Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8004 artikelen gevonden. Artikel 1601 tot 1605
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 april 2015

“Er is een deal tussen de centrale banken over een financiële reset”

Er is een ongeziene reset op komst in de financiële wereld. Wie goed heeft opgelet de laatste jaren heeft de signalen al lang gezien. Het is vandaag nog moeilijk om de informatie te negeren die zal leiden naar een nieuw financieel systeem waarbij GOUD een belangrijk deel zal uitmaken. Dat zegt althans Keith Neumeyer.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 14 april 2015

India importeerde in maart 125 ton GOUD

India heeft in maart 2015 ton GOUD geïmporteerd, zo berichtten diverse Indiase media afgelopen vrijdag. Het is meer dan een verdubbeling ten opzichte van de 60 ton GOUD die India in dezelfde maand van vorig jaar importeerde. De toename is grotendeels te verklaren door het Hindu festival Akshay Tritiya dat in maart gehouden werd en door de relatief gunstige GOUDprijs in de Indiase roepie.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 13 april 2015

Market Update (13 april 2015)

Vermogensongelijkheid neemt nog steeds toe, Ierland sterker uit crisis na drastische hervormingen, aandelenkoersen stijgen naar recordhoogte door stimulerend beleid centrale banken en Wereldbank is somberder over economie Azië. Verder in het nieuws: Zowel in Duitsland als in Rusland willen handelsrelatie weer herstellen, China en Zuid-Afrika gaan in eigen valuta handelen en veel GOUDmijnen nog steeds in de problemen door lagere GOUDprijs. Lees alle nieuws headlines op Marketupdate!

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 13 april 2015

GOUD en zilver report (Week 15)

De GOUDkoers steeg de afgelopen week van €1.105,47 naar €1.138,79 per troy ounce, een winst van ongeveer 3 procent. De zilverprijs klom in een week tijd van €491,58 naar €499,46 per kilo, een stijging van 1,6% in een week tijd. De prijzen stijgen voornamelijk als gevolg van een wisselkoerseffect, want de euro werd de afgelopen week opnieuw zwakker ten opzichte van de dollar waar de GOUDprijs meestal in uitgedrukt wordt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 12 april 2015

GOUD is nu een ‘big buy’

Beleggers die op zoek zijn naar een veilige haven vanwege de recente marktvolatiliteit zouden GOUD moeten kopen. Dat is althans de stelling van Todd Colvin senior vice president bij Ambrosino Brothers.

‘Wat mij betreft is GOUD momenteel een big buy dankzij alles wat we niet weten over wat de Federal Reserve aan het doen is, dankzij alles wat de niet weten over wat er gaande is in het Midden-Oosten en zeker ook als een buy-and-hold instrument heeft het denk ik ook nog steeds veel waarde’, zei hij tegenover Cnbc.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$