Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 1611 tot 1615
Bron: CD Fund.com
Geplaatst: vrijdag 15 mei 2015

Agnico Eagle overtuigd van het potentieel van Belo Sun Mining

Belo Sun kondigde gisteren een strategische investering van $15 miljoen van Agnico Eagle aan. Daarmee koopt de GOUDproducent zich in voor een totaal van meer dan 17% van de aandelen.

Het project van Belo Sun heeft een grote economische waarde en de ontwikkeling ervan verloopt voorspoedig. Het ligt echter wel in een gebied in Brazilië waar tegelijkertijd een grote stuwdam wordt gebouwd. Hierdoor is er veel  aandacht van actiegroepen, en vooral van regionale politici die deze projecten gebruiken om in de landelijke schijnwerpers te komen. Ondanks deze strubbelingen heeft Agnico Eagle kennelijk vertrouwen in het welslagen van het project.

Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: vrijdag 15 mei 2015

Duitsers kopen 20% meer GOUD dan vorig jaar

De economie van Duitsland draait redelijk goed, maar toch zijn de Duitsers minder zeker over de economische toekomst van het land. Uit het nieuwste rapport van de World Gold Council blijkt namelijk dat Duitsers in de eerste drie maanden van dit jaar 20% meer GOUDbaren en GOUDen munten kochten dan in dezelfde periode van vorig jaar.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 15 mei 2015

Market Update (15 mei 2015)

Wereldwijde schuld gaat richting de $200 biljoen, beleggers kopen weer meer GOUD en ECB geeft meer details over haar stimuleringsprogramma. Verder in het nieuws: China investeert $50 miljard in infrastructuur Brazilië en tekent reeks handelsovereenkomsten met India, Oekraïne investeert $200 miljoen in een hek om de Russen tegen te houden en nieuw recordbedrag betaald voor een Mondriaan schilderij.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 14 mei 2015

World Gold Council: Beleggers kopen weer meer GOUD

Beleggers kochten in het eerste kwartaal van dit jaar meer GOUD dan in dezelfde periode van vorig jaar, zo schrijft de World Gold Council in haar nieuwe kwartaalrapport over de GOUDmarkt. In de eerste drie maanden van dit jaar werden er weliswaar minder GOUDen munten en GOUDbaren verhandeld, maar die daling werd meer dan goed gemaakt door een heropleving van de GOUD-ETF’s.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 14 mei 2015

“Koop GOUD als motie van wantrouwen tegen geldsysteem”

Onze spaarpot moeten we beschermen tegen het wanbeheer van valuta door centrale banken, banken en overheden. En dan kom je uit op een ‘store of value’ buiten het financiële systeem, namelijk GOUD. Lees meer op Marketupdate.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$