Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 1586 tot 1590
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 juli 2015

SPECIAL: GOUDsector onder de loep

De afgelopen week wisten de aandelenmarkten te sluiten met mooie winsten. De GOUDkevers kunnen echter niet terugkijken op een winstgevende week; de GOUDprijs daalde flink in waarde en uiteraard moesten de GOUDmijnaandelen volgen. Wij brengen voor u de schade in beeld.

Op de grafiek hierboven kunnen we het dalende trendkanaal zien van de GOUDprijs. Zoals u kunt zien zijn we op dit moment op een cruciaal punt terecht gekomen. In het verleden veerden we telkens op toen we de onderkant van het trendkanaal bereikte. Vanuit dat oogpunt zouden we dus het laagste punt van de afgelopen maanden wel weer bereikt kunnen hebben.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 18 juli 2015

Het is weer tijd om GOUD te kopen

Bloedrode beursdag voor precious metalbugs. GOUD en platina tekenen historische laagterecords op. Reden tot paniek? Alles behalve.

Voor GOUD ziet de toekomst er rooskleurig uit. De prijscorrectie lijkt niet het gevolg van een plotse dumping van fysiek GOUD en futures. Belangrijke GOUDmijnen en trainers hebben plots hun prijzen herzien. Mogelijk heeft dat te maken met een revaluatie van de geschatte reserves.

De plotse prijsimplosie is in staat vele GOUDbedrijven over kop te jagen. De marges zijn immers niet zo groot en productiekosten stijgen alleen maar.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 17 juli 2015

GOUDvoorraad China stijgt met 57% naar 1.658 ton

China heeft vandaag voor het eerst in zes jaar weer openheid gegeven over de omvang van haar publieke GOUDvoorraad, zo meldt Bloomberg. Sinds 2009 heeft het land haar GOUDreserve weten uit te breiden van 1.054 naar 1.658 ton, een toename van 57 procent. dat is veel minder dan de duizenden tonnen waarover gespeculeerd werd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 juli 2015

Dit edelmetaal rallyde zojuist 29% in 5 dagen

GOUD heeft het zwaar. Zilver ligt ook onder druk. Platina laat het dit jaar helemaal lopen, net als palladium.

Dat geldt ook voor het zeldzame edelmetaal rodium, afgeleid van het Griekse ‘rodon’ ofwel ‘roos’. Tot voor kort dan. Want de rodiumprijs steeg de afgelopen vijf dagen met maar liefst 29%. Dat is de sterkste stijging in de afgelopen zes jaar.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: vrijdag 17 juli 2015

Verkoop GOUDen Munten richting record

De verkoop van GOUDen munten is in de maand juli stevig aangetrokken. Juli kan een recordmaand worden voor het Amerikaanse munthuis.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$