Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 1631 tot 1635
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 2 juni 2015

Belangrijk hedge fund manager vindt dat GOUD een onderdeel moet zijn van iedere portefeuille

Dalio is één van de succesvolste hedge fund managers van de voorbije decennia en heeft altijd wel een aantal interessante observaties.

Op dit moment is hij vooral bezorgd voor een nieuwe economische krimp en de sociale implicaties die dit kan hebben.

Hij merkt op dat Hitler aan de macht kwam in 1933, niet toevallig het dieptepunt van de depressie van de jaren ’30.

De tegenstellingen worden op dergelijke momenten nu éénmaal groter en kunnen leiden tot een “breakdown”.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 1 juni 2015

Duitsland koopt 20 % meer fysiek GOUD

In het Oosten zijn ze al langer dan vandaag liefhebber van fysiek GOUD, zowel centrale banken als de bevolking koopt er enorme hoeveelheden fysiek GOUD. In het Westen stort men zich liever op papieren GOUD, behalve in Duitsland. Duitsland is het westerse land waar de vraag naar fysiek GOUD het hoogste ligt.

Als we Zwitserland buiten beschouwingen laten, is er maar zo goed als 1 land waarin de bevolking massaal GOUD koopt en dat is Duitsland. Zwitserland heeft en lange traditie met GOUD en verslaat Duitsland nog op basis van de aankopen van GOUD per inwoner, maar verder nemen de Duitsers bijna de helft van de aankopen van fysiek GOUD in de westerse landen voor hun rekening.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 1 juni 2015

Wordt Bitgold de nieuwe manier van betalen?

Onlangs werden we door een van onze lezers geattendeerd op BitGold, een online platform waarop je GOUD kunt bewaren en verhandelen. Maar de ambitie van de ontwikkelaars van BitGold gaat verder, want met hun nieuwe platform is het ook mogelijk betalingen te doen in GOUD. Wordt BitGold het nieuwe Paypal?

Bron: Slimintrading.com
Geplaatst: maandag 1 juni 2015

GOUD kan weer schitteren tijdens een afkoelende aandelenmarkt

Jeff Reeves zette in een opiniestuk op marketwatch zijn verwachtingen uiteen over een mogelijke positieve ontwikkeling voor de GOUDprijs. Reeves is zeker geen GOUD bull en probeerde het publiek in september door middel van deze column nog te overtuigen dat GOUD voor goed zijn glans verloren zou hebben. En geef hem eens ongelijk. Behalve een laatste stuiptrekking in februari dit jaar beweegt de GOUDprijs uitermate saai over de grafiek.

[...]

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 1 juni 2015

Market Update (1 juni 2015)

Duitse minister van Financiën Schauble biedt zijn Griekse collega Varoufakis chocolademuntjes aan, euro opnieuw onder druk door Griekenland en Zwitserse economie krimpt door de sterke franc. Verder in het nieuws: Schaduwbankieren leeft weer helemaal op in de VS, Rusland wil een Euraziatische muntunie en Texas is weer in de ban van GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$