Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 1641 tot 1645
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 maart 2015

Forbes bericht bullish over GOUD

Er zijn maar weinig main stream media die positief berichten over GOUD maar marktanalist en schrijver Gordon Scott schreef voor Forbes een bijzonder positief bericht over de grootste spelers in de GOUDmijnbouw. Normaal gesproken het punt om na te denken over een eventuele exit uit specifieke markt want zoals het gezegde aangeeft: sell the news.

Aangezien GOUD in dollartermen de afgelopen jaren een daling heeft laten zien, zou dat een grove fout zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 maart 2015

Ook Ierse minister van Financiën Noonan ziet GOUD wel zitten

De Sunday Independant berichtte dat de Ierse minister van Financiën Michael Noonan met zijn privé vermogen het afgelopen jaar zijn heil zocht in de SPDR Gold ETF. Zijn posities in de Lyxor Eurostoxx ETF en SPDR DJIA ETF – fondsen in Europese aandelen – blijkt hij juist te hebben verkocht.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 17 maart 2015

Zijn koffiebonen het GOUD van de toekomst?

Koffie is één van de gewassen die het meest kwetsbaar zijn voor klimaatsverandering. Door stijgende temperaturen kunnen de gebieden waar koffie levensvatbaar is, drastisch krimpen.

Koffie – het is de smeerolie die Nederland draaiende houdt, lijkt het wel. De gemiddelde Nederlander steekt qua koffie-inname met kop en schotel schouders boven zijn mede-aardbewoners uit: 2,414 kopje per dag. Dat is ruim een halve kop méér dan de nummer twee op de lijst, de Finnen. En bijna evenveel als de gemiddelde consumptie van de Amerikanen, de Britten, de Spanjaarden, en de Fransen bij elkaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 maart 2015

De Apple Watch kan GOUD weer ‘cool’ maken

Als iemand GOUDen juwelen weer hip kan maken onder de Amerikaanse en Europese bevolking, dan is het Apple wel.

De vraag in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Italië naar sieraden gemaakt van GOUD is in de afgelopen 10 jaar gehalveerd, volgens data van Bloomberg en de World Gold Council. Consumenten hebben namelijk een voorkeur gekregen voor metalen met witte kleuren zoals zilver en platina. Dat Apple nu is gekomen met zijn GOUDen horloge dat 10.000 dollar kost, GOUDen iPhones op de markt heeft gebracht en nu zelfs GOUDen MacBooks gaat verkopen, kan ervoor zorgen dat consumenten weer meer GOUDen sieraden gaan kopen, stelt Neil Meader, precious metals consultant bij Metallis Consulting.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 maart 2015

Valt GOUDprijs terug naar $ 1.000? Dat kan!

Na een zeer sterk begin van 2015 heeft de GOUDprijs alle winst al weer prijsgegeven. Fundamenteel blijft het plaatje kloppen voor een hogere GOUDprijs op lange termijn maar op korte termijn zit een daling naar $ 1.000 of zelfs nog lager er nog steeds in, aldus Jesse Colombo van Forbes.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$