EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1651 tot 1655 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 5 augustus 2015

Zuid-Koreanen kopen meer GOUD

De vraag naar GOUD in Zuid-Korea is de laatste tijd sterk toegenomen, zo bericht Reuters. Als de vraag naar het edelmetaal in de tweede helft even groot blijft als in de eerste helft, dan kan de totale vraag naar GOUD voor het eerst mijlpaal van 1 biljoen won (€785 miljoen) doorbreken. Vergeleken met vorig jaar is dat een toename van 43,5 procent.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: woensdag 5 augustus 2015

"India importeert dit jaar 900 tot 1.000 ton GOUD"

India zal in het financiële jaar 2015-2016 tussen de 900 en 1.000 ton GOUD importeren, zo verklaarde de directeur van smelterij MMTC-PAMP woensdag tegenover persbureau Reuters. Dat is nog iets meer dan de hoeveelheid GOUD die het land een jaar eerder importeerde. Het Indiase financiële jaar 2015-2016 begon in april en duurt tot april volgend jaar.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 4 augustus 2015

US Mint verkocht in twee jaar niet zoveel GOUDen munten

De US Mint heeft in de maand juli in totaal 202.000 troy ounce aan GOUDen munten verkocht en daarmee was het de beste maand voor het Amerikaanse munthuis in meer dan twee jaar tijd. Door de daling van de GOUDprijs in juli kwamen er veel koopjesjagers op de markt om GOUD te kopen.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: maandag 3 augustus 2015

Edwards ziet nog grotere crisis dan 2008, noemt GOUD ‘must-have’

SocGen strateeg Albert Edwards laat in zijn laatste update vanuit een zonnig Banyuls-sur-Mer doorschemeren dat hij bullish is op GOUD. En niet zo’n beetje ook.

SocGen strateeg Albert Edwards laat in zijn laatste update vanuit een zonnig Banyuls-sur-Mer doorschemeren dat hij bullish is op GOUD. En niet zo’n beetje ook.

Afgelopen donderdag schreven we over de enorme dalingen in de real, lira, rand en peso tegen de dollar. Edwards legt allereerst uit wat er met deze emerging market valuta’s gebeurt. Het proces werkt als volgt:

Volgens Edwards zitten we nu op dat laatste punt. Maar de strateeg is nog steeds positief op GOUD, ondanks dat de grondstoffenmalaise de prijs van het edelmetaal mee omlaag trekt:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 augustus 2015

US Mint verkoopt 50% meer GOUD

De US Mint heeft in de eerste 7 maanden van 2015 50% meer GOUDen American Eagles verkocht dan in 2014. 

Lees verder op TheBullionHouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs