Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 1621 tot 1625
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 27 mei 2015

"GOUD als 100% garantie tegen politiek risico"

Rusland voegt GOUD aan haar reserves toe omdat het edelmetaal volledig vrij is van wettelijke en politieke risico’s, zo verklaarde Dmitry Tulin van de Russische centrale bank tegenover Reuters. Dat is niet onbelangrijk, want ook bij de Russische centrale bank is men zich bewust van het risico dat hun financiële bezittingen op een dag geblokkeerd kunnen worden.

Bron: IEX.nl
Geplaatst: woensdag 27 mei 2015

Value8 tevreden over AmsterdamGold

AmsterdamGold heeft een goed eerste kwartaal achter de rug. Dat meldde grootaandeelhouder Value8 woensdag.

De GOUDhandelaar boekte in de eerste drie maanden van dit jaar een omzet die een kwart hoger was dan begroot. Daarbij overtrof ook de winstmarge de verwachtingen, aldus Value8. De aandeelhouder benadrukte wel dat AmsterdamGold gevoelig blijft voor de ontwikkeling van en de fluctuaties in de GOUD- en zilverprijs.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 27 mei 2015

Het zou dom zijn om dit edelmetaal nu te verkopen

Het lijkt wel alsof Amerikaanse aandelen alleen maar kunnen stijgen en zilver alleen maar kan dalen, het is een “sure bet” zoals ze in de Verenigde Staten zeggen. Maar wanneer een sentiment té extreem wordt, is een ommekeer nabij. Deze is mogelijk al onderweg voor de zilverprijs.

De huidige berenmarkt in zilver is de 2e zwaarste berenmarkt uit de geschiedenis. De zilverprijs daalde van $ 50 naar $ 14 afgelopen december, een daling van maar liefst 74 %. Sinds de piek van 2011 staat de zilverprijs nog steeds 65 % lager terwijl de S&P 500 over dezelfde periode 70 % hoger noteert.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 27 mei 2015

Market Update (27 mei 2015)

Ruzie verlamt GOUDhandel Amsterdamgold, Griekse minister van Financiën Varoufakis haalt hard uit naar de media en Snapchat ziet kansen om veel geld op te halen met een beursgang. Verder in het nieuws: Chinezen duiken massaal op aandelen, valutacrisis woekert voort in Venezuela en Rusland zegt GOUD te kopen als bescherming tegen politieke risico’s.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 26 mei 2015

Hoe nu verder met Amsterdamgold?

De bestuurders en aandeelhouders van GOUDhandel AmsterdamGold zijn hard met elkaar in aanvaring gekomen. Dat blijkt uit juridische stukken in handen van RTL-Z. Een onderzoek en de benoeming van een extern bestuurder moeten de impasse opheffen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$