EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1596 tot 1600 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 15 september 2015

Beleggen in GOUD levert 13,75% per jaar op

Beleggen in GOUD versus beleggen in aandelen. Investeren in GOUD levert 13,75% per jaar over een periode van....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 15 september 2015

Bank of England stopte met GOUD leasing in 2008?

Cijfers van de Bank of England suggereren dat de centrale bank in 2008 gestopt is het met uitlenen van GOUD. Een van onze lezers (h/t @freegolds) stuurde me deze link naar de website van de Bank of England, waarop te zien is hoeveel GOUD er tussen 1999 en 2015 werd uitgeleend door het Bank of England Banking Department

Lees verder op www.marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 september 2015

Het GOUDen momentum van de commodity meltdown

Commodities krijgen al maanden rake klappen en breken historische diepterecords. Sterker nog, de bodem lijkt nog lang niet bereikt.

Commodities krijgen al maanden rake klappen en breken historische diepterecords. Sterker nog, de bodem lijkt nog lang niet bereikt.

Dat heeft twee voordelen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 14 september 2015

Beleggers halen GOUD uit ETFs in aanloop naar rentebesluit Fed

In aanloop naar de verwachte renteverhoging door de Amerikaanse centrale bank bouwden beleggers en vermogensbeheerders hun positie in GOUD ETF’s af. Door de daling van de GOUDkoers en de uitstroom van GOUD daalde het totaal beheerde vermogen van deze beleggingsproducten de afgelopen drie weken met meer dan $2,6 miljard.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: maandag 14 september 2015

Onzekerheid overheerst

Zo’n twee maanden geleden bereikte het sentiment op de GOUDmarkt een dieptepunt. Het ene negatieve bericht na het andere werd gepubliceerd met als absoluut hoogtepunt (of dieptepunt afhankelijk van het standpunt) een artikel in de Wall Street Journal op 17 juli. Dat negatieve sentiment was logisch aangezien de grootste GOUD ETF – de SPDR Gold Shares – $25 miljard aan uitstroom kende de afgelopen 3 jaar.

De afgelopen maand daalden veel aandelen- en obligatiemarkten en investeerders hoopten dat de waardevernietiging in die markten gecompenseerd zouden worden door alternatieve activa. Niet al die alternatieve activa presteerde even goed maar nu blijkt dat ETF’s (Exchange-traded funds) die edelmetalen volgden zich onder de best presterende ETF’s bevonden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs