EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1631 tot 1635 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 13 augustus 2015

Deutsche Bank zet 2 grootste GOUDmijnen op Kooplijst

Deutsche Bank heeft de twee grootste GOUDmijnen ter wereld op de kooplijst gezet. Beide GOUDmijnen zijn te hard in koers gedaaldt.o.v. de GOUDprijs.

Lees verder op TheBullionHouse.nl
Geplaatst op: donderdag 13 augustus 2015

Perth Mint verkocht in juli meer GOUD en zilver

De Australische Perth Mint heeft in juli aanzienlijk meer GOUD en zilver verkocht dan in voorgaande maanden. De verkoop van GOUD steeg naar 51.088 troy ounce, het hoogste niveau sinds oktober 2014. Ook de zilveren beleggingsmunten van de Perth Mint waren populair, daarvan rolde in totaal 746.700 troy ounce van de band. Dat was het hoogste volume in een maand sinds november vorig jaar.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: donderdag 13 augustus 2015

Europeanen kochten in tweede kwartaal meer GOUD

European hebben in het tweede kwartaal meer GOUD gekocht, zo blijkt uit het nieuwste kwartaalrapport van de World Gold Council. De toegenomen vraag naar GOUD beperkte zich tot Europa, want elders in de wereld nam de vraag naar GOUDen sieraden en beleggingsGOUD juist wat af. Wereldwijd zakte de vraag naar GOUD in het tweede kwartaal met 12% naar 914,9 ton. Dat was het laagste niveau in zes jaar tijd.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: donderdag 13 augustus 2015

Goldman & HSBC kopen 7,1 ton fysiek GOUD

Om nog maar een uitspraak van Charlie Munger erbij te pakken:

Om nog maar een uitspraak van Charlie Munger erbij te pakken:

Enerzijds lazen we eind juli de volgende uitspraak van Jeffrey Currie, hoofd grondstoffen bij zakenbank Goldman Sachs:

Dan HSBC. Hun analisten verlaagden eind juli ook de vooruitzichten voor GOUD. Redenen? Onder meer vermeende zwakke fysieke vraag vanuit China en India. En toen bleek opeens een aantal dagen later de GOUDimport van India in april en mei met 61% te zijn gestegen ten opzichte van vorig jaar, tot 155 ton.

Goed, dat is wat deze banken zeggen. Maar wat doen ze zelf? Goldman en HSBC namen volgens Avery Goodman op 6 augustus een levering van 7,1 ton fysiek GOUD in ontvangst. Via de COMEX futuresmarkt, voor eigen rekening. Voor een totale waarde van zo’n $ 250 miljoen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 augustus 2015

Hebben we nu de bodem bij de GOUDsector te pakken?

De GOUDsector begon aan het begin van dit jaar nog zo veelbelovend. Toch hebben de mijnaandelen deze trend niet weten vast te houden; de afgelopen maanden zijn deze aandelen flink door de mand gezakt. Het technische beeld is echter nog steeds onveranderd.

We kunnen op de bovenstaande grafiek zien dat de belangrijkste ETF binnen de GOUDsector nog steeds beweegt binnen een neerwaartse trend. De afgelopen week hebben we opnieuw de onderkant van het trendkanaal bereikt, en hebben we deze opnieuw positief getest.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs