EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 166 tot 170 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 19 februari 2018

GOUD: Geen weerstand meer tot $1750-$1800

Naar aanleiding van dit artikel van gisteren leek het me toch handig om u ook even de koersgrafiek van GOUD te geven.

Naar aanleiding van dit artikel van gisteren leek het me toch handig om u ook even de koersgrafiek van GOUD te geven.

We zien daarop duidelijk dat de GOUDprijs hard aan de deur van de driedubbele weerstand op $1365 klopt.

Nu de angst voor inflatie stijgt, is de kans levensgroot dat die weerstand de komende dagen doorbroken gaat worden.

Op de langjarige grafiek hieronder zien we dat de GOUDprijs na die uitbraak in één moeite door kan stijgen tot $1750-$1800. Daar ligt pas de eerste serieuze technische weerstand.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 februari 2018

Een GOUDen medaille op de Olympische Winterspelen bestaat maar voor één procent uit GOUD

259 GOUDen medailles worden er deze maand in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang uitgereikt op de Olympische Winterspelen, maar eigenlijk bevatten die bijna geen GOUD. Zo'n olympische medaille bestaat namelijk voor bijna 99 procent uit zilver.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 16 februari 2018

GOUD als diversificatie

Het World Gold Council publiceerde onlangs haar analyse van blijvende relevantie van GOUD als beleggingsproduct. GOUD is volgens hen een strategisch middel wat verschillende waardevolle rollen in een beleggingsportfolio kan spelen. Zij toonden een overzicht van de rendementen over drie verschillende tijdperken. Één van 10 jaar, 20 jaar en sinds 1971. De laatste is veelzeggend, omdat dat het jaar was dat president Nixon Bretton Woods liet beëindigen. Sinds die tijd is de US dollar dus losgekoppeld  van de waarde van GOUD. Hiermee dus het langste tijdsbestek beschikbaar. Over deze laatste periode leverde GOUD meer dan 10% op, over 20 jaar meer dan 8% en over de kortste periode van 10 jaar bijna 6%.

[...]

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: donderdag 15 februari 2018

Volgens de GOUDprijs is er nog geen sprake van grote paniek…

De rust op de markten is nog steeds niet volledig teruggekeerd. Zo werden we tijdens de handelsdag van gisteren nog geconfronteerd met de nodige paniek nadat de Amerikaanse inflatiecijfers gepubliceerd werden. Toch kunnen we (nog) niet spreken van een angstaanjagende situatie op de beursvloer.

Tijdens de afgelopen twee handelsweken moesten de wereldwijde aandelenmarkten flink waarde inleveren. Deze daling werd als eerste ingezet op Wall Street waarbij steeds meer beleggers zich zorgen maakten over de stijgende inflatie en het effect hiervan op de rentevoet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 februari 2018

GOUD blijft stijgen. Waar moeten beleggers nu op letten?

De GOUDprijs kende met Valentijn een bijzonder sterke dag. Het gele edelmetaal ging er ruim 1,5% op vooruit. Zo blijft de GOUDprijs in een sterk opwaarts momentum sinds de bodem van midden december. Wat kan GOUD nog brengen?

De GOUDprijs kende een goede dag door een combinatie van verschillende factoren: de Amerikaanse dollar daalde opnieuw, er waren inflatiecijfers en de Amerikaanse aandelenmarkt kent nog steeds de nodige volatiliteit. Daarnaast is er ook nog het seizoensgebonden effect waarbij er veel vraag is naar fysiek GOUD en beleggers al GOUD inslaan in anticipatie op een zwakker aandelenseizoen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs