EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 161 tot 165 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 1 november 2017

Royal Canadian mint onderzoekt hoe vals GOUD verkocht kon worden

Stel je voor: u koopt een GOUDstaaf bij uw bank, en als u het ding thuis grondig bekijkt merkt u dat het een vervalsing is! Het overkwam een juwelier in Canadese Ottawa.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 26 oktober 2017

Prijs van palladium in 2017 al ruim 40% gestegen

De prijs van palladium zit fors in de lift. Het edelmetaal presteert in 2017 een stuk beter dan andere edele metalen, zoals GOUD, zilver en platina.

Bovenstaande grafiek via Express. De prijs van palladium steeg dit jaar al met ruim 40%, terwijl de GOUDprijs tot nu toe slecht 12% meer waard werd. De prijs van een troy ounce palladium ligt nu rond de $950,-.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 oktober 2017

Is palladium het nieuwe GOUD?

Op de grondstoffenmarkt geniet GOUD op dit ogenblik heel wat minder belangstelling dan palladium. Dat hebben een aantal experts tegenover de Brits zakenkrant Financial Times gezegd.

Op de grondstoffenmarkt geniet GOUD op dit ogenblik heel wat minder belangstelling dan palladium. Dat hebben een aantal experts tegenover de Brits zakenkrant Financial Times gezegd.

Het metaal staat op dit ogenblik genoteerd aan een prijs van 967 dollar per ounce of 31.090 dollar per kilogram. Daarmee heeft de waarde van palladium sinds begin dit jaar een stijging met 40 procent laten optekenen. GOUD is over eenzelfde periode 12 procent duurder geworden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 20 oktober 2017

Rusland breekt GOUDmarkt open?

Vorige week gingen er al geruchten rond, maar deze week werd het ook officieel bevestigd. De centrale bank van Rusland gaat ook GOUD kopen via de GOUDbeurs van Moskou. Met ingang van november gaat de centrale bank in het openbaar bieden op GOUD, waarbij vrijwel zeker fysieke uitlevering gevraagd zal worden.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 17 oktober 2017

Wat is die Chinese olie voor yuan voor GOUD deal?

De laatste weken wordt er door GOUDbeleggers veel gesproken over een zogenaamde “olie voor yuan voor GOUD deal”. Het is een verhaal dat onlangs in de wereld werd gebracht en dat vervolgens een eigen leven begon te leiden op het internet. Waar komt dit verhaal opeens vandaan? En hoeveel waarde moeten we eraan hechten?

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs