Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7987 artikelen gevonden. Artikel 1611 tot 1615
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 1 april 2015

Market Update (1 april 2015)

Opkomende markten verkleinen hun valutareserves, de Scandinavische landen voegen zich op de valreep ook allemaal bij de Chinese investeringsbank en China roept landen op om geld vrij te maken voor investering in betere handelsroutes van Azië naar Europa. Verder in het nieuws: UBS, Bank of America en Standard Chartered positief over de vooruitzichten van GOUD, terwijl veel analisten juist een mager jaar verwachten. Lees alle headlines van vandaag op Marketupdate.

Bron: Doijer & Kalff
Geplaatst: dinsdag 31 maart 2015

Wanneer raken de ondergrondse GOUDreserves op?

Binnen twintig jaar raken we door onze ondergrondse GOUDreserves heen, zo lezen we in een rapport van Goldman Sachs. Het rapport is geschreven door Eugene King, analist op het gebied van metalen en mijnbouw bij de Europese tak van de zakenbank.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 31 maart 2015

Schatten van de aarde

Het jaar waarop de laatste GOUDmijn leeggehaald zal worden. Met diamanten en zink is het niet beter gesteld.

Moderne ontginningsmethode alsook de snelheid waarmee deze metalen door ons geconsumeerd worden, in juwelen of allerhande hightech, maken dat de voorraden zienderogen slinken.

De generatie die vandaag geboren wordt, is de laatste die zal beseffen dat deze goederen ooit uit de aarde voortkwamen en zich vormden onder zeer specifieke geologische omstandigheden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 31 maart 2015

Market Update (31 maart 2015)

De Aziatische investeringsbank (AIIB) lijkt een groot succes te worden, Duitsland wil de overheidstekorten niet laten oplopen, Frankrijk legt nieuwe beperkingen op aan het gebruik van contant geld en Amerikanen zijn door de lagere olieprijs niet meer gaan consumeren, maar juist extra gaan sparen. Ook de Chinezen sparen, zij kochten in het eerste kwartaal van dit jaar een recordhoeveelheid GOUD.

Bron: Edelmetaal-Info
Geplaatst: dinsdag 31 maart 2015

Vuil GOUD

Uitzending over Vuil GOUD gemist?

[video]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$