Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 166 tot 170
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 3 april 2017

‘Zet uw geld om in GOUD of leer tuinieren’

Ruben Munsterman en Arno Wellens gaan in gesprek voor Cafe Weltschmerz.

“Oh ja, de eurocrisis. Bijna vergeten. Dat Rutte ‘sorry’ zei over ‘geen cent meer naar de Grieken’ betekent niet dat al onze monetaire kopzorgen nu verleden tijd zijn, zo werken die dingen niet. Het ontbreekt in de eurozone aan het gevoel van solidariteit dat nodig is om het project te laten slagen. Daarom gaat het mislukken, wat geen wens is maar een constatering. Het beste van je kan doen? VAn het geld dat je hebt GOUD kopen of leren tuinieren en zelfvoorzienend worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 maart 2017

’s Werelds grootste hedge fund richt zijn pijlen op … GOUD

Deze man krijgt al 40 jaar gelijk. En zijn boodschap is duidelijk. Ray Dalio van ’s werelds grootste hedge fund BridgeWater Associates is negatief over de aandelenmarkt. Hij ziet duidelijke gevaren ontstaan voor de economie. Wanneer de economie vertraagt, zal de aandelenmarkt volgen. En dan zoek je maar beste bescherming in edelmetalen zoals GOUD en zilver.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 maart 2017

Early-adopters zien hogere prijs voor Bitcoin

Bitcoin is een cryptovaluta. En net als elke andere valuta – zoals dollars, euro’s of GOUD – wordt het gebruikt om betalingen mee te verrichten. Maar ook als investering of spaarmiddel wordt het ingezet.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 maart 2017

Explosieve groei Chinese GOUDbeleggers!

Echte kaartjes versturen bij verjaardagen en feestdagen wordt steeds vaak achterwege gelaten. Maar de virtuele kaartjes en cadeautjes doen het jaar na jaar beter. In China blijft het echter niet bij virtuele bloemen… hier wordt virtueel GOUD geschonken!

Niets bijzonders, ware het niet dat het virtuele GOUD gekoppeld is aan fysiek GOUD.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 maart 2017

Commerzbank: “Beleggers keren terug naar GOUD

Het gele edelmetaal heeft de afgelopen twee weken een ware herstelbeweging in gang gezet. Terwijl de indices op Wall Street een stapje terug moesten doen, wist het GOUD sterk te profiteren van de toegenomen angst onder de beleggers. Op dit moment bewegen we weer rond de hoogste koers van dit jaar, die in februari werd neergezet.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$