Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 1586 tot 1590
Bron: HollandGold
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

China opnieuw grootste GOUDmarkt ter wereld

China was in 2014 opnieuw de grootste afzetmarkt voor fysiek GOUD ter wereld, zo blijkt uit de nieuwste Gold Survey 2015 van onderzoeksbureau Thomson Reuters GFMS. Met een totale vraag van 895 ton was China in 2014 voor het derde jaar op rij de grootste afnemer van het edelmetaal. India bezet opnieuw de tweede plaats.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

GFMS: Beleggers kochten minder GOUD in 2014

Beleggers hebben vorig jaar minder GOUD gekocht dan in 2013, zo blijkt uit cijfers van Thomson Reuters GFMS. Volgens het onderzoeksbureau hebben de sterke dollar en de voornemens van de Amerikaanse centrale bank om de rente te verhogen een drukkend effect gehad op de GOUDprijs en de vraag naar het edelmetaal.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Market Update (10 april 2015)

JP Morgan waarschuwt voor een verwoestende crisis en volgens het IMF moeten we leren leven met een nieuw normaal van zwakke economische groei. Verder in het nieuws: China is de grootste afnemer van GOUD ter wereld, balanstotaal ECB stijgt door herwaardering GOUDvoorraad en beurzen in China, Japan en Europa kruipen naar hoogste niveau sinds jaren.

Bron: nujij.nl
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Nu een huis kopen 1 van de kostbaarste vergissingen van uw leven

In gesprek met Eric Mecking en Elmer Hogervorst, schrijvers van 'Deflatie in aantocht' over de aankomende crash van de huizenmarkt en aandelenmarkt. Mecking zag de crisis in 2005 al aankomen. We praten ook over GOUD, zilver en bitcoin.

[video]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Huizenmarkt gaat crashen en cash wordt verboden

Paul Buitink sprak met Eric Mecking en Elmer Hogervorst, schrijvers van het boek “Deflatie in aantocht”. Eric en Elmer verwachten veel deflatie de komende jaren met grote gevolgen voor de wereldeconomie en de individuele burger, zoals het verdere instorten van de huizenmarkt en een crash op de beurs. Zij baseren zich op Kondratieff golven. Hun advies is dan ook geen huis te kopen, af te lossen, GOUD kopen en meer. Ook verwachten ze dat cash wordt afgeschaft. Bekijk hieronder het fascinerende interview.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$