Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 1646 tot 1650
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 mei 2015

Bitcoin en GOUD samen op weg naar een cashless society

Er is een ware hype ontstaan rondom bitcoin in combinatie met GOUD, waarschijnlijk door de vraag wat nu daadwerkelijk de onderliggende waarde is van bitcoins.

Zo is er Serica – een bedrijf uit San Francisco – dat eerder bekend stond als DigitalTangible. Zij staan bekend als de pionier in de bitGOUD markt. Zij lanceerden vorig jaar al als eerste een online GOUD / Bitcoin trading platform.

Bron: Doijer & Kalff
Geplaatst: dinsdag 19 mei 2015

ECB stuwt GOUD en aandelen omhoog

De ECB gaat de aankopen van staatsobligaties naar voren halen, zo maakte ECB-bestuurslid Benoît Cœuré dinsdagochtend bekend. Dat betekent dat de centrale bank in mei en juni meer dan €60 miljard aan schuldpapier zal opkopen om de rente laag te houden. De aankondiging zorgde voor een opleving in aandelen en obligaties en een daling van de euro tegenover de dollar.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 19 mei 2015

GOUD stijgt 6,4% in 2 maanden tijd

GOUD is in precies 2 maanden tijd met 6,4% in waarde gestegen. De GOUDprijs noteerde 2 maanden op het laagste punt in een periode van 6 maanden tijd. De prijs stond toen op $1150 per troy ounce. Tegenvallende economische cijfers uit de VS hebben GOUD met name hoger gezet.

Tegelijkertijd zakte de Amerikaanse Dollar ten opzichte van de Euro. Waar GOUD steeg met 6,4% daalde de Dollar met 8%. Beleggers in GOUD uit de Eurozone hebben daardoor niet van de stijging kunnen profiteren. Sterker nog de GOUDprijs in Euro’s is juist gedaald in de afgelopen 2 maanden (-1,6%).

[...]

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 19 mei 2015

Market Update (19 mei 2015)

ECB zet stimuleringsprogramma in hogere versnelling, DNB lanceert nieuwe app om echtheid bankbiljetten te controleren en GOUDprijs breekt uit door zwakkere euro. Verder in het nieuws: Inflatie in Venezuela naar 200%, Goldman Sachs voorziet olieprijs van $50 tegen 2020, China investeert in infrastructuur Brazilië en Wereldbank is bereid intensiever samen te werken met de BRICS-landen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 mei 2015

De GOUDmarkt danst op de beat van de Grexit

Het is de gold bugs vast niet ontgaan. Sinds bekend raakte dat 5 juni het (zoveelste) moment van de waarheid is waarop beslist zal worden of het doek valt over Griekenland, is GOUD aan een stevige opmars bezig.

GOUD breekt vandaag door de psychologische grens van de 1220 dollar per ons. Een trimestrieel record. Mogelijk komt het record van januari, 1302.25 dollar, weldra terug in zicht.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$