EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
48
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
34
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1621 tot 1625
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Chinese juweliers zien vraag naar GOUD dalen

De verkopen van de grootste juweliersketen in China, Chow Tai Fook, waren in de afgelopen drie maanden 17% lager dan in het eerste kwartaal van dit jaar, zo schrijft de Financial Times. De daling van de verkopen is grotendeels toe te schrijven aan de afnemende vraag naar GOUDen sieraden.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

“Dit is de echte reden waarom GOUD is gedaald”

Er is teveel bullishness onder GOUD-markttimers. Dat is dan ook de reden dat het gele edelmetaal tot nu toe heeft gefaald om te reageren om macro-economische factoren die er anders voor hadden gezorgd dat het een rally zou zien. Dat stelt Mark Hulbert, columnist bij Marketwatch.

‘Kijk bijvoorbeeld eens naar vorige week. Als je had geweten dat Griekenland zijn schulden niet zou terugbetalen, dan had je waarschijnlijk een rally voorspeld voor GOUD’, vertelt Hulbert die toevoegt dat dit komt doordat het edelmetaal wordt gezien als veilige have in tijden van geopolitieke en economische crises. ‘En dat terwijl Griekenland de economische stabiliteit van de hele eurozone in gevaar brengt.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

Koper en zilver -5%, GOUD $ 1.150

Oelala. Naast de daling van de olieprijs zien we ook bij de metalen vandaag grote koersverliezen.

Oelala. Naast de daling van de olieprijs zien we ook bij de metalen vandaag grote koersverliezen.

Griekenland stevent op een Grexit af. Of is er nog hoop? Wat er ook uit de gesprekken komt, een schuldherstructurering is zeker. Ofwel Europa komt alsnog tegemoet. Ofwel Griekenland keert terug naar de drachme, waarmee het een valuta in handen krijgt waar men wél controle heeft over de geldpersen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

Bodemproces is gaande in de GOUDmijnsector

Een sector die het de afgelopen jaren niet gemakkelijk heeft gehad is zonder twijfel die van de GOUDmijnen. De GOUDmijnsector heeft de afgelopen jaren flink wat waarde moeten inleveren en veel analisten twijfelen eraan of daar de komende tijd verandering in gaat komen.

Ondanks al die negatieve verwachtingen, wat betreft de analisten, begonnen de GOUDmijnaandelen aan het begin van dit jaar met een flinke stoot omhoog. Deze opwaartse impuls was echter niet van lange duur; de afgelopen weken hebben we opnieuw een sell-off gezien in de GOUDmijnsector.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 juli 2015

GOUDmijnen kunnen profiteren van een Griekse exit

De problemen rondom Griekenland kunnen positief uitpakken voor een belegging in GOUDmijnaandelen. “Als Griekenland echt uit de Eurozone vertrekt zullen veilige havens in waarde stijgen en kunnen de GOUDmijnen profiteren van een stijgende GOUDkoers”, zo verklaarde Raleigh Finlayson van het Australische Saracen Mineral Holdings Ltd.

Lees verder op Doijer & Kalff

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs