EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1606 tot 1610 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 17 augustus 2015

Eindelijk nog eens goed nieuws voor dit metaal?

Mensen die investeren in stenen in plaats van papier zijn op lange termijn heel erg slim, maar hebben de afgelopen maanden wellicht slecht geslapen.

Mensen die investeren in stenen in plaats van papier zijn op lange termijn heel erg slim, maar hebben de afgelopen maanden wellicht slecht geslapen.

GOUD, zilver, koper, lood,… de basismetalen deden het op korte termijn slecht, met een grote verkoopwoede tot gevolg. Ten onrechte, weet een doorwinterde goldbug.

Hoe dan ook, ik wil het vandaag over nikkel hebben. De nikkelprijs kende een van de spectaculairste waardeverminderingen in de voorbije 100 jaar. De devaluatie van de yuan deed daar deze maand nog een schepje bovenop.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 augustus 2015

Dit is de meest interessante grafiek op dit moment

De mensen die de GOUD- en de zilverprijs hebben gevolgd zullen wel weten dat beide edelmetalen flink terrein hebben moeten inleveren. Sinds de top van 2011 hebben de GOUD- en zilverprijs beide het vertrouwen onder de beleggers verloren. Wij zijn echter een grafiek tegengekomen die laat zien dat de zilverprijs op dit moment wel eens heel interessant geprijsd zou kunnen zijn.

Op de grafiek hierboven is de zilverprijs tegenover de S&P 500 index gezet. We kunnen zien dat de zilverprijs in 2011 in verhouding met de S&P 500 index wel erg duur geprijsd was. Op dit moment zien we echter dat we opnieuw de onderkant van het trendkanaal bereikt hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 augustus 2015

De rally in de GOUDsector moet nog beginnen

Deze week hebben we een mooie opleving bij de GOUDprijs gezien. Toch lijken maar weinig beleggers onder de indruk te zijn van het herstel in de GOUDsector. Overigens is dat niet vreemd; de afgelopen weken heeft de GOUDsector immers flink terrein moeten inleveren. Wij hebben echter een grafiek gevonden die laat zien dat de rally in de GOUDsector nog moet beginnen.

Zo kunnen we op de bovenstaande grafiek zien dat de GOUDmijnen ETF de afgelopen jaren veel waarde heeft moeten inleveren. Ook de afgelopen twee maanden had de GOUDsector het niet gemakkelijk. Door de flinke stijging van deze week lijkt de rust echter iets terug gekeerd te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 augustus 2015

De GOUDen president(skandidaat)

Voor de vaderlandse media, in het bijzonder de VRT van Björn Soenens, is Donald Trump een dankbare bron van anti-republikeinse uitlachjournalistiek.

Voor de vaderlandse media, in het bijzonder de VRT van Björn Soenens, is Donald Trump een dankbare bron van anti-republikeinse uitlachjournalistiek.

De excentrieke zakenman bevalt met de regelmaat van de klok van een boude uitspraak, schuwt de confrontatie en de controverse niet, en lapt de (partij-)politieke geplogenheden van het publieke debat aan zijn laars.

Wie voorbij de politiek-incorrecte quotes durft kijken, ontwaart echter veel zinnige praat. Hij lijkt veel redelijker dan de media, zeker in Vlaanderen, hem afschilderen. Zo liet hij zich deze week ontvallen een bijzonder grote voorstander van GOUD te zijn. Wat zit hier achter?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 16 augustus 2015

GOUD en zilver report (Week 32)

De GOUDprijs steeg de afgelopen week van €998 naar €1.003,28 per troy ounce (+0,53%), terwijl de prijs van een kilo zilver van €434,72 naar €441,55 wist op te klimmen (+1,57%). Beide edelmetalen bereikten het hoogste niveau in drie weken tijd, geholpen door toenemende zorgen over de Chinese economie.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs