Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8052 artikelen gevonden. Artikel 1651 tot 1655
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 13 april 2015

Market Update (13 april 2015)

Vermogensongelijkheid neemt nog steeds toe, Ierland sterker uit crisis na drastische hervormingen, aandelenkoersen stijgen naar recordhoogte door stimulerend beleid centrale banken en Wereldbank is somberder over economie Azië. Verder in het nieuws: Zowel in Duitsland als in Rusland willen handelsrelatie weer herstellen, China en Zuid-Afrika gaan in eigen valuta handelen en veel GOUDmijnen nog steeds in de problemen door lagere GOUDprijs. Lees alle nieuws headlines op Marketupdate!

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 13 april 2015

GOUD en zilver report (Week 15)

De GOUDkoers steeg de afgelopen week van €1.105,47 naar €1.138,79 per troy ounce, een winst van ongeveer 3 procent. De zilverprijs klom in een week tijd van €491,58 naar €499,46 per kilo, een stijging van 1,6% in een week tijd. De prijzen stijgen voornamelijk als gevolg van een wisselkoerseffect, want de euro werd de afgelopen week opnieuw zwakker ten opzichte van de dollar waar de GOUDprijs meestal in uitgedrukt wordt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 12 april 2015

GOUD is nu een ‘big buy’

Beleggers die op zoek zijn naar een veilige haven vanwege de recente marktvolatiliteit zouden GOUD moeten kopen. Dat is althans de stelling van Todd Colvin senior vice president bij Ambrosino Brothers.

‘Wat mij betreft is GOUD momenteel een big buy dankzij alles wat we niet weten over wat de Federal Reserve aan het doen is, dankzij alles wat de niet weten over wat er gaande is in het Midden-Oosten en zeker ook als een buy-and-hold instrument heeft het denk ik ook nog steeds veel waarde’, zei hij tegenover Cnbc.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 11 april 2015

Juwelenroof in Londen: inbraakalarm ging af, maar politie deed niks

De Britse politie wist dat een inbraakalarm was afgegaan bij het chique ‘kluisjeshuis’ Hatton Garden in de gelijknamige wijk in Londen, maar besloot dat het niet nodig was om poolshoogte te gaan nemen.

Bij de geraffineerde inbraak tijdens het paasweekend zouden de daders voor 275 miljoen euro aan onder meer juwelen, GOUD en contanten hebben meegenomen.

Bron: HollandGold
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

China opnieuw grootste GOUDmarkt ter wereld

China was in 2014 opnieuw de grootste afzetmarkt voor fysiek GOUD ter wereld, zo blijkt uit de nieuwste Gold Survey 2015 van onderzoeksbureau Thomson Reuters GFMS. Met een totale vraag van 895 ton was China in 2014 voor het derde jaar op rij de grootste afnemer van het edelmetaal. India bezet opnieuw de tweede plaats.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$