Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 166 tot 170
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 16 mei 2017

Criminelen stuwen waarde bitcoin naar ongekende hoogte

Voor een bitcoin moet inmiddels een bedrag van meer dan 1.900 dollar worden betaald. De waarde van de virtuele munt heeft op één maand tijd 55 procent aan waarde gewonnen en is duurder geworden dan GOUD.

De hoogconjunctuur die de bitcoin geniet, is een symptoom voor de opmerkelijke interesse die voor virtuele valuta – die vaak als alt-coins worden omschreven – kan worden opgemerkt.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 15 mei 2017

GOUD op herhaling

Tussen “de sprookjes” door eerst aandacht voor het grootste sprookje. Analisten zouden willen dat het verloop van de edelmetaalprijs aan de hand van technische analyse zou kunnen worden verklaard. Helaas gaat deze vlieger al lang niet meer op vanwege de voortdurende manipulaties op de COMEX, futures beurs te New York. De daders zijn bekend: het syndicaat van Barclays, HSBC, Société Générale en Bank of Nova Scotia en de aanstichter ook: Bank of International Settlements. Deutsche Bank heeft zich intussen uit deze ‘scam’ teruggetrokken na betaling van $900 miljoen boete and what about the others?

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 12 mei 2017

GOUDprijs naar laagste niveau in acht weken

De GOUDprijs bereikte deze week het laagste niveau in meer dan drie maanden, omdat een aantal geopolitieke en politieke onzekerheden tijdelijk naar de achtergrond verdwenen. Eerder dit jaar steeg de GOUDprijs nog vanwege de dreiging van een raketlancering in Noord-Korea en een mogelijke escalatie in Syrië als gevolg van de Amerikaanse raketaanval. Maar beide geopolitieke dreigingen bleven uit, waardoor beleggers de veilige haven van GOUD achter zich lieten in ruil voor meer speculatieve beleggingen zoals aandelen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 10 mei 2017

Texas wil eigen opslagfaciliteit GOUD!

Steeds meer mensen ontdekken hoe fragiel ons huidige financiële systeem is. De basis, GOUD, is volledig losgekoppeld van de hoeveelheid geld in circulatie. Dat daar problemen van komen weet elke goedgeïnformeerde burger. Zelfs bepaalde politici beginnen het probleem nu te begrijpen.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 9 mei 2017

LBMA maakt GOUDvoorraden Londen openbaar

Met ingang van deze zomer gaat de LBMA de totale voorraden GOUD en zilver van alle opslaglocaties in Londen openbaar maken. Ook de voorraden platina en palladium in opslag zullen op een later moment worden vrijgegeven. De cijfers hebben uitsluitend betrekking op edelmetalen die fysiek in Londen opgeslagen liggen, dus niet op edelmetaal dat vanuit andere locaties aangeleverd kan worden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$