EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
31
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1616 tot 1620
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Dit edelmetaal rallyde zojuist 29% in 5 dagen

GOUD heeft het zwaar. Zilver ligt ook onder druk. Platina laat het dit jaar helemaal lopen, net als palladium.

GOUD heeft het zwaar. Zilver ligt ook onder druk. Platina laat het dit jaar helemaal lopen, net als palladium.

Dat geldt ook voor het zeldzame edelmetaal rodium, afgeleid van het Griekse ‘rodon’ ofwel ‘roos’. Tot voor kort dan. Want de rodiumprijs steeg de afgelopen vijf dagen met maar liefst 29%. Dat is de sterkste stijging in de afgelopen zes jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Verkoop GOUDen Munten richting record

De verkoop van GOUDen munten is in de maand juli stevig aangetrokken. Juli kan een recordmaand worden voor het Amerikaanse munthuis.

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 16 juli 2015

Is dit een moment om in GOUDmijnen te stappen?

Sinds het begin van dit jaar is de GOUDprijs in dollars een paar procent gezakt, maar de GOUDmijnen deden het beduidend slechter. Een mandje van zestien grote GOUDmijnen heeft sinds het begin van dit jaar al 16% van haar waarde verloren. Ten opzichte van fysiek GOUD staan de aandelen op de laagste koers in dertig jaar.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: donderdag 16 juli 2015

Volgende onderwerp van marktmanipulatie: US Treasuries

Nadat econoom en professor Rosa Abrantes-Metz in een onderzoek dat verschillende krantenkoppen haalde, suggereerde dat er onwetmatige afspraken zijn in de GOUDmarkt, verschuift zij nu haar focus naar zilver. De managing director van de Global Economics Group heeft in een nieuwe studie naar CME futures settlement prijzen een aantal ongebruikelijke patronen ontdekt.

Prijzen bewegen vaak in tegenovergestelde richting dan de rest van de markt, zeker wanneer de zilverprijs omhoog gaat. Daarnaast zag zij scherpe prijsbewegingen en drastische stijging in handelsvolume gekeken naar een tijdsspanne van 1 enkele minuut. Allen elementen die aangeven dat er geen sprake is van normaal marktgedrag.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 15 juli 2015

Voor het eerst sinds 2009 is GOUD goedkoop

De afgelopen jaren waren het slechte tijden voor de GOUDkevers. Sinds het jaar 2011 heeft de GOUDprijs bijna 40 procent van haar waarde verloren, en de meeste GOUDmijnaandelen kregen nog hardere klappen te verduren. De grote vraag die rest is natuurlijk of de GOUDsector op dit moment goedkoop te noemen is?

Volgens het onderzoek van Bank of America is GOUD voor het eerst sinds 2009 goedkoop te noemen. Op de grafiek hierboven kunnen we zien dat de ‘Gold Valuation’ onder de 0-lijn is gedoken. Dit betekent dat de GOUDprijs volgens deze waardering op dit moment ondergewaardeerd is.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs