.

Bron: Bootjesgek.nl
Geplaatst: donderdag 4 juni 2015

GOUDjager pakt Atlantische Oceaan

Het Amerikaanse bedrijf is de GOUDberger van de Atlantantische Oceaan geworden. Het bedrijf werkt al aan de berging van vijf schatwrakken vol GOUD en zilver die kiloters diep op de zeebodem liggen. Met ROV-subs zijn de wrakken gelocaliseerd en bestudeerd. Er zijn al tonnen aan munten geborgen uit het Duitse vrachtschip met munten SS Gairsoppa. Verder bergt het bedrijf uit de SS Central America en nog drie andere wrakken. Het bedrijf werkt met vergunningen (80/20 deals) maar krijgt soms nog wel een onverwachte schadeclaim aan haar broek; van nieuwe kapers op de kust! Meer bij Shipwrecknet en Odyssey Marine Exploration.

[video]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$